Çok haklısınız aslında ben de sizin gibi düşünüyorum yani eğer ki o anki durumum onu el veriyorsa 100 tl bile verebilirim zarfla ama arkadaş grubum biraz bu ayrıştırıcı davranıyorlar. Yakın arkadaşız yarım düşer bize öyle takalım gibisinden çeyrek takanlara bile atıfta bulunuyorlar.
O zaman üzücü ama kötü bir arkadaş çevresi.Çok haklısınız aslında ben de sizin gibi düşünüyorum yani eğer ki o anki durumum onu el veriyorsa 100 tl bile verebilirim zarfla ama arkadaş grubum biraz bu konuda ayrıştırıcı davranıyorlar. Yakın arkadaşız yarım düşer bize öyle takalım gibisinden çeyrek takanlara bile atıfta bulunuyorlar.
Bize de birisi ceyrek gorunumlu gram takmis ve kimin taktigi belirsiz. Bence boyle bir seye gerek yoktu. Kimseye zorla bize taki takin diyen yok takan kisi de belirtmemis sanirim arada kaynasin istedi
Niye çeyrek gibi görünüyor? Neyin mahcubiyetidir bu?
Arkadaşıma takmışlardı yazın bilezik görünümlü gram altın. İnsanlarda altınları kendileri hesaplıyo öyle gidiyor kuyumcuya. Sonra hüsran..
Gram taksaymış öyle bi olay olmayacaktı, sonra bu bileziği kim taktı diye düşündüler buldular. Resmen kendini mimledi takan. Bi nevi dolandırıcılık bu
arkamdan böyle mi diyolar acaba benim de.
ben taktım ama bana bi tane bile altın geri gelmedi zaten
böyle yapmaya devam edicem valla.
Aynen öyle yapan adam kör olmuştur heralde. Nasıl bir insan 1 gramlık şeyi bileziğe çevirip üstüne motif fln yapar ya..Bilezik görünümlü gram altın mı
Dönüşü olsun diye değil isterse bana hiç bir şey takmasın benim için önemli değil. Sadece arkadaşlarımın yanında mahcup duruma düşmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?