Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Merhabalar :)
İlk sayfada ki sampuan bitti Restorex dökülme karşıtı aldım ve çok memnunum. Yağlar dersen bana çok iyi geldiler. Buna da kattim çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
Kuruluğu ben baya azalttim . Hatta yumuşacık su an saclarim
Dustayken durulanan krem olarak
Elidoru sarı renkli kuru ve sert saçlar için olanı ve Durunun sert saçlar icin olan kremini aldım. İkisini de severek kullanıyorum. Dustan sonra da elseve mucizevi yağın saç guzellestirici kremini aldım onu da severek kullanıyorum
Ama benim en memnun kaldığım urun Gliss in sıvı saç kremi. Daha yeni aldım bunu ama bildiğin yumuşacık yaptı saçlarımı, böyle bir ürün daha önce kullanmadim desem yeri. Önce ki sayfada fotoğrafı vardi yanılmıyorsam.
Birde soğan kuru uyguluyorum o da çok iyi geldi bana çok güzel yumuşattı saçlarımı. O sert halinden eser yok.
Uykulu olduğum için biraz karisik yazdım galiba ama bunlardan çok memnunum ve hepsini tavsiye ederim

Yok gayet açıklayıcı yazmışsın =)
Daha erken yahu ne uykusu ben 3 ten önce hayatta uyuyamam ama çalışıyorsan bilemem =))
Bunlara bi bakayım . Elidor kullanıyorum bende diğer şampuan ve kremler daha da sertleştiriyor .
Elseveyi çok duydum ondan alsam iyi olacak =)
Teşekkür ederimmmm =*

Öncelikle merhaba Saç benim ilgi alanım:) o yüzden direk dalış yaptım konuya birde ceylinimdeceylinimi görünce.:)
Kuruluk için gliserin kullaniyorum kepekicinde sirkeyi tavsiye ederim hemde yumuşacık yapiyo biraz koku rahatsız edici ama elektriklenme içinde bal tavsiye ederim bi kac foto atim.

J

Benim yeni aldığım gliss. Bildiğin fon çekmiş gibi duruyor saclarim .. Kesinlikle al
Bir soruda bende, peki kuruduktan sonra ya da 1-2 saat sonra tararken sanki saç spreyi sıkılmış gibi oluyor mu? uhm nasıl tarif etsem benim bu sıvı saç spreylerini bırakma nedenim bu his. sanki saçı kurutup yapıştırıyor telleri birbirine, tamam görüntü hep fresh ve şekilini koruyor ama eskaza elini saçına atsan parmakların takılıyor kayıp gitmiyor.. Anlatabilmişimdir umarım. Bu arada bundan önce glissin siyah olanını kullanıyordum o bitince elseve kırmızı kapak aldım ama aldığım gibi duruyor

Ben mucizevi birşey arıyorum ya
Uçlarında öyle bi etki etsin ki tara çık yani.
Düzleştirme, fön falan hic gerek kalmasın.
Bazen el kremi alayım diyorum ama bilemedim
Aynen ben de böyle mucizevi bir şey arıyordum,hatta sadece şampuan konusunda arayışa girdim. BDV de bir arkadaş bir şampuandan böyle mucizevi etki bekleme gibi bir öneride bulunmuştu hatta Nereden araştırdım buldum hatırlamıyorum ama gratisteki hask ile de bir yıkadım ve şoka girmiştim.Sadece kuruttum, bildiğin dümdüz oldu
Ama şimdi bir tane de hindistan cevizlisini alıp dönüşümlü kullanacağım,hep keratinliyi kullanırsam fazla geliyor gibi sanki.Keratin ihtiyacı olmayan saça keratinli ürünler ters tepebilir(Şahsi fikrim tabi bu) Zaten kullandıkça ilk günkü gibi dümdüz yapmamaya başladı ama kabarmıyor da,memnunum.Her ürün her saçta aynı etkiyi yapmıyor tabi ama bence sen de denemelisin

Ceylinimdeceylinim Canım glissin hangi ürünü saçı fön çekmiş gibi yapıyor? Benim de aklımda bulunsun
İnş. dibe de sürülen bir ürün değildir çünkü şampuanını 1-2 sene önce denemiştim,saçımda kepek yapıp dökmüştü

Merhaba hazalcim :) saçlarına bayıldım resmen. Gur ve uzun rengi de çok güzel vallahi maşallah. Sirkeyi çok seviyorum bende son birkaç banyodur kullanmiyorum artık alisti galiba saclarim restorexe :)

Merhaba hazalcim :) saçlarına bayıldım resmen. Gur ve uzun rengi de çok güzel vallahi maşallah. Sirkeyi çok seviyorum bende son birkaç banyodur kullanmiyorum artık alisti galiba saclarim restorexe :)

Yok yok hayır. Su yapışkanlık hissinden bahsediyorsun galiba. Kesinlikle olmuyor böyle bir şey.
Ha belki çok çok sikarsan olabilir de bende yok..

Bu urun canım. Ben çok seviyorum. Saç boy ve uçlarına uygulanıyor.

O hangi şampuan canım ? Fiyati ne kadar ? Sadece gratiste mi bulunur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…