Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Aynen ben de böyle mucizevi bir şey arıyordum,hatta sadece şampuan konusunda arayışa girdim. BDV de bir arkadaş bir şampuandan böyle mucizevi etki bekleme gibi bir öneride bulunmuştu hatta :KK48: Nereden araştırdım buldum hatırlamıyorum ama gratisteki hask ile de bir yıkadım ve şoka girmiştim.Sadece kuruttum, bildiğin dümdüz oldu:KK45:
Ama şimdi bir tane de hindistan cevizlisini alıp dönüşümlü kullanacağım,hep keratinliyi kullanırsam fazla geliyor gibi sanki.Keratin ihtiyacı olmayan saça keratinli ürünler ters tepebilir(Şahsi fikrim tabi bu:KK48:) Zaten kullandıkça ilk günkü gibi dümdüz yapmamaya başladı ama kabarmıyor da,memnunum.Her ürün her saçta aynı etkiyi yapmıyor tabi ama bence sen de denemelisin

Aklımda o mutlaka.
Ben glissin siyah renklisini kullanıyorum memnunum ama ertesi gün yağlanıyor tek sıkıntısı bu onun dışında yumuşaklık konusunda iyi.
Bende işim varsa her gün yoksa 2 günde bir yıkıyorum.
En azından kendi yağıyla da beslensin diye şampuana devam ediyorum zaten yumuşaklık açısından da memnunum ya vazgeçmiyorum.
Bitince elseve düşündüm ama bakalım hask'ta aklımda pahalı gelirse o an hask alamam elseve alırım :KK70:

Öncelikle merhaba Saç benim ilgi alanım:) o yüzden direk dalış yaptım konuya birde ceylinimdeceylinimi görünce.:)
Kuruluk için gliserin kullaniyorum kepekicinde sirkeyi tavsiye ederim hemde yumuşacık yapiyo biraz koku rahatsız edici ama elektriklenme içinde bal tavsiye ederim bi kac foto atim.:p

rRvm1P.jpg
J

68GlaE.png

o9lY6X.png

52zoyd.jpg

Bu saçlardan sonra göz ardı ediyorum :KK20:
Hayır canım, ne kıskanması :KK12:
:110::110:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu uzatma işine girişmeden önce hepsini aynı boyda kestim ben . Omuzlarimda falandi o zamanlar. :)
Bu arada gliserini nasıl uyguluyorsun canım onu sormayi unutmusum :-)
Valla en iyisini yapmışsın canım çünkü uzatıp kesmek için insanın eli gitmiyo.:)
Tabi ki:soyleyim canım benim bi ara saçlarım kuruydu çok elektrikleniyodu faydasını gördüm
Yarım çay bardağı suyu bi fisfisli şişeye koyuyorum 1 2 damla bebe yağı katıyorum daha sonra 1 kapak gliserin katitorum (aktardan aldım ben ) güzelce calkalayip yatmadan saçlarima uclarima fislatiyorun çok faydasini gördüm canim umarim sizlerede şifa olur.:)

Bunu iltifa olarak aldım ve Çok teşekkür ettim.:)
Valla canim ben bahadır bakım yaptım ne varsa dogallikta var yani öyle kendiliginden değil biraz ilgi ve bakimla sizlerinkide daha güzel olur :KK60:

İltifattı zaten :KK70:
Mesela Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim ide göz ardı ediciiimmm :KK70:

Evde var 2 şişe gliserin . Hep ellerime kullanırdım şimdi saçlara kullanayim bari :-)
Tesekkur ederim canım :)
Valla en iyisini yapmışsın canım çünkü uzatıp kesmek için insanın eli gitmiyo.:)
Tabi ki:soyleyim canım benim bi ara saçlarım kuruydu çok elektrikleniyodu faydasını gördüm
Yarım çay bardağı suyu bi fisfisli şişeye koyuyorum 1 2 damla bebe yağı katıyorum daha sonra 1 kapak gliserin katitorum (aktardan aldım ben ) güzelce calkalayip yatmadan saçlarima uclarima fislatiyorun çok faydasini gördüm canim umarim sizlerede şifa olur.:)

X