- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Valla ya adam gibi bşy sordum her kafadan bir ses o an bende isteyerek knştum ondan sonrada knşmadık ve gayet sevimli normal davrandı kendisi maliye bakanlığında uzman yardımcısı acık acık anlattı güvenimi kazanmaya çalışıyor
Ya ztn bende ciddi anlamda konuşmak icin girmemiştim kafam dağılsın diye öyle ikimizinde muhabbeti hoşumuza gitti o da kültürlü bende verdiği cevaplar hoşumada gitti öylelikle ilerledi bir tanşma olacak fazla bir beklentim YokAdam chatten adam akilli kiz bulunmaz demis, cinsellik uzerine konusmus. Bakire oldugunu ogrenmis . Yon degistirmis ya da yon degistiriyor gibi yapmis. Sana bir tavsiye : erkeklerin donup dolasacagi yer cinsellik konularidir. Bu tur sitelerde cinsellik uzerine konusmayan, bu konuda beklentisi olmayan erkek bulamazsin. O yuzden dusuncelerini iyice tart ve ne istedigini dusun.
Üf örümcek kafalı olmayın bu kdrAdam cinsellik yaşamaya insan arıyor ha sen ha başkası..
Yaşamak istiyorsan görüşmeye devam et.
Sadece senle de yetinmeyecek.
Haklıya suçluya karar veren mercii siz değilsiniz sanırım?Bakire olmayan kadına namussuz damgası vurulan bi toplumda işine gelince cinsellik konuşup işine gelmeyince ama ben bakireyim diyen insanların tavırları daha manasız geliyor bana.Bunu ifade etmeye çalıştım ama siz bekaret tartışması yapmaya programlısınız sanırımbu tavrınızı haklı çıkartmaz.
bekareti kendinize göre anlamlandırıp aa konuşmayacaksın da o zaman diyemezsiniz.
o an öyle denk gelmiş konuşmuş.
Haklıya suçluya karar veren mercii siz değilsiniz sanırım?Bakire olmayan kadına namussuz damgası vurulan bi toplumda işine gelince cinsellik konuşup işine gelmeyince ama ben bakireyim diyen insanların tavırları daha manasız geliyor bana.Bunu ifade etmeye çalıştım ama siz bekaret tartışması yapmaya programlısınız sanırım
Bakın bakalım bakire insan cinsellik konuşamaz mı demişim?Bakireliği matah bişey sayan,birlikte olacaksan korun falan denilince sanki hakaret edilmiş gibi ben bakireyim diyen biri cinsellik de konusmamalı bence.Önemli olan o zar değil çünkü bunda hemfikiriz sanırım?bakire bir insan cinsellik konuşamaz mı?
böyle bir kural mı var?
cinsellik de gayet bir ihtiyaçsa bu konuşulabilir. cinsellik konuşması hemen yarın sevişeceği anlamına gelmez.
Kes ya saçmaladınBakın bakalım bakire insan cinsellik konuşamaz mı demişim?Bakireliği matah bişey sayan,birlikte olacaksan korun falan denilince sanki hakaret edilmiş gibi ben bakireyim diyen biri cinsellik de konusmamalı bence.Önemli olan o zar değil çünkü bunda hemfikiriz sanırım?
Saçmalayan ben değilim ama inşallah bunu acı bir tecrübeyle öğrenmezsinKes ya saçmaladın
Saçmalayan ben değilim ama inşallah bunu acı bir tecrübeyle öğrenmezsinKes ya saçmaladın
1 saatlik bir avm de olacak bir tanışmayı pek gözümde büyütmedim 25 yaşında kariyer sahibi bir kızım kontrolüm elimde sadece fikirleri almak istedimSaçmalayan ben değilim ama inşallah bunu acı bir tecrübeyle öğrenmezsin
Ya ztn bende ciddi anlamda konuşmak icin girmemiştim kafam dağılsın diye öyle ikimizinde muhabbeti hoşumuza gitti o da kültürlü bende verdiği cevaplar hoşumada gitti öylelikle ilerledi bir tanşma olacak fazla bir beklentim Yok
He bu büyütmemiş halin yani.Anlıyorum..1 saatlik bir avm de olacak bir tanışmayı pek gözümde büyütmedim 25 yaşında kariyer sahibi bir kızım kontrolüm elimde sadece fikirleri almak istedim
İsmimden başka hiçbir bilgi bilmiyorAyyyy anammmmm git gorussssss kalabalikta gorusmen iyi asla ama asla evine gitme evine cagirma ve eve giderken takip etmediginden emin ol numarani verme is adresini verme ay amannn cinsel sapikla ugrasma be guzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?