• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chat yaparken tanıştık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsellik konuşmuyoruz sadece muhabbet ediyoruz dedim okumadınız heralde
Adam taktik yapıyo anlamadın mı bu şekilde günlük hayat konuşup seni urkutmuyo avına sinsice yaklaşıyor ve bu sekil chat sitelerinde cinsellik konuşan erkek evlendikten sonra da bunu yapar belki siz iyi niyetlisiniz ama kimseyi kendiniz gibi gormeyin ve bu adamdan uzak durun diyerek noktaliyorum

Avm sonucta kalabalik bir ortam.. ama aklimi kurcalayan, ilk konunun cinsellik olmasi .. belki karsinizdaki kisinin beklentileri sirf cinsellikte olmayacaktir.. bilemedim.. belkide sirf cinselliktir.. belkide sizi tanidikca, olgun bir insan oldugunuzu anlayip konusmalarini normale donusturmustur.. bulus yada bulusma karar senin.. ama bildigim tek birsey var erkekler ciddi dusunmedikleri kizlara cinsellikten bahsedeler, daha sonrasinda olay askada donusebilir, yada tam tersi tek gecelik.. ben risk almayi seven bir insanim.. NOT CHAT SITELERINE HIC GIRMEDIM..

Devir kötü,başına bir iş gelebilir sakın netten tanıştığın insanlarla görüşme .

Bizde nişanlımla netlog diye siteden tanışmıştık hatta ben eklemiştim onu :D
Tanışmamızdan yaklaşık 2 sene sonra cinsellik konuşmuştuk . Çok iyi hatirliyorum ilk zamanlar ben yanlış anlamayayım diye öptüm bile yazmazdı kib görüşürüz yazardı :D
O zamanlar kendine iyi bak kib diye yazılırdı malum hala öyle mi bilmiyorum :D
Kısacası adam niyetini ilk basta belli etmiş . Sen bilirsin tabi .

Chat sitesinde cinsellik peşinde koşan bi adamdan ne bekliyorsunuz ?Yaşamak istediğiniz cinsellikse doğru tercih.O muhtemelen bunu düşünüyodur çünkü
Doğru söylüyosunuz. Ama aynı şey konu sahibi için de geçerli

Dikkatli olun içinizde kalacaksa gidip görüşün. Muhtemelen aynı beklenti içinde olmayacaksınız

Chat sitesinde cinsellik peşinde koşan bi adamdan ne bekliyorsunuz ?Yaşamak istediğiniz cinsellikse doğru tercih.O muhtemelen bunu düşünüyodur çünkü

öyle demeyin. hanım kızımızdan ne beklersin ki o halde.

genel llarak chat sitesinde takılmadığım için pek şeyapamadım

Genelleme yapmasak :KK16: eşimle internette tanıştım ve çok severek evlendik 5 yıllık evliyiz ikimizde memuruz,oglumuzu bekliyoruz :KK60:
+1
biz de chatte tanistik.
12yili devirdik. 7yillik evliyiz.
3. Cocugu bekliyoruz.
PS: ama ama ama ama yine de cok emin olmak gerek.

Bence tanışılabilir ama ilk konunun cinsellik olması senin ağırlığını kaldırmış ortadan, şimdi sen buluşacaksın ve bunda olmasada diğer buluşmanda mutlaka vereceksin numaranı, bilemedim ciddi bi ilişki olsa ileride başına çok kakar derlerya

niye hemen cinsellikle ilgili bir konu geçti

adam açmıştır konuyu niyet belli .. bence dikkat et ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X