Chat yaparken tanıştık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle benden yana bir yanlış olmaz diyo ne zaman istiyorsan o zaman görüşürüz diyo bilmiyorum bir kere görüşmede bana istemediğim bşy yaptıramaz sncta avmde görüşcez

sen yine de çok güvenme avm diye. erkek sonuçta kafasında kırk tilki dönüyordur şimdi.

Ya çok iyi kültürlü biri bn ztn böle şeylere karşı biriyim ama çok güven verıyo knşmaları ve asla cinsellik knşmuyor

Bastan konusmus be guzelim artik niye konussun.

Chat sitelerinde tek tuk ciddi adam bulabilirsin. Bazilari evli, bazilarinin sevgilisi var ve cogu cinsellik pesinde.

Sansina ne oldugunu bastan gostermis ama yine de gorusmek istiyorsun. Bence fazla guveniyorsun. Sonra hayal kirikligina ugrama.

Genelleme yapmasak eşimle internette tanıştım ve çok severek evlendik 5 yıllık evliyiz ikimizde memuruz,oglumuzu bekliyoruz

internetle tanışmakla chat yapmak ayrı şeyler yalnız.
internetle tanışırsınız denk gelir ama bilfiil kız bulayım diye chat sitesinde dolanan erkekten bahsediyorum.

Merhaba, oncelikle herkes erkege yuklenmis cinsellik konustugu icin guven duyulmaz diye fakat siz de cinsellik konusmussunuz. Aslinda birbirinize göre olabilirsiniz. Ikinizin de istegi bu. Benim tasvip etmedigim bir sey ama sizin hayatınız.
Tabiki temkinli olun, hata yapma şansınız çok yüksek unutmayın.

size ne kimle ne isterse konuşur milletin zarının bekçisi misin?
İşte degilim o zarda önemli degil diyorum bende.Konuşmaya gelince konuşuluyor da biri korunma yöntemi falan filan deyince ben bakireyim taaam mı tavrı beni irrite ediyor.
Yoksa ister konuşsun ister sevişsin banane

size ne kimle ne isterse konuşur milletin zarının bekçisi misin?
Valla ya adam gibi bşy sordum her kafadan bir ses o an bende isteyerek knştum ondan sonrada knşmadık ve gayet sevimli normal davrandı kendisi maliye bakanlığında uzman yardımcısı acık acık anlattı güvenimi kazanmaya çalışıyor

Hayır mı şer mi bilemem .

Sırf cinsellik konuştu diye adamı Çoşkun'a bağlayamam ... kim bilir belki çok güvendiğimiz eşimiz...sevgilimizde bi vakit birileri ile yerli yersiz cinsellik konuşmuştur .

Ama ...

Dikkatli olman şart .

Hiç tanımadığın biri ile buluşacaksın sonuçta.

Kalabalık avm... tamam .

Ne kadar tatlı gelse de muhabbet 1-2 saati aşmasın ve mekan değiştirmeyin .

Konuşmasından , tavrından ... anlarsın zaten . Buluşmanın asıl amacı ne diye ?

Ona göre de rota çizersin .

Kesinlikle benden yana bir yanlış olmaz diyo ne zaman istiyorsan o zaman görüşürüz diyo bilmiyorum bir kere görüşmede bana istemediğim bşy yaptıramaz sncta avmde görüşcez
Yani bu ilişkinin sonu bir şekilde cinselliğe çıkar, bu aşikar. Eğer böyle bir şey istiyorsan görüş ancak istemiyorsan boşuna gidip görüşmek ancak vakit ve enerji kaybı olur. Belki sana bağlanacak, sonradan başına bela olacak...Birçok ihtimal var. Değmez bence riske atmaya.

Bende öyle düşünüyorum ztn bir tek ismimi biliyor telefon numaramı nerde oturduğumu bilmıo söylemedim

Başıma bela olamaz ki telefon numaramı oturduğum Yeri hiçbşy bilmıyor adımdan başka

İşte degilim o zarda önemli degil diyorum bende.Konuşmaya gelince konuşuluyor da biri korunma yöntemi falan filan deyince ben bakireyim taaam mı tavrı beni irrite ediyor.
Yoksa ister konuşsun ister sevişsin banane

bu tavrınızı haklı çıkartmaz.
bekareti kendinize göre anlamlandırıp aa konuşmayacaksın da o zaman diyemezsiniz.
o an öyle denk gelmiş konuşmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…