- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Aynen ben de böyle mucizevi bir şey arıyordum,hatta sadece şampuan konusunda arayışa girdim. BDV de bir arkadaş bir şampuandan böyle mucizevi etki bekleme gibi bir öneride bulunmuştu hatta Nereden araştırdım buldum hatırlamıyorum ama gratisteki hask ile de bir yıkadım ve şoka girmiştim.Sadece kuruttum, bildiğin dümdüz oldu
Ama şimdi bir tane de hindistan cevizlisini alıp dönüşümlü kullanacağım,hep keratinliyi kullanırsam fazla geliyor gibi sanki.Keratin ihtiyacı olmayan saça keratinli ürünler ters tepebilir(Şahsi fikrim tabi bu) Zaten kullandıkça ilk günkü gibi dümdüz yapmamaya başladı ama kabarmıyor da,memnunum.Her ürün her saçta aynı etkiyi yapmıyor tabi ama bence sen de denemelisin
Aklımda o mutlaka.
Ben glissin siyah renklisini kullanıyorum memnunum ama ertesi gün yağlanıyor tek sıkıntısı bu onun dışında yumuşaklık konusunda iyi.
Bende işim varsa her gün yoksa 2 günde bir yıkıyorum.
En azından kendi yağıyla da beslensin diye şampuana devam ediyorum zaten yumuşaklık açısından da memnunum ya vazgeçmiyorum.
Bitince elseve düşündüm ama bakalım hask'ta aklımda pahalı gelirse o an hask alamam elseve alırım