Çeyrek görünümlü gram altın?

ince künyeler var isterseniz onlardan bakın 200-230 filan bulabilirsiniz. Ben arkadaşım evlendi ona alıp takmıştım. Hem bozdurmadan takı olarak da kullanabilir. Bu sayede fiyatını da öğrenmesine gerek kalmaz. V Vemoriah

Yoksa yoktur. Birilerine ekonomik durumunuzu iyi göstermek zorunda değilsiniz ki. Mahcubiyet sebebide değil bu. Direk gram takın. Düğünümde 10 ₺ takan bile vardı inanın. Yoksa ne yapsın adam işte.

Gram altın zaten çeyreğe çok benziyor farkedilmezbile o kalabalıkta. birde aynı çeyrek görünümünde fakat ele alır almaz anlaşılan altınlar var onlarda aşağı yukarı yarım gram var. en mantıklısı 1 gramlık altın. düğünümde en yakın arkadaşım çeyrek görünümünde üflesem ikiye katlanacak o altından takmıştı. büyük terbiyesizlikti yaptığı. hiç takmasa gözümden düşmezdi enazından.

Çok haklısınız ama aradaki muhabbetler böyle olunca grupta ister istemez bir çekindim. Yarım takanlar bile var. Ne bileyim :KK43:

Siz kendi bütçenize bakacaksınız "Durumum buna el verdi artık kusura bakmayın" dersiniz belki en fazla, arkadaşınız ne diyecek "Aaa niye gram takıyosun onlar yarım takarken ay ezik" mi diyecek? Hiç gerek yok. Öyle çeyrek görünümlü alırsanız işte o zaman sonradan gülerler "Çakala bak" derler belki de yani daha mı iyi böyle algılanmak?

İsteyen yarım taksın isteyen çeyrek, siz maddi durumunuzun el verdiğince gönülden takacaksınız. Bu samimiyet sizi rahat hissettirmeli. Bakın benim düğünde koluma bilezik geçiren bir iki tip vardı, yeminlen gram taksalar daha işime yarardı. Ama bilezik takmış görünmek için teneke gibi şeyleri taktılar ve diğer bileziklerim arasında yamulmuştu eve gelene kadar. Bozdurduk, ikisi bir çeyrek etti- etmedi. Güldük adamlara. Gösteriş için o yarışa girmeyin lütfen. Samimiyet, altından daha kıymetli bir şey. Anlatabildim umarım.

Bize de birisi ceyrek gorunumlu gram takmis ve kimin taktigi belirsiz. Bence boyle bir seye gerek yoktu. Kimseye zorla bize taki takin diyen yok takan kisi de belirtmemis sanirim arada kaynasin istedi

Benim dugunumde liseden bir arkadasim 'Canim bu aralar durumum buna yetti nolur kusura bakma' diyip gram altin takmisti. Ben o yillar gram altin ne bilmiyordum ceyrek takti sandim, o cumleyi de niye dedi anlayamadim. Herkesin kirmizi kurdelali o kizinki mavi kurdelaliydi.Takisi belli olsun diye degismis sanirim.Annem soyleyince biraz duygulandim,durustlugu samimiyeti cok hosuma gitmisti.Hala unutmam

Aslında oda gram altın sekli değişik sadece ..Ben gram cok takıyorum dugune cocuk görmeye vs çeyrek gibi sekli olanda var dikdörtgen olan da var ... kendi orginal ambalaji olanda var kulpu olup igne ile takilanda

Gram altın tak oldu bitti 180 tl mahçup olacak birşey Yok herkes kendi bütçesine göre hediye yapıyor sonuçta

selam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
179 tl şuanda
bildiğim kadarı ile gram altın kalıp içinde satılıyor
kulp takma yeri yok

gram tak ne olacak ki.herkes bütcesine göre takar

Çok haklısınız ama aradaki muhabbetler böyle olunca grupta ister istemez bir çekindim. Yarım takanlar bile var. Ne bileyim :KK43:
takı sırasında kendi arkadas grubunun en sonunda ol kuyrukta:)
böylece arkadasların ne taktıgını görmez
madem mahcup olurum yarım takan da var dıye düşünüyorsan önerim bu
:KK12:

takı takarken de kamerayı arkana al düğün sahıbı gormesın gram taktıgı daha ne diyeyim bilemedim

Bana düğünğm de en yakın arkadaşlarımdan biri gram altın biri 100 lira takmıştı. Ne olacak ki??? Ben onu bile beklemiyordum. Şok olmuştum takı sırasında görünce. Bence hediyenize laf edenlerle (düğün sahibi, konuk veya arkadaş) iletişimi kesin. Maddi durumun neye el veriyorsa onu yaparsın.

Kocaman yahu gram altin da, ceyrek kadar. Bozdururken daha az yararlanacak ama dugunde seni az gostermeyecek. Altinin yuzunu incelemesi lazim zaten ayird etmek icin. Ben de taktim gecen yaz gram altin.

takı sırasında kendi arkadas grubunun en sonunda ol kuyrukta:)
böylece arkadasların ne taktıgını görmez
madem mahcup olurum yarım takan da var dıye düşünüyorsan önerim bu
:KK12:

takı takarken de kamerayı arkana al düğün sahıbı gormesın gram taktıgı daha ne diyeyim bilemedim
Çok güldüm yorumunuza ve düştüğüm şu duruma :) teşekkür ederim güzel tavsiyerler

Çok güldüm yorumunuza ve düştüğüm şu duruma :) teşekkür ederim güzel tavsiyerler
aklıma bunlar geldi daha parlak birsey düşünemedim :KK70:
Düştüğün bir durum yok sen abartıyorsun
paran neye yetiyorsa onu alırsın rahat ol

Gram altin fiyatını değiştiğini bilmiyorum daha önce aldım. Altının gramı ne kadarsa o kadara aldım. Ama belirteyim ben alırken özellikle çeyrek görünümlü olandan değil gram altın olduğu belli olacak şekilde olandan aldım. Diğeri biraz kandırmaca gibi oluyor. Gram takabiliyorsam ve imkanım o an için o kadarsa çekinmesi gereken kişi ben değilim. Onun lafını lafını yapacak olan kişidir

Gram altin fiyatını değiştiğini bilmiyorum daha önce aldım. Altının gramı ne kadarsa o kadara aldım. Ama belirteyim ben alırken özellikle çeyrek görünümlü olandan değil gram altın olduğu belli olacak şekilde olandan aldım. Diğeri biraz kandırmaca gibi oluyor. Gram takabiliyorsam ve imkanım o an için o kadarsa çekinmesi gereken kişi ben değilim. Onun lafını lafını yapacak olan kişidir
Çok haklısınız aslında ben de sizin gibi düşünüyorum yani eğer ki o anki durumum onu el veriyorsa 100 tl bile verebilirim zarfla ama arkadaş grubum biraz bu konuda ayrıştırıcı davranıyorlar. Yakın arkadaşız yarım düşer bize öyle takalım gibisinden çeyrek takanlara bile atıfta bulunuyorlar.

Ben dayi kızlarina , ve eşimde amca ogularina altin takmadı. Devamli 50 tl taktik..Hic mahcup filan olmasın.. 100 tl kagit parası tak gec git.. Ne de olsa altinlar geline filan kalmiyo.

Bence gelir seviyesine göre değişir bu . Yani iyi bir geliriniz varsa ve yakın arkadaş iseniz çeyrek gerekir . Ama 200 TL lik gram altın da az bişi değil . İmkânınız ona elveriyorsa gram takın . Siz dugun sahibine mı mahcup olmak istemiyorsunuz yoksa düğüne gittiğiniz kişilere mı anlamadım orayı

X