- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
Tüm benliğimle teşekkür ederimArkadaşa tüm benliğimle katılıyorum.
Genelleme yapmasakchat köşelerinde kız arayan adamdan hayır mı gelir?
düzgün adamın chatte işi olmaz ki..
Kesinlikle benden yana bir yanlış olmaz diyo ne zaman istiyorsan o zaman görüşürüz diyo bilmiyorum bir kere görüşmede bana istemediğim bşy yaptıramaz sncta avmde görüşcez
Ya çok iyi kültürlü biri bn ztn böle şeylere karşı biriyim ama çok güven verıyo knşmaları ve asla cinsellik knşmuyor
Genelleme yapmasakeşimle internette tanıştım ve çok severek evlendik 5 yıllık evliyiz ikimizde memuruz,oglumuzu bekliyoruz
Ya inanın hiç yapmıcam bşy ama içimden bir his görüş dıyorinternetle tanışmakla chat yapmak ayrı şeyler yalnız.
internetle tanışırsınız denk gelir ama bilfiil kız bulayım diye chat sitesinde dolanan erkekten bahsediyorum.
Ya inanın hiç yapmıcam bşy ama içimden bir his görüş dıyor
Ama konu sahibi kızımız da chatta ve oda cinsellik konuşmuş :) yani durum fifti fifti...ben uygun gördüm birbirlerine :)chat köşelerinde kız arayan adamdan hayır mı gelir?
düzgün adamın chatte işi olmaz ki..
Ya valla banlanmak da istemiyorum da bakirelik o zar değil sadece.Cinsellik de konuşmayacaksın elin oğluyla,eğer bakireyim demeyi matah bi şey sanıyosan bu kadarBen bakireyim neyse ya sizle knşlmuyo
Ama konu sahibi kızımız da chatta ve oda cinsellik konuşmuş :) yani durum fifti fifti...ben uygun gördüm birbirlerine :)
Ya valla banlanmak da istemiyorum da bakirelik o zar değil sadece.Cinsellik de konuşmayacaksın elin oğluyla,eğer bakireyim demeyi matah bi şey sanıyosan bu kadar
İşte degilim o zarda önemli degil diyorum bende.Konuşmaya gelince konuşuluyor da biri korunma yöntemi falan filan deyince ben bakireyim taaam mı tavrı beni irrite ediyor.size ne kimle ne isterse konuşur milletin zarının bekçisi misin?
Valla ya adam gibi bşy sordum her kafadan bir ses o an bende isteyerek knştum ondan sonrada knşmadık ve gayet sevimli normal davrandı kendisi maliye bakanlığında uzman yardımcısı acık acık anlattı güvenimi kazanmaya çalışıyorsize ne kimle ne isterse konuşur milletin zarının bekçisi misin?
Yani bu ilişkinin sonu bir şekilde cinselliğe çıkar, bu aşikar. Eğer böyle bir şey istiyorsan görüş ancak istemiyorsan boşuna gidip görüşmek ancak vakit ve enerji kaybı olur. Belki sana bağlanacak, sonradan başına bela olacak...Birçok ihtimal var. Değmez bence riske atmaya.Kesinlikle benden yana bir yanlış olmaz diyo ne zaman istiyorsan o zaman görüşürüz diyo bilmiyorum bir kere görüşmede bana istemediğim bşy yaptıramaz sncta avmde görüşcez
Bende öyle düşünüyorum ztn bir tek ismimi biliyor telefon numaramı nerde oturduğumu bilmıo söylemedimHayır mı şer mi bilemem .
Sırf cinsellik konuştu diye adamı Çoşkun'a bağlayamam ... kim bilir belki çok güvendiğimiz eşimiz...sevgilimizde bi vakit birileri ile yerli yersiz cinsellik konuşmuştur .
Ama ...
Dikkatli olman şart .
Hiç tanımadığın biri ile buluşacaksın sonuçta.
Kalabalık avm... tamam .
Ne kadar tatlı gelse de muhabbet 1-2 saati aşmasın ve mekan değiştirmeyin .
Konuşmasından , tavrından ... anlarsın zaten . Buluşmanın asıl amacı ne diye ?
Ona göre de rota çizersin .
Başıma bela olamaz ki telefon numaramı oturduğum Yeri hiçbşy bilmıyor adımdan başkaYani bu ilişkinin sonu bir şekilde cinselliğe çıkar, bu aşikar. Eğer böyle bir şey istiyorsan görüş ancak istemiyorsan boşuna gidip görüşmek ancak vakit ve enerji kaybı olur. Belki sana bağlanacak, sonradan başına bela olacak...Birçok ihtimal var. Değmez bence riske atmaya.
İşte degilim o zarda önemli degil diyorum bende.Konuşmaya gelince konuşuluyor da biri korunma yöntemi falan filan deyince ben bakireyim taaam mı tavrı beni irrite ediyor.
Yoksa ister konuşsun ister sevişsin banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?