Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Aklımda o mutlaka.
Ben glissin siyah renklisini kullanıyorum memnunum ama ertesi gün yağlanıyor tek sıkıntısı bu onun dışında yumuşaklık konusunda iyi.
Bende işim varsa her gün yoksa 2 günde bir yıkıyorum.
En azından kendi yağıyla da beslensin diye şampuana devam ediyorum zaten yumuşaklık açısından da memnunum ya vazgeçmiyorum.
Bitince elseve düşündüm ama bakalım hask'ta aklımda pahalı gelirse o an hask alamam elseve alırım

Bu saçlardan sonra göz ardı ediyorum
Hayır canım, ne kıskanması

Bu uzatma işine girişmeden önce hepsini aynı boyda kestim ben . Omuzlarimda falandi o zamanlar. :)
Bu arada gliserini nasıl uyguluyorsun canım onu sormayi unutmusum
Valla en iyisini yapmışsın canım çünkü uzatıp kesmek için insanın eli gitmiyo.:)
Tabi ki:soyleyim canım benim bi ara saçlarım kuruydu çok elektrikleniyodu faydasını gördüm
Yarım çay bardağı suyu bi fisfisli şişeye koyuyorum 1 2 damla bebe yağı katıyorum daha sonra 1 kapak gliserin katitorum (aktardan aldım ben ) güzelce calkalayip yatmadan saçlarima uclarima fislatiyorun çok faydasini gördüm canim umarim sizlerede şifa olur.:)

Bunu iltifa olarak aldım ve Çok teşekkür ettim.:)
Valla canim ben bahadır bakım yaptım ne varsa dogallikta var yani öyle kendiliginden değil biraz ilgi ve bakimla sizlerinkide daha güzel olur

İltifattı zaten
Mesela Ceylinimdeceylinim ide göz ardı ediciiimmm

Evde var 2 şişe gliserin . Hep ellerime kullanırdım şimdi saçlara kullanayim bari
Tesekkur ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…