- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 32
- Konu Sahibi Derendeniz123
Altinlar ne oldu sizde mi kayinvalideniz de mi ? Ona gore yorum yapicam ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar benim kv inanilmaz iki yuzlu bir kadin ve cok asiri yalanci ve iftiraci annemede banada iftira atti acik acik hemde bir suru yeminler ederek kaynanam saf ve mazlum ayagiyla herseyi yapiyordu ufafik bir seyde aglamalara baslar falan simdi gecenlerde kaynanamin ne derece karaktersiz ve yalanci oldugu ap acik bir sekilde ortaya cikti soyleki benim dugunumde kaynanamlar hicbir sey takmadi sadece 2 bilezik taktilar onun disinda ne bohcam geldi ne ufak bi hediye ne bindallim gelin makyajima ve basima kadar herseyi ben kendim yaptim set takimi altinlari ve bilezikleri benim babam takti bu utanmaz kadinda dugunden bir kadinla anlasiyor sen iceri gir altinlari al benim cantama koy diyiyor neyse altinlar takildi biz gelin odasina gittik ben annemide cagirdim yanima sonra bi kadin geldi resmen hirsiz gibi apar topar ne var ne yok topladi bende yardimci oluyor saniyorum hepsini posete koymasiyla kacmasi bir oldu tabi annem baya sinirlendi dugunde kiyamet koptu madem altinlari alicaksin elini tasin altina koyup bir seyler yapsaydin sonra kaynanam geldi esimjn yaninda agladi zirladi anneme calim atti triplere girdi bu arada gorumcemde isin icinde gorumcemde altinlari alip cikarken elini cebine vurarak altinlar bizde diye isaret ediyor birine sonra kaynanam baya yemin etti o kadin nasil girdi bilmiyorum falan diye gecen gun esimjn halasi geldi o bana dedi kaynanamin iceri soktugunu esime soyledim cok sasirdi ama asla bir tepki koymadi ve hala annesigili mutlu etmek icin bu sabah bana diyiyorki annemlere gidip orda bana yemek yaparmisin normalde hergun calistigi yerde yer ve evde asla yemek yemez sirf orda yemek yapiyim annesigilde mutlu olsun diye boyle yapiyor esimi nasil duzeltebilirim artik sinirimden aklimi yiyicem
Konu sahibi almış altınlarınıAltinlar ne oldu sizde mi kayinvalideniz de mi ? Ona gore yorum yapicam ?
Konu sahibi almış altınlarını
Arkadaslar benim kv inanilmaz iki yuzlu bir kadin ve cok asiri yalanci ve iftiraci annemede banada iftira atti acik acik hemde bir suru yeminler ederek kaynanam saf ve mazlum ayagiyla herseyi yapiyordu ufafik bir seyde aglamalara baslar falan simdi gecenlerde kaynanamin ne derece karaktersiz ve yalanci oldugu ap acik bir sekilde ortaya cikti soyleki benim dugunumde kaynanamlar hicbir sey takmadi sadece 2 bilezik taktilar onun disinda ne bohcam geldi ne ufak bi hediye ne bindallim gelin makyajima ve basima kadar herseyi ben kendim yaptim set takimi altinlari ve bilezikleri benim babam takti bu utanmaz kadinda dugunden bir kadinla anlasiyor sen iceri gir altinlari al benim cantama koy diyiyor neyse altinlar takildi biz gelin odasina gittik ben annemide cagirdim yanima sonra bi kadin geldi resmen hirsiz gibi apar topar ne var ne yok topladi bende yardimci oluyor saniyorum hepsini posete koymasiyla kacmasi bir oldu tabi annem baya sinirlendi dugunde kiyamet koptu madem altinlari alicaksin elini tasin altina koyup bir seyler yapsaydin sonra kaynanam geldi esimjn yaninda agladi zirladi anneme calim atti triplere girdi bu arada gorumcemde isin icinde gorumcemde altinlari alip cikarken elini cebine vurarak altinlar bizde diye isaret ediyor birine sonra kaynanam baya yemin etti o kadin nasil girdi bilmiyorum falan diye gecen gun esimjn halasi geldi o bana dedi kaynanamin iceri soktugunu esime soyledim cok sasirdi ama asla bir tepki koymadi ve hala annesigili mutlu etmek icin bu sabah bana diyiyorki annemlere gidip orda bana yemek yaparmisin normalde hergun calistigi yerde yer ve evde asla yemek yemez sirf orda yemek yapiyim annesigilde mutlu olsun diye boyle yapiyor esimi nasil duzeltebilirim artik sinirimden aklimi yiyicem
Asla değişmezArkadaslar benim kv inanilmaz iki yuzlu bir kadin ve cok asiri yalanci ve iftiraci annemede banada iftira atti acik acik hemde bir suru yeminler ederek kaynanam saf ve mazlum ayagiyla herseyi yapiyordu ufafik bir seyde aglamalara baslar falan simdi gecenlerde kaynanamin ne derece karaktersiz ve yalanci oldugu ap acik bir sekilde ortaya cikti soyleki benim dugunumde kaynanamlar hicbir sey takmadi sadece 2 bilezik taktilar onun disinda ne bohcam geldi ne ufak bi hediye ne bindallim gelin makyajima ve basima kadar herseyi ben kendim yaptim set takimi altinlari ve bilezikleri benim babam takti bu utanmaz kadinda dugunden bir kadinla anlasiyor sen iceri gir altinlari al benim cantama koy diyiyor neyse altinlar takildi biz gelin odasina gittik ben annemide cagirdim yanima sonra bi kadin geldi resmen hirsiz gibi apar topar ne var ne yok topladi bende yardimci oluyor saniyorum hepsini posete koymasiyla kacmasi bir oldu tabi annem baya sinirlendi dugunde kiyamet koptu madem altinlari alicaksin elini tasin altina koyup bir seyler yapsaydin sonra kaynanam geldi esimjn yaninda agladi zirladi anneme calim atti triplere girdi bu arada gorumcemde isin icinde gorumcemde altinlari alip cikarken elini cebine vurarak altinlar bizde diye isaret ediyor birine sonra kaynanam baya yemin etti o kadin nasil girdi bilmiyorum falan diye gecen gun esimjn halasi geldi o bana dedi kaynanamin iceri soktugunu esime soyledim cok sasirdi ama asla bir tepki koymadi ve hala annesigili mutlu etmek icin bu sabah bana diyiyorki annemlere gidip orda bana yemek yaparmisin normalde hergun calistigi yerde yer ve evde asla yemek yemez sirf orda yemek yapiyim annesigilde mutlu olsun diye boyle yapiyor esimi nasil duzeltebilirim artik sinirimden aklimi yiyicem
Protein eksikliğindenAnlamadigim neden sana guzel guzel yazan insana sataştın..
Acik acik soyle bence esine annesine karsi sogudugunu. Esin yoksaymis olanlari resmenArkadaslar benim kv inanilmaz iki yuzlu bir kadin ve cok asiri yalanci ve iftiraci annemede banada iftira atti acik acik hemde bir suru yeminler ederek kaynanam saf ve mazlum ayagiyla herseyi yapiyordu ufafik bir seyde aglamalara baslar falan simdi gecenlerde kaynanamin ne derece karaktersiz ve yalanci oldugu ap acik bir sekilde ortaya cikti soyleki benim dugunumde kaynanamlar hicbir sey takmadi sadece 2 bilezik taktilar onun disinda ne bohcam geldi ne ufak bi hediye ne bindallim gelin makyajima ve basima kadar herseyi ben kendim yaptim set takimi altinlari ve bilezikleri benim babam takti bu utanmaz kadinda dugunden bir kadinla anlasiyor sen iceri gir altinlari al benim cantama koy diyiyor neyse altinlar takildi biz gelin odasina gittik ben annemide cagirdim yanima sonra bi kadin geldi resmen hirsiz gibi apar topar ne var ne yok topladi bende yardimci oluyor saniyorum hepsini posete koymasiyla kacmasi bir oldu tabi annem baya sinirlendi dugunde kiyamet koptu madem altinlari alicaksin elini tasin altina koyup bir seyler yapsaydin sonra kaynanam geldi esimjn yaninda agladi zirladi anneme calim atti triplere girdi bu arada gorumcemde isin icinde gorumcemde altinlari alip cikarken elini cebine vurarak altinlar bizde diye isaret ediyor birine sonra kaynanam baya yemin etti o kadin nasil girdi bilmiyorum falan diye gecen gun esimjn halasi geldi o bana dedi kaynanamin iceri soktugunu esime soyledim cok sasirdi ama asla bir tepki koymadi ve hala annesigili mutlu etmek icin bu sabah bana diyiyorki annemlere gidip orda bana yemek yaparmisin normalde hergun calistigi yerde yer ve evde asla yemek yemez sirf orda yemek yapiyim annesigilde mutlu olsun diye boyle yapiyor esimi nasil duzeltebilirim artik sinirimden aklimi yiyicem
Gözüyle de görse onu bile inkar eder canım uğraşma boşuna kvden uzak dur sen ne kadar annesı hakkında konuşursan o kadar annesini tepene bindirir varmış ama yokmus gibi davran git yemeklerini yap eşine oyna öyle bir durum oluşturdu benim eşim her şeyi yapıyor desin senden elini çeksin eşin yoksa bu böyle sürer gider patlar bosanirsinArkadaslar benim kv inanilmaz iki yuzlu bir kadin ve cok asiri yalanci ve iftiraci annemede banada iftira atti acik acik hemde bir suru yeminler ederek kaynanam saf ve mazlum ayagiyla herseyi yapiyordu ufafik bir seyde aglamalara baslar falan simdi gecenlerde kaynanamin ne derece karaktersiz ve yalanci oldugu ap acik bir sekilde ortaya cikti soyleki benim dugunumde kaynanamlar hicbir sey takmadi sadece 2 bilezik taktilar onun disinda ne bohcam geldi ne ufak bi hediye ne bindallim gelin makyajima ve basima kadar herseyi ben kendim yaptim set takimi altinlari ve bilezikleri benim babam takti bu utanmaz kadinda dugunden bir kadinla anlasiyor sen iceri gir altinlari al benim cantama koy diyiyor neyse altinlar takildi biz gelin odasina gittik ben annemide cagirdim yanima sonra bi kadin geldi resmen hirsiz gibi apar topar ne var ne yok topladi bende yardimci oluyor saniyorum hepsini posete koymasiyla kacmasi bir oldu tabi annem baya sinirlendi dugunde kiyamet koptu madem altinlari alicaksin elini tasin altina koyup bir seyler yapsaydin sonra kaynanam geldi esimjn yaninda agladi zirladi anneme calim atti triplere girdi bu arada gorumcemde isin icinde gorumcemde altinlari alip cikarken elini cebine vurarak altinlar bizde diye isaret ediyor birine sonra kaynanam baya yemin etti o kadin nasil girdi bilmiyorum falan diye gecen gun esimjn halasi geldi o bana dedi kaynanamin iceri soktugunu esime soyledim cok sasirdi ama asla bir tepki koymadi ve hala annesigili mutlu etmek icin bu sabah bana diyiyorki annemlere gidip orda bana yemek yaparmisin normalde hergun calistigi yerde yer ve evde asla yemek yemez sirf orda yemek yapiyim annesigilde mutlu olsun diye boyle yapiyor esimi nasil duzeltebilirim artik sinirimden aklimi yiyicem