Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

aynen haklısın onların da çözümü var zaten birkaç telin.
yok yok boyatmam tamam:KK16:
bende boyatmam bi uzasa :kızgın: sıcak mı uygulsam yağları yoksa normal mi kimisi ısıtıp sürüyor çok uğratırıcı değil öi :kızgın:saçlarımı kendi yağıyla mı beslense nasıl olsa benim yaptıklarım uzatmıyor:sinirli:çok moralim bozuk çok

bende boyatmam bi uzasa :kızgın: sıcak mı uygulsam yağları yoksa normal mi kimisi ısıtıp sürüyor çok uğratırıcı değil öi :kızgın:saçlarımı kendi yağıyla mı beslense nasıl olsa benim yaptıklarım uzatmıyor:sinirli:çok moralim bozuk çok
bence de kendi yağıyla uzat.
ben de ılıtıyorum canım yağları öyle sürüyorum.

ne farkı oluyor nasıl ılıtayım canım cezvede olur mu ?
canım cezvede yapma su kaynat sonra yağları bir kaseye yok.kaseyi sıcak suyun içine koy böyle 10 dk falan beklet,daha iyi ve hızlı işliyor canım saça.
sonra streç filme sar komple saçını.üstüne de havlu ile sar tamam.daha etkili olur.

Haklısın aslında ha ece seçkin in saç bir pembe bir sarı hiçbir şey olmuyor :KK12:
o bile saçlarını kestirdi sonra uzattı bilmiyorum postiş mi, Demet Akalın'ın saçları şimdi çok güzel hem uzun hemde bakımlı önceden postiş falan diyolardı ama uzun bya şimdi

Ek olabilir, Jlo'nun konser belgeselini izlerken gördüm kadının aslında kuş gibi saçı olup o aslan yelesinin takma saçlardan geldiğini, o gün bugündür hem çok işlem görüp, hem acayip güzellikte saçların gerçek olduğuna inanmıyorum..bknz, kardashianlar saç boyları küt, eklerle bele kadar :dondurma:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var saç uçlarım uzadıkça havaya kalkıyor değişik bi şekil yukarı doğru kıvrılıyor çok kestirdim bi daha kestirmem bunun dışında önerileriniz var mı ?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 150
Gel bekliyoz gel siyah incilerinle :-)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:Darısı bizlerinde başına :KK49::KK49::KK49::KK49:

canım cezvede yapma su kaynat sonra yağları bir kaseye yok.kaseyi sıcak suyun içine koy böyle 10 dk falan beklet,daha iyi ve hızlı işliyor canım saça.
sonra streç filme sar komple saçını.üstüne de havlu ile sar tamam.daha etkili olur.
Ek olabilir, Jlo'nun konser belgeselini izlerken gördüm kadının aslında kuş gibi saçı olup o aslan yelesinin takma saçlardan geldiğini, o gün bugündür hem çok işlem görüp, hem acayip güzellikte saçların gerçek olduğuna inanmıyorum..bknz, kardashianlar saç boyları küt, eklerle bele kadar :dondurma:

sevdabuzer sevdabuzer
Kizlar yaklasık 2 sene olmus saclariniz ne durumda ? :)
2 senedir hala ayni kalçada kullaniyorum saclarimi kestirsem mi falan derken okumaya basladim hepsini okudum :-)
Neler yaptiniz?

X