harikasın souvvenir :) çok gerekli bir topic olmuş tebrik ederim :) takipteyim :))
canım benım açıklamalarına hayranım yahu kocaman öptüm seniii
Kahvaltı takımı almak şart değil, eğer 12 kişilik yemek takımınız varsa, bunların pasta tabaklarını ve servis tabaklarını kahvaltı için kullanabilirsiniz. Bu açıklamanda çok güzel ve aydınlatıcı olmuş.Haklısın 12 kişilik yemek takımınında pasta tabaklarını kahvaltıda kullanabılırız yaşşşşaaaa
çok faydalı bi başlık olmuş,teşekkür ederizzzz
çeyizime göz atanlar bilirler hatırısayılır bir tupper grubum var ve etrafımdaki pek çok kullanandan olumlu eleştiriler aldım hep. evimizde de kullanıyoruz şu anda.
benim dikkatimi çeken son ürün maxi kiler oldu. büyüklüğü nasıldır? nihayetinde patates soğan saklanıyorsa benim için 5 kglık olmalıu en az. yoksa sepet almayı düşünüyorum.
.
evli bayanların çeyiz topiğin de bulunmaları gerçekten çok yararlı oluyor
burada paylaşılan her şeyin gerçekten samimi ve yardımlaşma amaçlı olduğunun en büyük kanıtlarından biri bence bu
bizim işimiz bitti bu topikle alacağımızı aldık demiyorsunuz vakit ayırıp tecrübelerinizi de paylaşıyorsunuz gerçekten çok çok teşekkürler Allah razı olsun
Tupperware benim için olmazsa olmaz birşey. Bu tabii ki bana göre böyle...
Kimine göre diğer plastik ürünlerden farksız, kimine göre plastiğin daha pahalı versiyonu vs.
Olumlu ya da olumsuz fikirlere rağmen, ben tupperware ürünleri çok beğeniyorum ve evimde kullanıyorum.
Evimde olmazsa olmaz diyeceğim tupper ürünlerim şunlar:
Kapaklı Bardaklar: Genellikle içlerine Türk Kahvesi, Kahve Kreması, Zencefil, Kakao vb. şeyleri saklıyorum. Hava almasını engellediği için gayet iyi saklanıyor.
Eki Görüntüle 581669
Süper Rondo:
Sayesinde soğanları gözlerim yanmadan doğruyorum ve aynı zamanda köfte veya dolma harcı gibi şeyleri içerisinde karıştırabiliyorum.
Eki Görüntüle 581670
Sürahi: Gayet memnunum, farklı modelleri de var bu en bilinenlerinden sanırım.
Eki Görüntüle 581671
Çift Süzgeç: Bundan da gayet memnunum.
Eki Görüntüle 581672
Antartika Set:
İyiki almışım dediğim ürünlerden, içerisinde etleri saklayabiliyorum, köfte yapıp buzluğa acil durumlar için atabiliyorum.
Aynı zamanda yemekleri dolapta saklamak içinde saklama kabı olarak kullanabiliyorum.
Eki Görüntüle 581673
Peri Set: Herkese tavsiye ederim. Özellikle Teflon tencerelerde ve çelik tencerelerine de çizik anlamında değer verenler için birebir.
Yemeklerini bunlarla yapıyorum ve bunlar ile servis ediyorum...
Eki Görüntüle 581674
Su Serisi:
Bakliyatları, erişteleri saklamak için birebir. Bende 2 set var sanıyorum...
Eki Görüntüle 581675
Duru yağlık: Bende 3 adet var.
Zeytinyağı, Çiçek yağı ve fındık yağı için.
Eki Görüntüle 581676
Bıçak Bileyici:
Çelik herhangi bir bıçağı bileyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 581690
Maksi Kiler, kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.
Soğan ve patates için 2 adet var bende, uzun süre saklamaya ve kokularını önlemeye yardımcı.
Lavabomun altında mutfakta duruyorlar. Gayet kullanışlılar ve çok yer kaplamıyorlar.
Eki Görüntüle 581691
Daha sıralayabileceğim "olmazsa olmaz" bir çok ürün var.
Şimdilik bunları paylaşıyorum...
Tupperware doğru kullanıldığında ve gerçekten ihtiyaca yönelik ürünler alındığında kullanışlılar.
Kullanıp memnun kalmadığım, iade-takas ettiğim bir çok ürün de mevcut.
İhtiyacınıza yönelik ve gerçekten kullanabileceğinize inandığınız ürünleri almanızı tavsiye ederim.
Gereksiz hiç birşeyi almayın, sonra size "fazlalık" olarak dönecektir...
Anlattiklarinizdan hepsi isime yarayacak gibi gorunuyor. Ben henuz hic tupper almadim. İnternet uzerinden tavsiye edeceginiz bir site var mi bu urunleri alabilecegim.
Rica ederim, Maksi Kiler 5,5 LT olarak geçiyor.
Sanırım ihtiyacın olan boyutta. Yine de araştırmanı, Tupper aldığın biri varsa sana örnek göstermesini rica edebilirsin.
çok teşekkür ederim kendim satış temsilcisi oldum bunları alabilmek için geliş fiyatıyla,uygun zamanda ben de alabilirim diye düşünüyorum. sanırım iki tane almak lazım hem partatese hem de soğana ayrı ayrı?
Süper bi topik canım,
6 Ay sonra düğünü olan ve daha çamaşır makinesi dışında hiçbirşeyi olmayan BEN için ilaç gibi :)
Takipteyim.
çok teşekkür ederim kendim satış temsilcisi oldum bunları alabilmek için geliş fiyatıyla,uygun zamanda ben de alabilirim diye düşünüyorum. sanırım iki tane almak lazım hem partatese hem de soğana ayrı ayrı?
üyelik şartları neler? bir ara araştırmıştım ama bana çok zor gelmişti şartlar. geliş ve satış fiyatları arasında çok fark var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?