- 2 Şubat 2011
- 1.584
- 955
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
bi de saçlarımın bazı yerlerinde bi kaç tel beyazlama var artık boyadan mı yoksa çok uğraşmamdan mı bilmiyorum ben akıllandım ben yaptım siz yapmayınhaklısın canımbeyazlayana kadar boyatmak yok.
aynen haklısın onların da çözümü var zaten birkaç telin.beyaz olsada boyatmam bakın Beren Saat'e boyatıyor mu beyazları nasıl var
bende boyatmam bi uzasaaynen haklısın onların da çözümü var zaten birkaç telin.
yok yok boyatmam tamam
bence de kendi yağıyla uzat.bende boyatmam bi uzasasıcak mı uygulsam yağları yoksa normal mi kimisi ısıtıp sürüyor çok uğratırıcı değil öi saçlarımı kendi yağıyla mı beslense nasıl olsa benim yaptıklarım uzatmıyor çok moralim bozuk çok
ne farkı oluyor nasıl ılıtayım canım cezvede olur mu ?bence de kendi yağıyla uzat.
ben de ılıtıyorum canım yağları öyle sürüyorum.
canım cezvede yapma su kaynat sonra yağları bir kaseye yok.kaseyi sıcak suyun içine koy böyle 10 dk falan beklet,daha iyi ve hızlı işliyor canım saça.ne farkı oluyor nasıl ılıtayım canım cezvede olur mu ?
kuaförlerde sıkıntı var bence,ünlülerin saçına hiçbir şey olmuyorBir kere boyaya bulaşınca dip falan geliyor ya ben de pişmanım ama olan oldu boyamiyorum kendi rengime boyadım aktıbıraktım şimdi boyle kendi haline
Haklısın aslında ha ece seçkin in saç bir pembe bir sarı hiçbir şey olmuyorkuaförlerde sıkıntı var bence,ünlülerin saçına hiçbir şey olmuyor
o bile saçlarını kestirdi sonra uzattı bilmiyorum postiş mi, Demet Akalın'ın saçları şimdi çok güzel hem uzun hemde bakımlı önceden postiş falan diyolardı ama uzun bya şimdiHaklısın aslında ha ece seçkin in saç bir pembe bir sarı hiçbir şey olmuyor
Boya hızlandırıyor Canımbi de saçlarımın bazı yerlerinde bi kaç tel beyazlama var artık boyadan mı yoksa çok uğraşmamdan mı bilmiyorum ben akıllandım ben yaptım siz yapmayın
aynen biz öyle yapsak 2 tel saçımız kalırHaklısın aslında ha ece seçkin in saç bir pembe bir sarı hiçbir şey olmuyor
Gel bekliyoz gel siyah incilerinle
Darısı bizlerinde başına
canım cezvede yapma su kaynat sonra yağları bir kaseye yok.kaseyi sıcak suyun içine koy böyle 10 dk falan beklet,daha iyi ve hızlı işliyor canım saça.
sonra streç filme sar komple saçını.üstüne de havlu ile sar tamam.daha etkili olur.
Ek olabilir, Jlo'nun konser belgeselini izlerken gördüm kadının aslında kuş gibi saçı olup o aslan yelesinin takma saçlardan geldiğini, o gün bugündür hem çok işlem görüp, hem acayip güzellikte saçların gerçek olduğuna inanmıyorum..bknz, kardashianlar saç boyları küt, eklerle bele kadar
sevdabuzer
Kizlar yaklasık 2 sene olmus saclariniz ne durumda ? :)
2 senedir hala ayni kalçada kullaniyorum saclarimi kestirsem mi falan derken okumaya basladim hepsini okudum
Neler yaptiniz?