annem benim dogumuma gelmisti.
gelis biletini biz aldik gidisini de zaten babam asla vermez bilet parasi filan.
birde mesafe uzak.300 tl gibi bi para bilet.
babam anneme 15 tl harclik vermis.
annem dedi sadece bu kafar.
annem geldi bana pekte faydasi olmadi.esimin gozune girmek icin onu ovdu de ovdu beni yerdi de yerdi.
iyi idare ediyormus esim beni.
9 aylik hamileydim evim piril piril yemegim salatam tatlim herseyimi yapiyordum tutumlu davraniyordum hatta yuvam icin kendimden ödün veriyordum.neden esim beni idare ediyor? boyle sacma cumle olur mu?
bide diyor ki ali kimle evlense mutlu olurdu cok iyi cocuk cunki herkesle anlasir o.
esimin yaninda diyor bunu.
cok iyi koca onun gibi bulamassin tek maksati da esime yalakalik olsun.
sigar iciyor aaa sigaram bitmis eeee??
vardi da evde unutmusum.
torununa cöp getirmemis babama alalim diye israr etmismis babam almamismis.
kontorum yok diyor.
bende var benden konus sinirsiz tarifem diyorum sen giderken Ali yukler sana diyorum surat asiyor.
kontorunu yukluyorum dur felancayi arayayim diyor aaa benim kontorum bozulmasin paket yapicam senden konusayim diyor.
gidene kadar milleti aradi benden.
kuafore gittim sende bisey istersen yaptir dedim yooo ben hic istemem dedi ya yaptir dedim bi kasimi aldiriyim dedi bi geldi kas biyik sakal :) yahu aldirma demiyorum da istemem yan cebime yapma cok gicik duruyor.
markete gidicem dedi para verdim cikilota alicakmis sekeri dusuyormus paranin ustunu vermedi.
torunuma bisey alamadim diye hayiflanip duruyordu sonra laf lafi acti bana dedi ki biraz birikmisim var Ali bilir altin mi alayim bankaya mi koyayim diyor.birisinden alacagi vardi 200 tl aldi o parayi da simdi parasi vardi torununa hic mi bisey alamazdi? bi takim bile?
kv altin takti esim anneme gelen altinlardan bir tane
onlarin yaninda taksin kotu
hissetmesin diye...
ben hastanede yatarken para verdim kahve al sigara al kendine diye gidip ebeyi hemsireyi sikistiriyor sigara icin.
yahu rezil oluyorum al iste para in asagiya al diyorum diyorum da kime yok onlardan idare etti evde su bitti su alicam baktim param yok zaten lohusayim disari cikamiyorum ki para cekeyim anneme sana hastanede para vermistim diyorum evet bende diyor eee versene diyorum anca kalkip getiriyor

ip aliyim lif oreyim dedi tamam dedim param yokda bakarim dedi beni tanir tuhafiyeci adima yazdir dedim bu sefer pantalonum yok.
yahu almasina etmesine bisey demiyorumda cok cig ve cok kotu duruyor yaaa madem paran yok. nasil alacaksin? pardesu. goruyor bakiyor ediyor anlayamiyorum.giderken esim harcligina kadar verdi.
ben calismiyorum kendime ait param yok ve gercekten utaniyorum annemin davranislarindan.
annem her tel actiginda ki o caldirmadan ben aramam ben kizinin dis bulguruna (6, ayda yapilan ve ilk cikan disi kutlayan bir gelenek) gelecegim diyor herseferinde.
tabi ki tum masraflar yine bize ait.