- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Alırlar alırlar canım geçen sene banada teklif etmişlerdi 3000 tlye kıymadım sonra bana kıydılarKim alır ay benim saçımı
Alırlar alırlar canım geçen sene banada teklif etmişlerdi 3000 tlye kıymadım sonra bana kıydılar
Ay gene olsa gene vermezdimAy bende kiyamam valla
Ama sizin saçlar daha uzundu bana sanmıyorum :))
Ay gene olsa gene vermezdimkalcamdaydi canım
Omzumda canım kökten yaktılar kestirdim sürekli yanık ve boyalardan kurtuldum uzatmak için debeleniyorumOf off. Maşallah. Şimdi nerede peki güncel fotoğraf yok mu ?
Omzumda canım kökten yaktılar kestirdim sürekli yanık ve boyalardan kurtuldum uzatmak için debeleniyorum
Hadi yaaa. Ay çok kötü olmuş . Ne yaptınız yandı ? Boya mi perma falan mi ?
Permadır o ya
Ben boyatıcam boyayı kötülemeyin
Yok canim platindi kendim açıp boyuyordum kuaföre gittim altın sarısı tonu icin koyultmasini söyledim aynı gün 4 defa oryali yedim.dipler yarılmıştı artik kanadı su topladı ....diplerden Tüm sacim yanmıştı simdiki boyu böyleHadi yaaa. Ay çok kötü olmuş . Ne yaptınız yandı ? Boya mi perma falan mi ?
Hiç laf dinlemiyon sen ya
Ay sana bir şey diyim mi bende boya istiyorumAralardan biraz renk olsun istiyorum . Geçen bizim fotoğraflara baktim Teyzemin o zamanlar boyasız düz kahverengiydi saçları şimdi ombreli baktimda o zaman ne kadar renksiz duruyormus yüzü. Ombre değil de balyaj istiyorum
Yok canim platindi kendim açıp boyuyordum kuaföre gittim altın sarısı tonu icin koyultmasini söyledim aynı gün 4 defa oryali yedim.dipler yarılmıştı artik kanadı su topladı ....diplerden Tüm sacim yanmıştı simdiki boyu böyleEki Görüntüle 1675807 Eki Görüntüle 1675807
Bunu söylersin diye tahmin ediyordum
Bende iste güneşin kızlarındaki selin var ya aralarda belli belirsiz kimi saç tellerinde sarı tonları var çok beğendim öyle istiyorum ama yakışır mi bilemiyorum :)
Ben bide soluk benizliyim ya renk istiyorum birazcık minicik ufacık
Senide yoldan çıkartmışlar yalnız
İzlemiyorum o diziyi ama güzel oluyor öyle tonlar
Sen baya beyaz tenlisin sana kızıl da yakışır . Sen çıkarttın beni . Boya da boya
Aynen Canım inanki sonraki kestirmelerimdede hep bi dengesiz çıktı karşıma yamuk yumuk kestiler kat verme dedim tepede yoğun katlar....işinin ehlî zor bulunur olduAman aman... Çok üzüldüm yaa. Sizin ilk sayfada ki fotoyu gorunce bayilmistim saçlara... Yaza kadar baya uzama olur ama. Kuaforlere bu yuzden guvenemiyorum işte. Tuh...
Canım oryal olmadiktan ssonra sac yanmiyor sari tonlariysa yıpranır onuda bakımlarla duzeltirsin şahsen benimde uzattiktan sonra boya yapma ya gönlüm varPermadır o ya
Ben boyatıcam boyayı kötülemeyin
Kötü emellerime alet ediciiimmmmm seniii
Ayy kızıl deme aklım gidicek bi kere kızıl kahve yaptırdım arınmak için anam ağladı
Hani balyajda ombre de falan tutam tutam sarı oluyor ya o kızınki sanki tarakla yapmışlar gibi tel tel sarı.
Hoş bi görüntü var renk katmış ama radikal da durmuyor.
Anneme dedim kutu boya alıcaz tarakla boya bakalım ne cıkıcak ortaya çok merak ettim
Bakalım şebeğe dönmezsem iyidir
Balyajla ombrenin koyu sactaki farkini söyleyin banaaaa