Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Aynen. Zamanında hep katlı kullandım kuafore gittim ve dedim ki hiç kat kalmasın sacimda en kısa kattan iki uç parmak daha kısa kesin onunda kırıkları gitsin. Dümdüz kesin cenemde falan olsun dedim. Çok basit demi ?
Kadın en kısa kattan uzun kesti. Sacimi iki katlı yaptı . Şoka girdim. Cenemde olsun dediğim saç omuzlarimdaydi
Canım oryal olmadiktan ssonra sac yanmiyor sari tonlariysa yıpranır onuda bakımlarla duzeltirsin şahsen benimde uzattiktan sonra boya yapma ya gönlüm var

Al iste bide para aliyorlar bundan

Canım oryal olmadiktan ssonra sac yanmiyor sari tonlariysa yıpranır onuda bakımlarla duzeltirsin şahsen benimde uzattiktan sonra boya yapma ya gönlüm var

Ben korkuyorum işte

Ben napsam ki ya

Ayyy bunlar çoooookkk güzeeeeellllll
İyi bi kuaför bulmak lazım yalnız..
Offf ya yıllardır hayalini kurduğum saç rengi şekli modeli
Offf kim yapabilir acaba

Sahane demii. Ay ben vuruldum bu modellere paraya kıymak şart. 1000 lira da olsa 2000 lira da olsa yaptircaz kızaaam .
Herkeslerin gözü bizde olur bunu yaparsak
Ayyy bunlar çoooookkk güzeeeeellllll
İyi bi kuaför bulmak lazım yalnız..
Offf ya yıllardır hayalini kurduğum saç rengi şekli modeli
Offf kim yapabilir acaba

Sahane demii. Ay ben vuruldum bu modellere paraya kıymak şart. 1000 lira da olsa 2000 lira da olsa yaptircaz kızaaam .
Herkeslerin gözü bizde olur bunu yaparsak

La elimde avucumda bi tanecik sevgilim var ben bunu yaparsam çok kıskançlıktan ayrılır benden

Sana bir şey diyim mi 2 hafta ara ver. Dinlendim zavallılar. 1 bucuk senedir yoğun olarak çalışıyor

1 haftadır moladalar namıssızlarrr
Sadece şampuandakiler var işte onlarda
Susam, badem, argan yağı yani o kadar.
Onun dışında gliss sıvı krem, elseve güzeleleştirici kremi kullanıyorum o kadar

Hah. Sadece sampuandakileri kullan mecburen. Evde başka şampuan varsa onu kullan hatta 2 hafta. Bırak salsin biraz kendini iyi gelir bence
1 haftadır moladalar namıssızlarrr
Sadece şampuandakiler var işte onlarda
Susam, badem, argan yağı yani o kadar.
Onun dışında gliss sıvı krem, elseve güzeleleştirici kremi kullanıyorum o kadar

Ceylinciğim merhaba =)
Sadece ilk sayfayı okuyabildim saçların gayet güzel görünüyor ama sende kuruluktan şikayetçisin sanırım .
Benim saçlarımda şuan uzun bayağı yarın kestiricem biraz uçlarından . Saçlarım benimde mat ve kuru tarak girmiyo desem yeri var =D
Yarın güzelce kırıkları aldırıp bakıma başlayayım diyorum çünkü uzun zamandır bakım yapmadım .
O ilk sayfada paylaştığın ürünlerin hepsinden memnun kaldın mı ? Yoksa farklı ürünlere mi geçtin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…