- 18 Mart 2016
- 399
- 297
- 23
- 34
Adam taktik yapıyo anlamadın mı bu şekilde günlük hayat konuşup seni urkutmuyo avına sinsice yaklaşıyor ve bu sekil chat sitelerinde cinsellik konuşan erkek evlendikten sonra da bunu yapar belki siz iyi niyetlisiniz ama kimseyi kendiniz gibi gormeyin ve bu adamdan uzak durun diyerek noktaliyorumCinsellik konuşmuyoruz sadece muhabbet ediyoruz dedim okumadınız heralde
ciddi ilişki arayan birinin chatte işi olmaz evet.
Adamı cinsellik konuşuyor diye suçlayamayız. Onun olduğu yerden bakıncada sen eğlenilecek bir tip imajı çiziyorsun. Sende konuşmuşsun sonuçta.konuşmamız cinsellik üzerine gitmişti nasıl olsa tanışmıyoruz die bnde rahat knştum
Doğru söylüyosunuz. Ama aynı şey konu sahibi için de geçerliChat sitesinde cinsellik peşinde koşan bi adamdan ne bekliyorsunuz ?Yaşamak istediğiniz cinsellikse doğru tercih.O muhtemelen bunu düşünüyodur çünkü
Chat sitesinde cinsellik peşinde koşan bi adamdan ne bekliyorsunuz ?Yaşamak istediğiniz cinsellikse doğru tercih.O muhtemelen bunu düşünüyodur çünkü
+1Genelleme yapmasakeşimle internette tanıştım ve çok severek evlendik 5 yıllık evliyiz ikimizde memuruz,oglumuzu bekliyoruz
Neden sorumlu hissediyorshn ki...elin adami..peahIsrar etmedi snn kararın dedi bşy diyemem dedi anlayşla karşıladı bnde sırf söz verdiğim için görüşücem çünkü rahatsız oldum
Ben özendirme amaçlı demedim hepsi aynı degil bunu belirtmek istedim biz şanslı olanlardandık+1
biz de chatte tanistik.
12yili devirdik. 7yillik evliyiz.
3. Cocugu bekliyoruz.
PS: ama ama ama ama yine de cok emin olmak gerek.
Biz eşimle chatte tanıştık. Milyonlarca evli çocuklu insan gibiciddi ilişki arayan birinin chatte işi olmaz evet.
Görüştük ve Harika geçti çok memnun kaldımEe nasıl geçti buluşma? Maliye bakanlığındaki uzman yardımcısıyla?
Hayırlısı olsunGörüştük ve Harika geçti çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?