Tam 10 gün önce idi..Selam kızlar 1 ay önce çok canim sıkkın olduğu bir an chat sitesine girdim ve biriyle tanıştım konuşmamız cinsellik üzerine gitmişti nasıl olsa tanışmıyoruz die bnde rahat knştum ama 1 aydır konu ciddiye bindi normal konuştuk hep iş okul günlük hayatımızla ilgili hergününün muhabbet ediyorduk ve
Kanımız ısındı birbirine yârin görüşücem sizce hatamı ediyorum kalabalık bir ortamda avm de buluşucaz
Cinsellik konuşmuyoruz sadece muhabbet ediyoruz dedim okumadınız heraldeTam 10 gün önce idi..
Eski Sevgilimi unutamiyorum onun beni aramasini istiyorum diye konu açmıştın...
Eğer unuttuysan git...
Chat sitesinden cinsellik konuşarak tanıştığın adamin niyetini iyi bil..
Öyle git
Tam 10 gün önce idi..
Eski Sevgilimi unutamiyorum onun beni aramasini istiyorum diye konu açmıştın...
Eğer unuttuysan git...
Chat sitesinden cinsellik konuşarak tanıştığın adamin niyetini iyi bil..
Öyle git
Cinsellik konuşmuyoruz sadece muhabbet ediyoruz dedim okumadınız heralde
Ya çok iyi kültürlü biri bn ztn böle şeylere karşı biriyim ama çok güven verıyo knşmaları ve asla cinsellik knşmuyorcinsellik kısmına kadar nasibin nerden geleceği belli olmaz modundaydım ama taa ilk konuşmadan konu cinsellikse orada durve iki kere düşün . belki sen gibi 10 tane kızla konuşuyor buluşuyor sonra kullanıp atıyor çok yanlış
Selam kızlar 1 ay önce çok canim sıkkın olduğu bir an chat sitesine girdim ve biriyle tanıştım konuşmamız cinsellik üzerine gitmişti nasıl olsa tanışmıyoruz die bnde rahat knştum ama 1 aydır konu ciddiye bindi normal konuştuk hep iş okul günlük hayatımızla ilgili hergününün muhabbet ediyorduk ve
Kanımız ısındı birbirine yârin görüşücem sizce hatamı ediyorum kalabalık bir ortamda avm de buluşucaz
Chat sitesinde cinsellik peşinde koşan bi adamdan ne bekliyorsunuz ?Yaşamak istediğiniz cinsellikse doğru tercih.O muhtemelen bunu düşünüyodur çünkü
Ben bakireyim neyse ya sizle knşlmuyoAdam chat sitesinde cibsellik konuşan biriyle evlenecem diye buluşmayacağına göre,bari yanında korunma yöntemleri götür,sonra hamileyim pişmanım diye konu açarsın burda
Kültürlü diye testosteronsuz olacak değil ya, hem başta konuşmuşsunuz işte. Aklında muttttlaka vardır seks.Ya çok iyi kültürlü biri bn ztn böle şeylere karşı biriyim ama çok güven verıyo knşmaları ve asla cinsellik knşmuyor
Benim okumam var.Cinsellik konuşmuyoruz sadece muhabbet ediyoruz dedim okumadınız heralde
Kesinlikle benden yana bir yanlış olmaz diyo ne zaman istiyorsan o zaman görüşürüz diyo bilmiyorum bir kere görüşmede bana istemediğim bşy yaptıramaz sncta avmde görüşcezKültürlü diye testosteronsuz olacak değil ya, hem başta konuşmuşsunuz işte. Aklında muttttlaka vardır seks.
chat köşelerinde kız arayan adamdan hayır mı gelir?
düzgün adamın chatte işi olmaz ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?