souvnevircım selamlar,
uzun zamandır aklıma takılan bır konu var şu süpürgelerle ilgili:)
şimdiii phılıpsın emış gücü 400 wtmış
DYSonın 290 wtmış.
yaniii süpürgenın emış gücü yüksekse daha ıyı temızlemezmı benım bıldığım.Fakat DYSON pıyasadaki tüm makınelerın önüne geçmiş durumda nasıl oluyor bu?
canım dyson tasarımları biraz özel.astım hastalarına yönelik var ,evcil hayvan besleyenlere yönelik var.
aralarındaki fiyat uçurumu da bu yüzden.
tabii souvvenir gelince ayrıntılı yazar. görünce yazını bildiklerimi paylaşmak istedim.
sağol canım benım
ben emış gücüne taktım kafayı
Şimdi ürün linkini vermişsiniz fakat ürüne giremiyorum.
Altıncıcadde'nin bende üyesiyim ve çok kereler oradan alışveriş yapmışlığım mevcut.
Ben üründen ziyade size dikkat edebileceğiniz hususları yazıyorum.
Sen bana ürünün adını ve modelini (bu arada nasıl bir üründen bahsediyorsun hiç bir fikrim yok) yazarsan, belki daha yardımcı olabilirim.
Fakat dediğim gibi, benimde her ürün ile alakalı olarak bir deneyimimin olması mümkün değil.
Duyumsamalar, eşimin dostumun kullandıkları veya kendi kullandığım bir kaç model ile sınırlı kalabiliyor görüşlerim.
yok canım şey dicektim ben..
linkteki bornoz takımı.. family die bir markanın. çekle falan 126 geldi.. alsammı almasammı die soruyodum..
bornoz takımı, hani özdilek taç değil kararsız kalmıştım.. ilerde suyu içine çekmezse sorun olurmu diye düşündüm..
ama sonuç olarak aldım.. :)
dün phılıps ın süpügelerine baktık canımcım..kız emiş gücünü bilmiyordu..:44:
dahası pc den de baktı ama emiş gücü bilgisi bulamadı..
biraz daha araştırıp gerekirse sonra alacağım canımcım..tabak çanağı öne alayım diyorum.
Keşke almasaydın canım, o markayı bilmiyorum, fakat benim bir bornoz takımım var, Victoria markasının gayet memnunum. Biri mavi diğeri pembe işlemeli, hiç renk atmadı. Beyaz üzerine işlemeler olduğu için, ilk yıkamada korkmuştum, renkler alaca bulaca olur diye. Ama maşallah, hiç birşey olmadı.
Onun haricinde Beverly Hills Polo Club havlularını tavsiye etmiyorum. Ben bir tane aldım, baş havlusu ve vücut havlusu. Marka olarak sevdiğim bir marka, fakat almaz olaydım. Turkuaz renkte havlularım. Yıkadım geçenlerde, Allah'tan banyonun içinde elde yıkamayı akıl etmişim... Nasıl bir renk atmaktır bu anlatamam... Her yer mavi su oldu diyebilirim. Çok fazla renk atıyor. O yüzden Taç, Özdilek, Sarev, Mormenekşe gibi markaları tercih etmenizde fayda var derim.
Bir ufak püf noktası, eğer rengini atıp atmayacağından emin olmadığınız havlularınız varsa, önce onları bir sirkeli suya basın, sirkeli suda 1 gece kadar beklesin. Sonra durulayın renk atacaktır. Sonra elde bir kere normal çamaşır deterjanınızla yıkayın, hala renk çıkartıyorsa sirke suyuna basma işlemini bir sonraki yıkamada tekrar yapın. Yine 1 gece kadar bekletin. Renk çıkartmasını engelleyecektir, yani kendi rengini içine hapsetmesini sağlayacaktır. Böylelikle beyaz veya renkli fark etmeksizin bütün havlularınızı bir arada yıkayabilirsiniz... Ufak bir püf noktası, aklınızda bulunsun...
canım satış elemanları çok bılgısızler kendın araştır daha ıyı bence:)
evet dün onu fark ettim edacım..
ben bilmemiş gibi sordum ama daha çok şey bildiğim aşikardı..
artık öyle yapacağım..
dün phılıps ın süpügelerine baktık canımcım..kız emiş gücünü bilmiyordu..:44:
dahası pc den de baktı ama emiş gücü bilgisi bulamadı..
biraz daha araştırıp gerekirse sonra alacağım canımcım..tabak çanağı öne alayım diyorum.
souvvehır güzel açıklamaların için çoook teşekkürler....
canım satış elemanları çok bılgısızler kendın araştır daha ıyı bence:)
İşte böyle satıcılara ifrit oluyorum... Ah o kız bana denk gelecekti, ağzından girip burnundan çıkmıştım...
Neyse, sakin olucam...
Canım web sitesinde yazıyor hepsinin özellikleri. Sen de araştırabilirsin.
Tüm markalara bak, emiş güçlerine vs. hangisi kafana yatarsa...
Bir daha karşına ürün bilgisi olmayan satıcı çıkarsa, bilgisi olan birini göndermesini iste.
Ben öyle yapıyorum, yuvarlayarak konuşup, ürün ile bilgi sahibi olmadığı için tıknanan satıcıları savıyorum.
Ama çok şükür çok denk gelmedi öyle, bi de düğüne yakın dönemde ben çok agresiftim.
O yüzden hep eşimle giderdik mağazaya, AVM'lere. O biraz frenliyordu beni Allah'tan...
ben aile bornoz setimi çok güzel bir paraya Polo'dan aldım şimdik yusuf yusuf oldum ama:18:
ben de model konusunda çok sevdiğimden almıştım sevgilimle,kullanan arkadaşım da (bornoz değil,havlusunu) çok memnun olduğunu söyleyince içim rahat almıştım.
artık evlenince yazarım yorumlarımı.
sorma canım ben de delleniyorum ama dün zaten canım sıkıldı telefon alacakken kasadan dönünce
hiiiç dedim fazla canımı sıkmayım..ama gittim bir güzel para bayıldım çanta aldım kendime
canım her dediğini aklıma mıhlıyorum, biraz daha bilgi sahibi olup alacağım..içime sinince zaten şak diye alıyorum ben..
bu arada benim geçen gün aldığım küçük ev aletlerinin yanında essenin seramik tencere ve tavası vardı..
ilk önce annem denesin dedim, memnun kalırsak alıcaktım..ve çok beğendi..rengi kırmızı bir de..
bir takım da ben alayım diyorum..seramik tencerelerden bahsetmişmiydin anımsayamadım ama aklıma geldi..
Seramik tencereleri herkese tavsiye ediyorum...
Eğer çeyizinize alabiliyorsanız bir pilav tenceresi, bir de güzel yemekler yapabileceğiniz boyutta bir tencere muhakkak alın.
Ben almadım, pişmanım... Çok lezzetli yemekler pişireceğinizden emin olabilirsiniz.
Seramik tencereler, Teflon ile aynı işi görüyor gibi düşünün, fakat daha sağlıklısı ve çevreye daha duyarlı.
Yine aynı şekilde seramiş tencerelerde tahta kaşık veya teflona uygun kaşıklarla kullanıyorsunuz.
Çizilmemesi gerekiyor, yine Teflon tencereler gibi bulaşık makinasına atılmaması gerekiyor.
Ben genelde Teflon tencerelerimin kapaklarını atıyorum bulaşık makinasına, tencereleri elimde yıkıyorum.
Zaten çıksa çıksa 1 tencere çıkıyor o şekilde, onu da yıkamak dert değil...
Hatırlattığın iyi oldu Eylül'cüm... zaten en son çıkan teknoloji olarak (tencere bakımından) bunları tavsiye edebiliriz.
Hem lezzetli yemekler pişirmede yardımcı, hem de sağlığa daha yararlı...
Pil Voltaj Gücü
3,6
Duvara Asılabilen Şarj Standı
Var
Şarj Gösterge Ledi
Var
ben bunu almaya karar verdim souvvenircim. bugün iş cıkısı gideceğim arçelik bayisine fiyatı da makul.
Yazımı yarım bırakmışım burada.Benim normalde banyo paspaslarım şu şekilde düzdü: