• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim ve kaynım.

Zaten kayinvalideyle yasamayi kabul etmek demek evlenmeden bosanmayi kabul etmek demek bence.Ama bence oyle sizce oyle kardesinize gore oyle degil.Benim demek istedigim bu.Siz kizkardesinize bunlari anlattiniz o yine de istiyorum dedi degil mi?O zaman bundan sonrasi sizin isiniz degil.Kizkardesiniz baskasiyla evlenip mutsuz olsa sonra dese ki abla senin yuzunden,ben enistemin kardesiyle evlenseydim mutlu olurdum belki dese ne olacak.Sizin bile icinizde kusku kalacak acaba hakli mi diye.Evlilik piyongo isi birakin kardesiniz zarlarini kendisi atsin.Bu isin sonunda herkes iyi olur siz kotu olursunuz benden soylemesi.Dedikleriniz cikar belki ama o surecte cok yorulursunuz

Oyle yapıyoruz zaten tamam evlensin madem ama o saygısız kadını nasıl savunabiliyor ? Annem kesinlikle ne evine istiyor ne baska seye. Bu konudada biz mi haksiziz ? Onca hakaretten sonra. Evet oglanin belki bu konuda sucu yok ona lafimiz yok zaten bu konuda. Ama kardesimin kaynana icin bu kadar yanip tutuşması bize hic normal gelmiyor

cahile laf anlatamazsın düşünse yamaz zaten genç bide bırakın dinlemiyosa nasılsa görcek bi insanın bazı şeyleri anlaması için yaşaması gerekiyo bırakın yaşaşsın

E daha kardesin acmis ellerini Allahim senden belami istiyorum diyor kulla Allah arasina girilmez sizde yaptiysaniz uyarinizi cekilin kenara
Esiniz gibi kendi hallerine birakin esinizlede hic konusmayin yarin birde evde senin kardesin benim kardesim huzursuzlugu olmasin

Artik zaten yapicak baska sey yok gibi.. duvara soylesek anlayip dile gelirdi

Oyle yapıyoruz zaten tamam evlensin madem ama o saygısız kadını nasıl savunabiliyor ? Annem kesinlikle ne evine istiyor ne baska seye. Bu konudada biz mi haksiziz ? Onca hakaretten sonra. Evet oglanin belki bu konuda sucu yok ona lafimiz yok zaten bu konuda. Ama kardesimin kaynana icin bu kadar yanip tutuşması bize hic normal gelmiyor
Haksizsiniz demiyorum.Belki de size yaptiklarini ona da yapmasindan korkuyordur kayninizi cok sevdiginden katlaniyordur.Tabi hakaret edeni de goz yumani da onaylamiyorum.Kayinvalide adayi hakaret etti diye ayrilmasini da beklemiyorum ama en azindan mesafe koymasi gerekir.Gel gor ki nereye koyacak ayni evde yasayacakmis odalara sınır cizgisi mi cekecek.Okulu da birakmis ailesi zaten karsi neyine guvenecek.Kucuk bir ihtimal mutlu olacak buyuk ihtimal gecinemeyecek.Ama iste istiyor kendisi seciyor elden bir sey gelmiyor demek istiyorum.

Tatlim el.insani olsa tamam ama. Kardesimide bile bile neden susayim? Ben iclerine girdim iyice biliyorum. Yarin bi gun bana denmez mi kardesini neden uyarmadin diye
Peki birgun mutlu olursa sana demezmi azdaha mutlukuguma.enhel.oliyordun

Haksizsiniz demiyorum.Belki de size yaptiklarini ona da yapmasindan korkuyordur kayninizi cok sevdiginden katlaniyordur.Tabi hakaret edeni de goz yumani da onaylamiyorum.Kayinvalide adayi hakaret etti diye ayrilmasini da beklemiyorum ama en azindan mesafe koymasi gerekir.Gel gor ki nereye koyacak ayni evde yasayacakmis odalara sınır cizgisi mi cekecek.Okulu da birakmis ailesi zaten karsi neyine guvenecek.Kucuk bir ihtimal mutlu olacak buyuk ihtimal gecinemeyecek.Ama iste istiyor kendisi seciyor elden bir sey gelmiyor demek istiyorum.

Allah hakkında hayırlısini versin ne diyeyim. Umarim cok geç olmadan gozu acilir

Kızlar günaydın. Sizlerinde fikirlerini almadan edemicegim. Biraz uzun olucak ama lütfen bu sacma olayı okuyun.

Ben on aylik evliyim. Kayinvalidem annemin arkadasiydi. Esimle o sekilde tanıştım. Nişanlana kadar kaynanam pek iyiydi, sanirsiniz sanki ben kendi kizi oglu damat o sekilde. Nişanlandik tabi nisanda falan hic birsey takmadi herseyi esim yapti.

Aradan biraz zaman geçince kayinvalidem esimle tartışmış kendi evleriyle alakali bir konuda. Standart anne evlat kavgalarindan. Ertesi gun annemi ve beni arayip eşimi kotuledi. Sorumluluk sahibi degil, icten pazarlikli vs. Diye. Biz aralarini bulmaya calistik ama olmadi. Kendi oglunu evden atti resmen evden atti. Ama annemle hala gorusmeye devam ediyordu. Annemin kuafor dukkani var. Surekli her gun ordaydi. Bir aksam esimi arayip bizim hakkimizda ; onlar alavereci dalavereci, büyücü sana büyü yaptilar, baska kizmi yok evlenme, evlendirme programlarina cikarsin demis. Ben pko hastasiyim. Kadin ona bile laf etmis. Hastalikli o diye.

Velhasıl kelam biz esimle evlendik. Ne dugunumuze geldi ne baska seye. Benjm ailem o bize bunlaei soylemeden once hep yapici olmaya çalıştı, hep gel dugune ogluna küslük yapma dediler. Ama o bizim hakkimizda bunlari konustu.

Bunlar olurken tabi ki kaynimla kizkardesimde gorusuyorlardi, kadinin boyle olucagini ne bilelim.. tam bir melekti adeta. Sonra gercek yuzunu gosterdi.

Simdi de tutturmuslar nişan yapicaz diye annem çıldırıyor. İlla istiyorsanizda o kadin gelmicek diyor. Ama benim akilsiz kardesim hala kadini savunuyor. Kadinin iki oglu varmış hangi birinin düğününü gorucekmis falan filan. Resmen mağduru oynuyor kadin. Kaynima diyormuski ben ona besi bi yerdeler altinlar bilmem neler yapicam. Ki benim esime bir iğne dahi yapmadi. Esim arada gidip geliyor, ben gorusmuyorum. Kurbanda kurban kestiler, ben varim diye oğluna et bile vermemis. Sanki sırf benim boğazımdan geçecek. Hos gondersede yemezdim zaten. Bunlari kadinin ne kadar cirkin bi insan oldugunu anlamaniz icin yaziyorum..

Kizlar biz bu kadini ve kardesimin nisanlanmasini istemiyoruz. Nisanlanicaksada kadinin gelmesini istemiyoruz. Annem diyor ki o kadar senin boynunu egdirdi dugunde yoktu millet ne düşündü simdi buna gelmek nedir ? Madem büyücüyuz madem oyleyiz ayni kapidan niye bir daha kiz aliyor ? Bu sekilde nasil olucak? Sizce haksiz miyiz hakli mi ? Kardesimin resmen gozu kör olmuş.. ailesine ablasina bunlari yapan bir kadinin haoa bir taraflarini öpücek o derece.

Değerli fikirlerinize ihtiyacim var..

Lütfen tüm sayfaları okuyup yorum yapar misiniz ? En azindan benim mesajlarımı. Ben konuyu kabaca yuzeysel anlattim kisa keseyim diye ama yalnis anlasildim.
Kv sende pko oldugunu nereden biliyor
Kız kardesin de senle aynı durumda
Sen de aynı aile içine girmişssin o da girmek istiyor
Kendin yaptıgin seyi kardesin yapınca elestiriyprsun

Kv sende pko oldugunu nereden biliyor
Kız kardesin de senle aynı durumda
Sen de aynı aile içine girmişssin o da girmek istiyor
Kendin yaptıgin seyi kardesin yapınca elestiriyprsun[/QUOTE

Çünkü her allahin gunu bizim dukkandan cikmiyordu. Bende o ara hastaneye gidip geliyordum. Oyle muhabbet ederken ogrenmisti. Lutfen ve lutfen yazdığım butun mesajlari okuyun. Sonra tekrar konusalim. Kizkardesimle benim durumum ayni degil.

Diye sorarlar adama :)
Aynen sizde görmüşsünuź kadının gerçek yüzünü evlenmeden önce ama eşinizi sevdiğiniz için evlenmişsiniz.
Bu kız kardeşinizin hayatı kendi bileceği iş karışmamalısınız sonra kötü olursunuz.
Belkide kendiliğinden ayrılır. O da görecek gerçekleri zamanla. Ona rağmen evlenmek isterse kendi tercihi.

Iyide sende nisanliyken bu laflari etmis sana sen niye evlendin?
Kizkardesin simdi sana soylenenler icin mi evlenmesin?
Senin hazmettigin seyleri o neden sorun etsin ki

Arkadasim evlenmesin diyen olmadi. İyi oku sorun kaynananin gelip gelmemesi
Sizin evinize gelmedigini okudum sanirim.kizkardesinizin evine gidiyor.belki cok daha iyi olacak onunla yada kayninizla arasi cok daha iyi oldugu icin sorun cikarmayacak.
Bence siz karismamalisiniz sonra siz kotu olursunuz.
Kaynana gelmesin demeniz hatali olur kizkardesinizin gozunde o evlenecegi adamin annesinin gelmesini istiyordur degil mi?

Kizkardesiniz ve kayniniz ayri birer birey, yetiskin onlari yonlendiremezsiniz. Sonuc olarak onlar butun bu olaylari biliyorlar ama evlenmek istiyorlarsa karismak kimseye dusmez. Bu konuda yapici olmaniz lazim.. Sonucta onca olaya ragmen sizde evlenmişsiniz

Arkadas yuzuncu kere söylüyorum. Sorun evlenmeleri degil. Annem o kadını hic bi sekilde evinde istemiyor. Ne istemede ne baska seyde. Size onca lafi soyleyen insani evinize alir misiniz ? Ama kardesim ve kaynim illa gelicek diye diretiyor. Mesele bu.

Kızlar günaydın. Sizlerinde fikirlerini almadan edemicegim. Biraz uzun olucak ama lütfen bu sacma olayı okuyun.

Ben on aylik evliyim. Kayinvalidem annemin arkadasiydi. Esimle o sekilde tanıştım. Nişanlana kadar kaynanam pek iyiydi, sanirsiniz sanki ben kendi kizi oglu damat o sekilde. Nişanlandik tabi nisanda falan hic birsey takmadi herseyi esim yapti.

Aradan biraz zaman geçince kayinvalidem esimle tartışmış kendi evleriyle alakali bir konuda. Standart anne evlat kavgalarindan. Ertesi gun annemi ve beni arayip eşimi kotuledi. Sorumluluk sahibi degil, icten pazarlikli vs. Diye. Biz aralarini bulmaya calistik ama olmadi. Kendi oglunu evden atti resmen evden atti. Ama annemle hala gorusmeye devam ediyordu. Annemin kuafor dukkani var. Surekli her gun ordaydi. Bir aksam esimi arayip bizim hakkimizda ; onlar alavereci dalavereci, büyücü sana büyü yaptilar, baska kizmi yok evlenme, evlendirme programlarina cikarsin demis. Ben pko hastasiyim. Kadin ona bile laf etmis. Hastalikli o diye.

Velhasıl kelam biz esimle evlendik. Ne dugunumuze geldi ne baska seye. Benjm ailem o bize bunlaei soylemeden once hep yapici olmaya çalıştı, hep gel dugune ogluna küslük yapma dediler. Ama o bizim hakkimizda bunlari konustu.

Bunlar olurken tabi ki kaynimla kizkardesimde gorusuyorlardi, kadinin boyle olucagini ne bilelim.. tam bir melekti adeta. Sonra gercek yuzunu gosterdi.

Simdi de tutturmuslar nişan yapicaz diye annem çıldırıyor. İlla istiyorsanizda o kadin gelmicek diyor. Ama benim akilsiz kardesim hala kadini savunuyor. Kadinin iki oglu varmış hangi birinin düğününü gorucekmis falan filan. Resmen mağduru oynuyor kadin. Kaynima diyormuski ben ona besi bi yerdeler altinlar bilmem neler yapicam. Ki benim esime bir iğne dahi yapmadi. Esim arada gidip geliyor, ben gorusmuyorum. Kurbanda kurban kestiler, ben varim diye oğluna et bile vermemis. Sanki sırf benim boğazımdan geçecek. Hos gondersede yemezdim zaten. Bunlari kadinin ne kadar cirkin bi insan oldugunu anlamaniz icin yaziyorum..

Kizlar biz bu kadini ve kardesimin nisanlanmasini istemiyoruz. Nisanlanicaksada kadinin gelmesini istemiyoruz. Annem diyor ki o kadar senin boynunu egdirdi dugunde yoktu millet ne düşündü simdi buna gelmek nedir ? Madem büyücüyuz madem oyleyiz ayni kapidan niye bir daha kiz aliyor ? Bu sekilde nasil olucak? Sizce haksiz miyiz hakli mi ? Kardesimin resmen gozu kör olmuş.. ailesine ablasina bunlari yapan bir kadinin haoa bir taraflarini öpücek o derece.

Değerli fikirlerinize ihtiyacim var..

Lütfen tüm sayfaları okuyup yorum yapar misiniz ? En azindan benim mesajlarımı. Ben konuyu kabaca yuzeysel anlattim kisa keseyim diye ama yalnis anlasildim.
Ayni benim cadaloz kaynana melek gorunumlu seytan.kurban etinden bana da yollamadi yollasa da ben de senin gibi yemezdim kedilerime kavurup verirdim lakin kendi yesin de koca kicini iyice buyutsun.kardesin goz göre hata yapiyo madem sizi dinlemiyo kendi dusen aglamaz yapcak bisey yok.

Back