• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chat yaparken tanıştık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
chat sitesinde tanışmak niye garip geliyor anlamıyorum ben ..
insan her yerde tanışabilir sokakta bile ... niye bu kadaar önemli nerde tanıştığın . erkeklerde böyle düşünüyor belki çok güzel bir ilişki yaşayacak çok mutlu olucak yook fırsat bile vermiyor direk cinsellik direk tek gecelik ilişki .. sonra mutsuz evlilikler aldatmalar zoraki yapılmış evlilikler vs vs .. biraz rahat olunmalı bence ...

insan her yerde tanışabilir sokakta bile ... niye bu kadaar önemli nerde tanıştığın . erkeklerde böyle düşünüyor belki çok güzel bir ilişki yaşayacak çok mutlu olucak yook fırsat bile vermiyor direk cinsellik direk tek gecelik ilişki .. sonra mutsuz evlilikler aldatmalar zoraki yapılmış evlilikler vs vs .. biraz rahat olunmalı bence ...
Görüşmeye giderken hiç tedirgin değildim çünkü 1 ay konuştum ve sanki yıllardır tanıyormuşuz gibiydi hiç beni rahatsız edici bşy olmadı çok içten ve düşünceliydi

Görüşmeye giderken hiç tedirgin değildim çünkü 1 ay konuştum ve sanki yıllardır tanıyormuşuz gibiydi hiç beni rahatsız edici bşy olmadı çok içten ve düşünceliydi
umarım önyargılardan kurtulup sana yoğunlaşır ..

sana en büyük tavsiyem, medeni durumunu ve mesleğinin doğruluğunu iyice araştırman. sosyal hayatına dahil olmaya çalışman, arkadaşlarıyla görüşmen.

burada güzel örnekler de var ancak dikkat edersen ezici çoğunluk 5-10 yıllık örnekler. zaman ve insanlar hızla yozlaştı o günlerden bu yana.

çnkü arkadaş o kişiyle başlarda cinsellik konuşmuş

İkinizde bekarsanız ilk etapta ne konuştuğunuz önemli mi? Enbaşta o konuştuysa sizde konuşmuşsunuz sonuçta. Kalabalık yer olması mühim tabi ama iyice tanımadan çevresini falan öğrenmeden başbaşa kalmayın sapık falan çıkmasın. Cinsellik mühim değil istersen yaparsın belki çok beğeniceksin orası belli olmaz kastettiğim sapıklık ağa düşürüp cinsel işkence yapmak video çekmek şantaj yapmak türünde işlere bulaşmak falan. Kendinizi zor duruma düşürmeyinde

Karşı cins diye tereddüt ediyorsunuz, haklı uyarılar bu yönde gelmiş.

Ancak seksuel bir beklenti olmaksızın herhangi bir yalana dayalı olarak içinde bulunacagınız her türlü tehlike; kim oldugunu bilmediginiz, ailesini arkadaşlarını vs tanımadıgınız, ortak yaşam alanlarını paylaşmadıgınız herkes için geçerli.

Burada tanıştıgınız insanlarla kurdugunuz ilişkiler için de geçerli tabii ki.
Hatta hemcinsiniz diye daha rahat olabilirsiniz, bu da sizi tehlikeli durumlara daha açık hale getirir.

Bi şeyin olacağı varsa olur. Kocam da bana tanıştığımızda evleneceği kız gözüyle bakmıyodu, aranızdaki elektrik, davranışlarınıza bağlı her şey.

Çok dikkatli olmanızda fayda var.. Kalabalık yerlerde bulusun ve kimliğine mutlaka bakın..Evli olabilir.

sana en büyük tavsiyem, medeni durumunu ve mesleğinin doğruluğunu iyice araştırman. sosyal hayatına dahil olmaya çalışman, arkadaşlarıyla görüşmen.

burada güzel örnekler de var ancak dikkat edersen ezici çoğunluk 5-10 yıllık örnekler. zaman ve insanlar hızla yozlaştı o günlerden bu yana.
Ben göster demeden calıştığı kurumun kimliğini gösterdi ve yanımda telefonu çaldı annesi aradı arkadaşları aradı hepsiyle yanımda konuştu olduğu gibiydi gözüme çarpan hiçbşy olmadı açıkçası bnm olsun diye bir çabam Yok akışına bıraktım

Daha 1 aydır tanışıyorsunuz nasılsa tanımıyorum diye cinsellik mi konuşuyorsunuz bu zamanda çok cesaretlisin gerçekten. Büyük ihtimal telefonda da konuşmuşsunuzdur bu insan sizden cinsel bir birliktelik beklentisinde olacaktır çünkü siz o izlenimi vermişsiniz nasıl olsa tanışmıyoruz demişsiniz ama bakın yarın görüşeceksiniz bu isteği olursa ne yapacaksınız? ayrıca bu insanı red edersin gururuna yediremeyip telefonunuzu uygunsuz sitelere koyabilir yapabilir yani nasıl güvenebiliyorsunuz.

Selam kızlar 1 ay önce çok canim sıkkın olduğu bir an chat sitesine girdim ve biriyle tanıştım konuşmamız cinsellik üzerine gitmişti nasıl olsa tanışmıyoruz die bnde rahat knştum ama 1 aydır konu ciddiye bindi normal konuştuk hep iş okul günlük hayatımızla ilgili hergününün muhabbet ediyorduk ve
Kanımız ısındı birbirine yârin görüşücem sizce hatamı ediyorum kalabalık bir ortamda avm de buluşucaz

Chat sitelerinde cinsellik için cirit atan erkekten ne bekliyorsun evladım..
Hafi git buluş bide kahve içip fal baktırın ..

Daha 1 aydır tanışıyorsunuz nasılsa tanımıyorum diye cinsellik mi konuşuyorsunuz bu zamanda çok cesaretlisin gerçekten. Büyük ihtimal telefonda da konuşmuşsunuzdur bu insan sizden cinsel bir birliktelik beklentisinde olacaktır çünkü siz o izlenimi vermişsiniz nasıl olsa tanışmıyoruz demişsiniz ama bakın yarın görüşeceksiniz bu isteği olursa ne yapacaksınız? ayrıca bu insanı red edersin gururuna yediremeyip telefonunuzu uygunsuz sitelere koyabilir yapabilir yani nasıl güvenebiliyorsunuz.
Telefon numaramı bilmiyor hanfendi rahat olun ben başıma gelebilecekleri tahmin edebilecek yaşta bir insanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X