selam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
Dönüşü olsun diye değil isterse bana hiç bir şey takmasın benim için önemli değil. Sadece arkadaşlarımın yanında mahcup duruma düşmek istemiyorumNeden çeyrek görünümlü? Arada kaynasın dönüşü çeyrek olsun diye mi? Gram takacaksanız gram takın arkadaş utanılacak ne tarafı var bunun?
Gram altın takın daha iyi olur,yada para takın illa altın takılacak diye birşey yok.selam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
Çok haklısınız ama aradaki muhabbetler böyle olunca grupta ister istemez bir çekindim. Yarım takanlar bile var. Ne bileyimGram altın takın, görünürde çeyrek gösterip arkanızdan laf söyletmeyin.
Ben bu altın yarışlarını-mahcubiyeti inanın hiç anlamıyorum. Kimin bütçesi neye elveriyorsa, gönlünden kopanı yardım maksatlı takar işte, bir başkasının taktığının altında ezilmek gibi niye algılıyorsunuz bunu?
Gramın daha uygunu yarım gramlar var bana düğünümde takmışlardı bende öyle öğrendimBenimde haftasonu eski iş arkadaşım evlenecek. Farkı şehirde yaşıyor. Eskiden iş yerindeyken çok samimi değildik ama düğün bizim yaşadığımız şehirde olacak. Bir daha yüz yüze ne zaman görüşürüz belli değil. Bende gram ya da daha uyguna ne alabilirim araştırıyorum. Konuyu takipteyim.
Notmal küçük külçe gram altınlar var ondan takın.Aradaki fiyat farkıda büyük ihtimal ayar derecelerinden kaynaklanıyo.24 ayarı 22 ayarı filan var onların.selam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
Gramın daha uygunu yarım gramlar var bana düğünümde takmışlardı bende öyle öğrendim