- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Saclarinuz6 çok güzel masallahhhh .dikkatimi çeken uzunluğundan çok renk dalgalanmalari isiktanmi acaba oyle cikmis.bizimde böyle olur inşallah saçlarımızÖncelikle merhaba Saç benim ilgi alanım:) o yüzden direk dalış yaptım konuya birde ceylinimdeceylinimi görünce.:)
Kuruluk için gliserin kullaniyorum kepekicinde sirkeyi tavsiye ederim hemde yumuşacık yapiyo biraz koku rahatsız edici ama elektriklenme içinde bal tavsiye ederim bi kac foto atim.
J
CınımsssCeylinimdeceylinim saclarımı açık küllü kumrala boyadım kızıl yansımalarım gitti kumral yansımalar oluştu doğal duruyor
Tamam ya vurmaa
CınımsssCeylinimdeceylinim saclarımı açık küllü kumrala boyadım kızıl yansımalarım gitti kumral yansımalar oluştu doğal duruyor
Tamam ya vurmaa
Eneeem foto atsana kiizzz
Eneeem foto atsana kiizzz
aynen fotoğraf lütfen!!!
Budurrrr
Vaaayyyy. Güzel olmuş ayy. Sağlıkla kullan bebeğim :))
Bak şimdi aklım çelindi ha bende mi boyatsam
Ben kızıllarım, bakır tonların gitsin diye boyadım memnunum :)
Novacolor 8.1le boyadım 1tüp.
Sonraki aylarda yine aynı renklere boyatıcam bakalım artık :)
Bence boyattt :F
Altta boya reklamları çıktı ha
Ay şimdi boyatmam hele.bi uzasin kalcama gelsin bakalım ahahahhaha
Kız sertleşirde haa. Napican
Sertleşme noooo
Sertleşmedi.
Aynı duştan sonra gliss sıvı krem, elseve saç güzelleştirici kullandım.
Birde boyaya susam yağı, bakım yağı karısık, hask maske keratinli birde saç guzellestiriciden de kattım öyle boyadım belki ondan sertleşme olmamıştır
Hadi yaa.
İyi valla. Bende boyiycam :))
İnşallah sonraları sertlesme olmaz kız.
İnşALLAH olmaz ya.
Şuanlık güzel ama :)
Boya boyaaa
Teşekkür ederim canım olur tabi niye olmasin ben yipranmmasina ozen goateriyorum düzlestirici ve masadan uzak durmaya calisiyorum ve surekli oruyorumSaclarinuz6 çok güzel masallahhhh .dikkatimi çeken uzunluğundan çok renk dalgalanmalari isiktanmi acaba oyle cikmis.bizimde böyle olur inşallah saçlarımız(
Vallaha bayildim diplerim bayadir geldi bi yanim boyat. Diyo bi yaniiiim......Budurrrr
Yaza doğru artık :)
Geçen güneşte bi foto çekinmiştim. Anam saclarim nasıl kötü çıkmış. Gorsen var ya. Kızıllar öyle kötü duruyor ki
Vallaha bayildim diplerim bayadir geldi bi yanim boyat. Diyo bi yaniiiim......
Kuafordemi boyattin canim
Güle güle kullan bu arada.:)
Budurrrr
Sertleşme noooo
Sertleşmedi.
Aynı duştan sonra gliss sıvı krem, elseve saç güzelleştirici kullandım.
Birde boyaya susam yağı, bakım yağı karısık, hask maske keratinli birde saç guzellestiriciden de kattım öyle boyadım belki ondan sertleşme olmamıştır
Özelden at bekliyorum
Yok canım evde kardeşime boyattım.
Bismillah çektirerek
İlk deneyimiydi de
1 tüp aldım ben kızıllar kırılsın diye.
Bi kaç haftaya tekrar boyarım belki daha iyi sonuç için.
Saclarım uzun çünkü 1 tüp renk kırmaya yetti :)
Hangi renk canım
Hangi renk canım
Âmâ zaten çikolata kahvede koyu renk kaslarinla tezatmi oluyor.karamel tonlari cok guzel yaValla çikolata kahve diyorum ya da karamel tonları ama benim kaslarimin rengi çok koyu kendinden acaba ne yapsam
Boyasam bile rengi çok değişmiyor kalın zaten