- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
elifim , souvvenirin su takımı karacanın..
onunla yemek takımımız aynı da ordan biliyorum.ben kadeh almak istememiştim. yer kaplar diye.
--
evet bana fikir verir misiniz? günlük takımımın düz tabaklarından kahvaltı seti olur mu ?
moru da o kadar koyu değil aslında benim mak.dan koyu olmus.:44:moru bu- bir de lila var
Çok yararlı bir topic olmuş biz çeyiz derdine düşmüş kızlar için...Emeğine sağlık Çeyizimde bi çok ürün mevcut ailem sağolsun hep aldılar benim çeyiz hazırlarken ki felsefem ( bütçe durumundan dolayı) herşeyden en az 1 yada 2 tane marka yada en kaliteli olmalı mesela 2 tane yemek takımım var bir tanesini babam ben ilkokula giderken aşka gelipte almış 52 parça kütahya porselen birde geçtiğimiz senelerde güraldan almıştık 82 parça oda ama kare takımlardan değil yuvarlak klasik takımlardan kare takımlar çok hoşuma gitmiyor açıkçası ha alırsam belki servis altlığı(adı aklıma gelmedi) ondan alırım birde kahvaltı takımı almak istiyorum karacada görmüştüm kırmızılı harika birşeydi ama fiyatı oldukça yüksek... o yüzden kahvaltı takımını markasızda alabilirim ben izmirde yaşıyorum kemeraltında fincacılar çarşısı var orda harika şeyler var yada bernardo,esse de güzel bir indirim yakalrsam alırım.... sen ne diyorsun canım bu düşüncem için...
ben bunu takım aldım canım..hımmm demek ölebende gayet güzel alama ekstra zaten iki takım günlük yemek takımı yapmışın tatlım rengide şirinmiş hani...Bunu sen mi yaptın yoksa takımmı aldın ....
bu arada ben bir tane günlük yemek tkm aldım birde aynı desen kahvaltı takımı...Hani kahvaltıda fazla kişi olursa günlüğün tabağını oraya kaçırayım diye
nevresim,yatak örtüleri,pike takımları hakkında da fikir verebilir misin?kaç tane nevresim takımı almalı,battaniye,pike takımı,yatak örtüsü,gelin yatak örtüsü, markalar,fiyatlar birsürü şey varmış,yazarken farkettim
kızlar şu multiguick braun blender nasıl fiyatı uygun gözüktü 120 tl:44::44:
Teşekkür ederim, inşallah herkese faydası dokunur.
Dediğin gibi, çeyiz alışverişi biraz "şahsi" bir durum. Herkesin bütçesi farklı, zevki farklı, ihtiyacı farklıdır bu konuda.
Ama düşüncende haklısın, zaten herşeyden 2 tane olması bile gerekmiyor (mutfak eşyaları konusunda), bir kere alınan birşey olduğu için (yine bütçe göz önünde bulundurularak) alınabilen en kaliteli ürünü almakta fayda var, her gün her gün çeyiz eşyaları alınacak değil. Evlendikten sonra insan anlıyor aslında bunların gerekliliklerini ve gereksizliklerini. Severek ve isteyerek alınmalı her ürün bana göre, çünkü kullanacak kişinin fikri önemli bu noktada. Bu herşeyde böyle, sadece çeyiz eşyası değil, mobilyadan perdesine kadar... Severek ve özenerek alındığı taktirde, insan içinde yaşadığı evde huzur buluyor... (maddiyatçı bir görüş olarak algılanmasın, fakat kim ne derse desin bu böyledir).
2 Yemek takımı benimde yaptığım birşey, günlük yemek takımım ve misafir takımım mevcut. Gayette memnunum. En azından bir takımım özel zamanlar için var. Çeyizimde bulunan herhangi birşeyde "keşke almamış olsaydım demedim. Herşeyimi severek ve beğenerek aldım, şimdide zevkle kullanıyorum.
Esse bazen gereğinden pahalı ürünler satıyor, ürünlerini iyi araştırmak gerek. İndirim yaptığında ise "eder olan" fiyata indiriyor. Benim şimdilik gözlemlediğim bu. Bugüne kadar Esse'den sadece bir çaydanlık aldım, o da gerçekten çok ucuz olduğu için. Her daim dışar piyasayı takip etmenizde fayda var, mağazalar bazen gerçekten çok ucuz oluyor, bazen dışarıda daha ucuza mal edebileceğiniz şeyi çok pahalıya da satabiliyor... Araştırmakta fayda var. Sanırım sende araştırıyorsun zaten...
Karaca'nın kahvaltı takımlarını bende çok beğenmiştim. Bende almak istedim Lale modelli olanı özellikle, fakat dediğin gibi gayet pahalı idi. Ben o kadar parayı kahvaltı tkm için vermek istemedim, o yüzden farklı bir ürün seçtim. Seçimimden memnunum. Fakat senin bütçene uyuyorsa neden olmasın? Alabiliyorsan al bence, çünkü Krc ürünlerini beğeniyorum (porselenlerini sadece).