Onu da aldim bir ay kadar önce Sou.
Eki Görüntüle 2615219 Kahramanlar celik cok eski bir markadir bildigim kadariyla,ondan bir avm markette elde son kalan setmis,20 tl kapora biraktim,ertesi gun gittim aldim:)
480tl,tabanlari o kadar kalin ve guzel ki.
Kucugu buyugu cok yeterli olculer.
Kizimda benim gibi sadeci,boyle endustriyel tarzi begeniyoruz.
Cok haklisin,her gun bir tencere cinsi cikiyor.Fakat celik tahtindan hic inmeyecek,yillardir oldugu gibi.
Simdi titanyum var,yarin baska biri...
Biz ana kalemleri alalim da teferruat ve guncelleri daha kolay aliriz sirasi gelince.
Simdi ckb seti bakiyorum,hatta karar da verdim,su karisiklik bir durulsun,alacagim insallah.
Konunu basindan alarak okumaya basladim,uzun yillar olmus acali fakat hala cok guncel,bravo vallahi:)
Yemek tabaklarin neden oyle oldu ki?Kareydi di mi,makinanin pervanesi carpiyor desem farkederdin.
Benim ceyizimdeki kutahya porselen,gunluk kullanmadimda. yine de bir sey olacak gibi degil,ama normal porselen,bone filan degildi.
Gunluk 24 parca cok guzeller var,edinirsin bir takim.
Eki Görüntüle 2615264 Bu ayakli bardaklardan 12li aldim,su bardagi da bakinayim evet haklisin.
Aslinda ceyiz seti olarak daha uyguna geliyor,zaten sen de yazmissin fakat boyle tek tek almak hem secicilik firsati veriyor,hem de beni zorlamiyor,kart kullanmiyoruz cunki.