Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınız ama aradaki muhabbetler böyle olunca grupta ister istemez bir çekindim. Yarım takanlar bile var. Ne bileyim
179 tl şuandaselam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
takı sırasında kendi arkadas grubunun en sonunda ol kuyrukta:)Çok haklısınız ama aradaki muhabbetler böyle olunca grupta ister istemez bir çekindim. Yarım takanlar bile var. Ne bileyim
Çok güldüm yorumunuza ve düştüğüm şu duruma :) teşekkür ederim güzel tavsiyerlertakı sırasında kendi arkadas grubunun en sonunda ol kuyrukta:)
böylece arkadasların ne taktıgını görmez
madem mahcup olurum yarım takan da var dıye düşünüyorsan önerim bu
takı takarken de kamerayı arkana al düğün sahıbı gormesın gram taktıgı daha ne diyeyim bilemedim
aklıma bunlar geldi daha parlak birsey düşünemedimÇok güldüm yorumunuza ve düştüğüm şu duruma :) teşekkür ederim güzel tavsiyerler
Çok haklısınız aslında ben de sizin gibi düşünüyorum yani eğer ki o anki durumum onu el veriyorsa 100 tl bile verebilirim zarfla ama arkadaş grubum biraz bu konuda ayrıştırıcı davranıyorlar. Yakın arkadaşız yarım düşer bize öyle takalım gibisinden çeyrek takanlara bile atıfta bulunuyorlar.Gram altin fiyatını değiştiğini bilmiyorum daha önce aldım. Altının gramı ne kadarsa o kadara aldım. Ama belirteyim ben alırken özellikle çeyrek görünümlü olandan değil gram altın olduğu belli olacak şekilde olandan aldım. Diğeri biraz kandırmaca gibi oluyor. Gram takabiliyorsam ve imkanım o an için o kadarsa çekinmesi gereken kişi ben değilim. Onun lafını lafını yapacak olan kişidir