- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
souvvenir harikasın
bir sorum daha olacaktı:26:
beyaz eşyada markalarla ilgili neler düşünüyosun,malum almışken kaliteli olsun başımızı ağrıtmasın istiyoruz
e tabi bide fazla cep yakmasın
seninkiler ne marka memnunmusun:26:
souvvenir harikasın
bir sorum daha olacaktı:26:
beyaz eşyada markalarla ilgili neler düşünüyosun,malum almışken kaliteli olsun başımızı ağrıtmasın istiyoruz
e tabi bide fazla cep yakmasın
seninkiler ne marka memnunmusun:26:
canımmm, ellerine sağlık..gerçekten profestonel bir bakış açısıyla, çeyiz dergisi okuyormuşum gibi
hissederek okuyorum yazdıklarını..
zamanım pek olmadığından ayrıntılara değinemeceğim ama genel mana da zaten tüm sorulara hitap ediyor bahsettiğin şeyler..:13:
aklıma gelen şunlar var: halı, paspas,tül-perde,banyo takımı...
tekrar ellerine,gözlerine ,yüreğine sağlık..her ne kadar evlenmiş olup ben sıramı savdım haydee kızlar demiş olsun da,
bizi unutmayıp ,değerli vaktini değerlendirdiğin için çok ama çok teşekkür ederim
souvvenircim bir soru da benden
şarjlı el süpürgesi almak istiyorum ben. sen kullanıyor musun ve ne önerirsin?
el süpürgesi istemiyorum dik olanlar. yer kaplayacak benim için. normal süpürgem zaten var. ufak tefek seyleri cekecek kadar olsun yeterli benim için.
Kızlar Merhaba,
Ben elektroniklere başlayacağım ama her kafadan bir ses çıkıyor evde.Bana kalırsa sadece elektrikli süpürge,kettle,ütü ve mikser yada blender alacağım.
Bunun dışında diğerlerini çok gerekli görmüyorum.Belki bir de tost makinası.
Ama arkadaşlarım ve çevredeki diğer kişiler ne lazımsa takside girmişken al diyor.Ben de evlendikten sonra ihtiyaca göre alayım istiyorum.
İnanın çeyizine halihazırda kullandığının haricinde saç maşası alan bile var
Almaya başlamışken hepsini alayım mı? (elektrkli çaycısıdır,katı meyve sıkacağıdır vs..)
Yoksa ihtiyaç oldukça mı alayım?
Cevapladığın için çok teşşekür ederim Souvvenir,
Ben de senin gibi düşünüyorum.Bunları düşünerek ihtiyaç listemi hazırlamıştım zaten.Ama insanın aklında hep kalıyor; ya ileride alamazsam diye..Artık Allah kerim,zamanı gelince bakarız çaresine :)
Faydalı bir topic oldu.Zahmet edip cevapladığın için teşekkür ederim tekrar..
Canım ufak şarzlı el süpürgem yok, fakat bende almak istiyorum!
Çok gerekli olduğuna inandığım birşey, çeyizde olmalı, çeyizde alınamadıysa evlendikten sonra mutlaka ihtiyaç duyulacağı için alıınmalı diye düşünüyorum.
Hem kendim için, hemde sizler için araştıracağım bunu...
bende bişey sorabilirmiyim:)
http://www.altincicadde.com/urun-det...-1-19030-11695
bu nasıl sizce? bilmediğim marka. fiyatıda uygun avea kampanyasıda var?
ne düşünürsünüz
souvnevircım selamlar,
uzun zamandır aklıma takılan bır konu var şu süpürgelerle ilgili:)
şimdiii phılıpsın emış gücü 400 wtmış
DYSonın 290 wtmış.
yaniii süpürgenın emış gücü yüksekse daha ıyı temızlemezmı benım bıldığım.Fakat DYSON pıyasadaki tüm makınelerın önüne geçmiş durumda nasıl oluyor bu?
canım dyson tasarımları biraz özel.astım hastalarına yönelik var ,evcil hayvan besleyenlere yönelik var.
aralarındaki fiyat uçurumu da bu yüzden.
tabii souvvenir gelince ayrıntılı yazar. görünce yazını bildiklerimi paylaşmak istedim.
Sovvenir seni çeyiz gurusu ilan etmelerinde bir hikmet varmış gerçekten, baksana her konuda yardımcı olacak fikirlerini paylaşmışsın arkadaşım, ellerine sağlık :)
Merakla takipteyim