Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Hiç laf dinlemiyon sen ya
Ay sana bir şey diyim mi bende boya istiyorum Aralardan biraz renk olsun istiyorum . Geçen bizim fotoğraflara baktim Teyzemin o zamanlar boyasız düz kahverengiydi saçları şimdi ombreli baktimda o zaman ne kadar renksiz duruyormus yüzü. Ombre değil de balyaj istiyorum
Permadır o ya
Ben boyatıcam boyayı kötülemeyin

Hadi yaaa. Ay çok kötü olmuş . Ne yaptınız yandı ? Boya mi perma falan mi ?
Yok canim platindi kendim açıp boyuyordum kuaföre gittim altın sarısı tonu icin koyultmasini söyledim aynı gün 4 defa oryali yedim.dipler yarılmıştı artik kanadı su topladı ....diplerden Tüm sacim yanmıştı simdiki boyu böyle

Bunu söylersin diye tahmin ediyordum
Bende iste güneşin kızlarındaki selin var ya aralarda belli belirsiz kimi saç tellerinde sarı tonları var çok beğendim öyle istiyorum ama yakışır mi bilemiyorum :)
Ben bide soluk benizliyim ya renk istiyorum birazcık minicik ufacık
Senide yoldan çıkartmışlar yalnız

Aman aman... Çok üzüldüm yaa. Sizin ilk sayfada ki fotoyu gorunce bayilmistim saçlara... Yaza kadar baya uzama olur ama. Kuaforlere bu yuzden guvenemiyorum işte. Tuh...

İzlemiyorum o diziyi ama güzel oluyor öyle tonlar
Sen baya beyaz tenlisin sana kızıl da yakışır . Sen çıkarttın beni . Boya da boya

İzlemiyorum o diziyi ama güzel oluyor öyle tonlar
Sen baya beyaz tenlisin sana kızıl da yakışır . Sen çıkarttın beni . Boya da boya

Kötü emellerime alet ediciiimmmmm seniii
Ayy kızıl deme aklım gidicek bi kere kızıl kahve yaptırdım arınmak için anam ağladı
Hani balyajda ombre de falan tutam tutam sarı oluyor ya o kızınki sanki tarakla yapmışlar gibi tel tel sarı.
Hoş bi görüntü var renk katmış ama radikal da durmuyor.
Anneme dedim kutu boya alıcaz tarakla boya bakalım ne cıkıcak ortaya çok merak ettim
Bakalım şebeğe dönmezsem iyidir

Aman aman... Çok üzüldüm yaa. Sizin ilk sayfada ki fotoyu gorunce bayilmistim saçlara... Yaza kadar baya uzama olur ama. Kuaforlere bu yuzden guvenemiyorum işte. Tuh...
Aynen Canım inanki sonraki kestirmelerimdede hep bi dengesiz çıktı karşıma yamuk yumuk kestiler kat verme dedim tepede yoğun katlar....işinin ehlî zor bulunur oldu

Yok yok güzel olur korkma. Ben kendim yapıyorum ya hiçbir şey olmuyor
Bebeğim ombrede saçın tepesiyle uçları arasında fark olur . Katman katman açılarak boyanır saç ama balyaj aralara ışıltı vermek için yapılır. Uçlar tepeler değil de sac tutam tutam alınıp tutam tutam boyanır . Ben balyaji daha çok begeniyorum . Hemde ombreye gore daha risksiz. Ombreyi güzel yapan yer az bulunuyor bazılarını kalemle çizmiş gibi yapıyorlar çok kötü oluyor. Balyaj en risksizi hemde görüntü bakımından daha hos geliyor bana

Balyajla ombrenin koyu sactaki farkini söyleyin banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…