CEYIZI OLMAYAN GELIN

Eve alinan ihtiyaclar ne zamandan beri ceyiz kapsamina giriyor. Ben geriden mi takip ediyorum ileriden mi?

Şu evlilik hakkındaki adetler kadar saçma bişey yok.

Isteme ile bir başlıyor sözü, nişanı, bohçası, çeyizi, kınası, altını vs kim çıkardıysa hayatımda sövmediğim kadar onlara sövüyorum evlilik arifesinde.

Siz, eşiniz mutlu olun yeter. Ne gerek var saçma sapan adetlere. Çeyiz götürmediniz de aç mı açıkta mı kaldınız?

Eve alinan ihtiyaclar ne zamandan beri ceyiz kapsamina giriyor. Ben geriden mi takip ediyorum ileriden mi?
yeni moda evlenirken kesim kesiyolar kiz tarafina sunlar sunlar duser diye eskiden bohcayi alan gidiyodu simdi erkek taraflari yuzsuzlugu ele almis buzdolabini bile istiyolar :))

Aynen bi Allahin kulu gelmedi akrabalardan..

çeyiz de neymiş annemin yaptıgı bazı seyler vardı
yalvarmasına ragmen almadım. fi tarihinden kalma tencereler, robotlar.. tencerelerı zorla kullandırttım kendısıne. bi tek yün yorganı aldım o da hatıra olsun dıye.
boşver insanları keyfıne bak

Zaten o yuzden yuz buluyor kv kimsesizligimden. Borcu o oduyo ondan anneme ilk zamanlar annem bebek gormeye geldiginde lafi donup dolastirip 20 milyar borc yaptik 20 milyar borc yaptik (halbuki 17 bintl) diyip diyip duruyordu. Zaten ona sorsan Dunya malina meyletmiyor dersli tarikatli kendisi ama ooooo... Sekil..

Cevap verirsem kiyamet kopar

Benim ailem oyle seylere onem vermez. Cunku biz normal aile hic olamadik babam hic kimsenin isinde calismayi sevmeyen uyusuk tembel biri. Evde huzur birakmazdi annem de son 7 senedir evi gecindirmeye calisiyor garibim. Bi kizkardesim var o da su an 8. sinifta. Ben calisirken evde kimse calismiyordu. Babam olacak o serefsiz parami istiyordu. Eve veriyordum kirayi oduyordum. Annem evlenecegim yaz calisirken "tek ben calisiyorum "deyip kaynanamla gittigimiz ceyizcide kaynanamin zoruyla 1 bucuk tllik alisveris yaptik. annem heray odedi taksitle.

pardon 1500 olacakti

Helal olsun kendi ayaklarinin ustunde durmak gibisi yok.. Herseyinizi kendiniz yapmissiniz sansiniz yaver gitmis.. Kvniz bulmusta bunuyor..Kv ne benden selam soyle.

Kv sizofreni teshisini ben koydum herseyi abartan kendisi ben takan bi insan degilim. Cogunuz benimle ayni fikirdesiniz ama sonra isler degisiyo. Insani bunaltiyorlar.

Kinadaki ceyrek altina bile coken bir kadin istedigi kadar laf sokmaya calissin bosver. Kendi capsizligini sana laf carparak kapatacak akli sira.
He ya aldi vala. Ama so nra noldu alma mazlumun ahini cikar ahedte aheste. Kendisinin hediye saati ve yuzugu kayboldu ortadan. Cok uzuldu hocalara gitti bulma duasi icin. Evin icinde ucup gitti. Hey kurban oldugum Allahim.

Canım önceki konunda da kültür farkı var bizim aramızda diyordun.ama yazdıkların ve açtığın konular pek yüksek tahsil yapmış birisinin konuları gibi de durmuyor.
Var fikirler uyusmuyor. Sende oyle insanlarla takil ayni onlar gibi oluyosun zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…