Kalp rahatsızlığımdan dolayi ameliyat olmam gerek. Doktorun onersiyle evlenir evlenmez ameliyat oncesi çocuk düşündük. Bir kac hafta önce dama dedim ve esimi evden kovdum yalvardi tavrimi koyacagim dedi. Neden bu duruma geldigimizi ailesi biliyor. Gecen hafta isteyken annem aradi bebegin mamasina katacak cevizi bulamadim dedi bende kalmadi dedim kapattik, eve geldim kayinvalidem gelmis. Enson beni esime sikayet etmisti gelin beni istemiyor yuzumden opuyor elimi opmuyor buraya da eskisi gibi gelmiyorsunuz demis. Elinden opecek oluyorum opturmuyor yanagindan opuyorum asla saygisizlik etmem ben. Bu sikayetten sonra gelmis evime hic birsey açıklamadi muhatap almiyor sanki. Ac gelmis oturdu yemek yedi. Mutgaga Mutfağa giderken biseye carptim devrildi bir baktim cantasi koridorda icinden ceviz dusmus, yanlis anlamasin diye cantasina koydum, bir baktim ici ceviz dolu, demekki bize gelmeden once bir yerden almis. Annem ceviz icin beni aradiginda kayinvalidem yanindaymis. Bu kadar bencil bir insan gormedim ben. Benim cocuguma deger vermeyen kadina ben anne demek istemiyorum hatta yüzünü bile gormek istemiyorum. Bu zamana kadar ogluyla evliyim, esimi dunyaya getirmiş diye saygim vardi artik oda kalmadi. Hic bir zaman bilerek isteyerek incitmedim. Bende anneyim param olsa kosar bebegime birsey alirim bu nasil kadin nasil anne anlamadım. Esim her olayda ailesini savunacak birseyler bulmaya çalışıyor.