Demin kendini birilerine kiyasla cok entel olarak tanitti . Ustune bu konu beni benden aldi.E sen az önce ceyiz muhabbetlerine banal demiyor muydun? Ne ara geldin bu durumu kafaya takacak noktaya?
Hic sorma bir anda hannibal'dan kanaviceye geçince benim de devreler yandıDemin kendini birilerine kiyasla cok entel olarak tanitti . Ustune bu konu beni benden aldi.
Tek meziyeti el işi yapmaksa ondan önemli görüyordur. Keşke ufukları daha geniş olsa şu insanların.Oyle ceyiz degil yani ceyiz derken danteldegil ceyiz nedir bir evi bastan asagi disersin yani yerigelir yatak odasi takimi da ceyiz olur tencere tava da o anlamda yani ceyiz derken hic birsey getiremedim anlaminda zaten elisi gunumuz kadar onemli gorulmuyor ama bizim kv cok onem verir oyle seylere
Deme oyle ya. Uzuldum simdi heDiyorum cunku kedi uzanamadigi cigere mindar dermis
Bence de anlatamadin. Konuya 20bine kanavice pike diye girince olmadi yani. Onemli olan senin esinle iliskin. Kayinvaldeni cok takiyosun sen bence.Anlatamadim yani evlenirken maddi yukumlulugu hep karsi taraf aldi onu diyorum sorumsuz baba ve anne diyorum siz onami taktiniz hemen acik ariyorsu uz bdv degil mi bura derdimi paylasiyorum biriktim onceki konumda fikirlerle catismayla alakaliydi ben burda uzuntumudile getirmistim yani hic olmadi mi sizin ruhsal cokuntunuz ne anadan fayda oldu ne babadan o yani olay
Hani bu forumun ceyiz kosesi var a dan z ye yazmislar ceyizlerini zergiliyorlar onun kapsaminda o anlamda bahsettim yetim nir insanla evlendiginizi dusunun hadi o yetim kimsesi yok benim vardi ama anam babam ama sozdeYahu eskiden tekstil yoktu da elde yapıyorlardı. Şimdi her şeyin güzeli kalitelisi hem de ucuza alınabiliyor. Annen eliyle yapmadıktan sonra parayla yaptırmış ne anlamı var. El işlerine 20 bin verip başkasına yaptırmak nasıl bir mantık?
Mantıksız bir şey savunuyorlar sen de bunu takıp üzülüyorsun. Yok mu onların eksiklikleri, siz de böyle böylesiniz de. Sana bel altı vurana sen de vur. Ne üzülüyorsun.
kv kendini cok onemsettiriyo ogullarina ol dese olur bizde napak gozune girek diye kirk pervaneBence de anlatamadin. Konuya 20bine kanavice pike diye girince olmadi yani. Onemli olan senin esinle iliskin. Kayinvaldeni cok takiyosun sen bence.
Bak ben de evlendim. Ne ceyizim vardi ne bisey. Zaten artik dantelin falan modasi kalmadi. Ceyiz ne yahu. En guzel ceyiz sensin. Sen kendini getirmissin. Deger katmissin geldigin yere. Ay kendine deger vetsene sen biraaz. Yok kimse ceyrek takmamis. Yok kanavicesi eksikmis. Seni begenen seven boyle sevsin.Hani bu forumun ceyiz kosesi var a dan z ye yazmislar ceyizlerini zergiliyorlar onun kapsaminda o anlamda bahsettim yetim nir insanla evlendiginizi dusunun hadi o yetim kimsesi yok benim vardi ama anam babam ama sozde
Bak ben de evlendim. Ne ceyizim vardi ne bisey. Zaten artik dantelin falan modasi kalmadi. Ceyiz ne yahu. En guzel ceyiz sensin. Sen kendini getirmissin. Deger katmissin geldigin yere. Ay kendine deger vetsene sen biraaz. Yok kimse ceyrek takmamis. Yok kanavicesi eksikmis. Seni begenen seven boyle sevsin.Hani bu forumun ceyiz kosesi var a dan z ye yazmislar ceyizlerini zergiliyorlar onun kapsaminda o anlamda bahsettim yetim nir insanla evlendiginizi dusunun hadi o yetim kimsesi yok benim vardi ama anam babam ama sozde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?