Çeyrek görünümlü gram altın?

Bence hiç kafanızı takmayın, gram altın takacakların sayısının az olduğunu düşünmüyorum. Zira altın fiyatları ortada. Arkadaşınız sizi görünce mutlu olacaktır. Gram ya da çeyrek, önemli olan onun yanında olmanız. Bu arada düşük ayarlı, zarif ve bütçeyi sarsmayan altın kolyeler de var. Onlara da bakmanızı öneririm.

Doğan görünümlü Şahin gibi olmuş başlık:KK70: bende hiç duymadım.gram altınlar böyle bi kutu gibi bişeyin içinde oluyor ve kare oluyor.

Çeyrek görünümlü gram taktığm oldu ama düğünde kaynamasın diye kınada ayrıca taktım, yada bebek görmeye gittiğimde . Kandırmak niyetli takacak biri hiç takmasın daha iyi bence. Ayrıca gram olmuş 180 lira, çeyrek olmuş 300 lira. Gram takmak neden utanılacak birşey oluyor ki? Altın pahalı biz napalım?

Kurdeleye ismimi yazarim,istediğimi takarim.Cok yakinsak dugunden önce arkadaşımın eline bile verebilirim bir eksiğini görsün diye,illaha da takı toreninde kuyruğa girmem gerekmiyor yani.Annemin iş arkadaşları öyle yapıyorlar .Koyuyorlar zarfa düğün sahibine veriyorlar

selam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
Gelin damat onları anlıyor canım, bence rezil olma. Gram kabul edilir ama sahtekarlık asla.
Sağlam gırgırı geçiliyor çift arasında, bil istedim :KK45:

Dönüşü olsun diye değil isterse bana hiç bir şey takmasın benim için önemli değil. Sadece arkadaşlarımın yanında mahcup duruma düşmek istemiyorum
Gram altınlar zaten plastik bir paketin içinde oluyor çeyrek görünümlü olanlar da o şekilde. Yani bariz fark var. Gram takmaktan utanma. Herkes maddi imkanı dahilinde bir şeyler yapar

ben de düğünümde öğrendim.gramı biliyodum da.bide isim yazmamışlar.yarım gram takıp çeyrek bekleyenler çetesi :KK53:
Var öyle çeteler yarım gramcılar ve takı sırasında üst üste takmaya çalışanlar ,takarken takının önüne geçenler (ne taktığı görünmesin diye)
Bir borcam al git daha hayırlı olur. Ben kandırmaca işlere çok karşıyım. Benim de bir arkadaşım var ben onun bebeğine takımlar kaliteli battaniye vs aldım. O da bana su tıngır teneke maşallah getirmiş. Satsam 20 tl vermezler. Bir de kutuya koymuş teşekkür ettim altın sanıp. Hiç bozuntuya vermedi. Bir de ne göreyim. Bi zıbın alsa daha çok isim görülürdü. Ama saklıyorum oğlunun sünnetinde takacağım.
Ayıp denen birşey var.
Sinir olmamak elde değil..
Göğsünü gere gere geri iade tak bencede.
Düğünümde takılan bilezik görünümlü, değeri 180 TL olan şeyi takan kişiye hala sövüyorum. 100 TL taksaydı sövmezdim ama bu riyakarlık karşısında çok güzel sövdüm. Kızının evlenmesini bekliyorum ki o şeyi iade edeyim :)

Durumunuz neye yetiyorsa onu takın. 100 TL bile olabilir. En fazla "ay az taktı" derler. Ancak sırf millete iyi görünmek için çeyrek görünümlü gram takmayın. Sonra kulaklarınız çok çınlar :)

Yok artık ...
Gram altın ağırlıklı bilezik miiii
Sinir oluyorum şöyle sahtekarlık yapmaya çalışanlara.

2,5 yıl önce çocuklarımın sünnet töreninde takılan 5 adet yarın gramı kimler taktı, 10 adet 1 er gramı kimler taktı hiçbir şekilde çözemedim kameradan.
İnsanları zan altında bırakmak doğru mu sizce ?

Ben kime nasıl altın takıyorsam takayım illa adımızı yazıyorum .acaba karamelli ne taktı gerçek mi sahte mi, yarım gram mı yarım altın mı diye düşünmesinler .
Açıkçası böyle yaptığım için hiç utanmıyorum.

Neden çeyrek görünümlü? Arada kaynasın dönüşü çeyrek olsun diye mi? Gram takacaksanız gram takın arkadaş utanılacak ne tarafı var bunun?
Ne takılacaksa takılsın kandırmadan ,neyse o takılmasından yanayım. Kızıyorum böyle şeylere ben.
Ben anlamadım, neden gram takıp çeyrek beklensin ki?taktığınız takılara isim yazmıyor musunuz?gram altın bile taksak isim yazarız biz. Yani o karmaşada ne taktığımızı bilsinler diye.
Biz de yazarız gram az mı 180 tl şu an .
Ha kuzenlere ve bebişlrrine hep çeyrek takıyorum ama zamanında onların büyükleri de öyle getirdi bana .

Durumun neye elveriyorsa onu takmak en doğrusu.
Bizim düğünde eşimin arkadaşı sehirdisindan geldi parası yoktu sadece gelebilmiş birşey takmadi, benim çok eski bir iş arkadaşım face'de davetiyeyi görüp uğramış, takı takmadi. Ama onları orada gormek bizi altından daha mutlu etti.
Bu arada gelin mutlaka görecek ne taktiğini, ben düğününde kimin ne taktiğini çok net gördüm, üstüne igneliyor gozgoze geliyorsun kişiyle. Ki o zamanlar neyin hangi altın olduğunu bilmeyen ben bile herşeyi ayirtettim, Farkedilmemesi imkansız.
0,25 gram altın takan da oldu, yadirgamadik sonuçta herkes kendi bütçesi doğrultusunda hareket edecek.
Ama koluma geciremedigi tenekeyi bilezik diye düğüne getiren gorumcemi ayrı tutuyorum :bicak:

sizin yerinizde olsam gücüm neye yetiyorsa onu takarım....

ben de fikir almak isterim benzer konuda...
7 yıl önce kızıma teyzem hediye olarak bir biberon aldı...şimdi oğlu evleniyor..
damat olacak çocuğun babası yok.ben 100 tl takmayı düşünüyorum...sadece düşünüyorum...
benim çocuğumun da babası yok.................

siz olsanız ne takardınız?

7 yıl önce kızıma teyzem hediye olarak bir biberon aldı...şimdi oğlu evleniyor..
damat olacak çocuğun babası yok.ben 100 tl takmayı düşünüyorum...sadece düşünüyorum...

Kuzeninin ile iyi bir iletisiminiz yoksa siradan bir akraba gibiyse
teyze ve biberona 100 TL yeterli bence.

yarim gram altin takarsin gitsin biberon altin mi yooo...

Var öyle çeteler yarım gramcılar ve takı sırasında üst üste takmaya çalışanlar ,takarken takının önüne geçenler (ne taktığı görünmesin diye)

Ayıp denen birşey var.
Sinir olmamak elde değil..
Göğsünü gere gere geri iade tak bencede.

Yok artık ...
Gram altın ağırlıklı bilezik miiii
Sinir oluyorum şöyle sahtekarlık yapmaya çalışanlara.

2,5 yıl önce çocuklarımın sünnet töreninde takılan 5 adet yarın gramı kimler taktı, 10 adet 1 er gramı kimler taktı hiçbir şekilde çözemedim kameradan.
İnsanları zan altında bırakmak doğru mu sizce ?

Ben kime nasıl altın takıyorsam takayım illa adımızı yazıyorum .acaba karamelli ne taktı gerçek mi sahte mi, yarım gram mı yarım altın mı diye düşünmesinler .
Açıkçası böyle yaptığım için hiç utanmıyorum.
İsim yazmak güzelmiş, ben yeni duydum bu işi.

X