- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Aynen ben de böyle mucizevi bir şey arıyordum,hatta sadece şampuan konusunda arayışa girdim. BDV de bir arkadaş bir şampuandan böyle mucizevi etki bekleme gibi bir öneride bulunmuştu hattaNereden araştırdım buldum hatırlamıyorum ama gratisteki hask ile de bir yıkadım ve şoka girmiştim.Sadece kuruttum, bildiğin dümdüz oldu
Ama şimdi bir tane de hindistan cevizlisini alıp dönüşümlü kullanacağım,hep keratinliyi kullanırsam fazla geliyor gibi sanki.Keratin ihtiyacı olmayan saça keratinli ürünler ters tepebilir(Şahsi fikrim tabi bu) Zaten kullandıkça ilk günkü gibi dümdüz yapmamaya başladı ama kabarmıyor da,memnunum.Her ürün her saçta aynı etkiyi yapmıyor tabi ama bence sen de denemelisin
Öncelikle merhaba Saç benim ilgi alanım:) o yüzden direk dalış yaptım konuya birde ceylinimdeceylinimi görünce.:)
Kuruluk için gliserin kullaniyorum kepekicinde sirkeyi tavsiye ederim hemde yumuşacık yapiyo biraz koku rahatsız edici ama elektriklenme içinde bal tavsiye ederim bi kac foto atim.
J
ayy kızlar ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitiremedimmmmm
ceylin saçının son durumu ne geriden geliyorum foto görüyüm diye
bi türlü göremedim
Teşekkür ederim canım benimOof masalllahhh :))))
Bu saçlardan sonra göz ardı ediyorum
Hayır canım, ne kıskanması
Maşallah canim çok uzun ve bakımlı gözüküyorlar üstelik hepsi ayni boy yaEn son bunu çektim canım :)Eki Görüntüle 1679522
Teşekkür ederim canım benim seninkilerde öyle maşallah.:)Merhaba hazalcim :) saçlarına bayıldım resmen. Gur ve uzunrengi de çok güzel vallahi maşallah. Sirkeyi çok seviyorum bende son birkaç banyodur kullanmiyorum artık alisti galiba saclarim restorexe :)
Maşallah canim çok uzun ve bakımlı gözüküyorlar üstelik hepsi ayni boy ya
Bende böyle istiyorum
Valla en iyisini yapmışsın canım çünkü uzatıp kesmek için insanın eli gitmiyo.:)Bu uzatma işine girişmeden önce hepsini aynı boyda kestim ben . Omuzlarimda falandi o zamanlar. :)
Bu arada gliserini nasıl uyguluyorsun canım onu sormayi unutmusum
Bunu iltifa olarak aldım ve Çok teşekkür ettim.:)
Valla canim ben bahadır bakım yaptım ne varsa dogallikta var yani öyle kendiliginden değil biraz ilgi ve bakimla sizlerinkide daha güzel olur
Valla en iyisini yapmışsın canım çünkü uzatıp kesmek için insanın eli gitmiyo.:)
Tabi ki:soyleyim canım benim bi ara saçlarım kuruydu çok elektrikleniyodu faydasını gördüm
Yarım çay bardağı suyu bi fisfisli şişeye koyuyorum 1 2 damla bebe yağı katıyorum daha sonra 1 kapak gliserin katitorum (aktardan aldım ben ) güzelce calkalayip yatmadan saçlarima uclarima fislatiyorun çok faydasini gördüm canim umarim sizlerede şifa olur.:)
Ne demek canim benim rica ederimEvde var 2 şişe gliserin . Hep ellerime kullanırdım şimdi saçlara kullanayim bari
Tesekkur ederim canım :)
Hele bi et bakiyim beni. Taciz ederim seni. Hakkında iftiralar çıkarırım
Saçlarını vir baa
Saç alana bacak kılları hediye . İster misin ?
Pala bıyıkta yanında promosyon olursa tamam
Temamdir al hepsi senin olsun