- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
cnm ya bende banyo seti almak istiyorum hatta konu bile açtım kimse benim beğendiğim takımları beğenmedi heralde herkes daha renkli cıvıl cıvıl şeyler al demiş ama ben evimi tam olmasada country tarzına yakın döşemek istiyorum seninde yorumlarını bekliyorum sence hangi takım daha şık
Eki Görüntüle 586288
Eki Görüntüle 586289
Eki Görüntüle 586290
Eki Görüntüle 586292
Eki Görüntüle 586294
Eki Görüntüle 586295
Herkesin zevki ve alışkın olduğu yaşam tarzı farklıdır.
Ben çok country tarzı beğenmemekle birlikte, banyolarda bu tarzı gayet şık buluyorum.
Evlerde çok fazla çiçek böcek sevmiyorum (dediğim gibi herkesin tarzı farklıdır) ama sevmiyorum diye de kimseyi kendi zevkinden edecek değilim...
Ben ilk 2 modeli beğendim. Hatta ilk modeli daha çok beğendim diyebilirim.
Son model de güzel ama çok sade geldi bana...
Banyo'nun renkleri ve alacağın diğer aksesuarlarla (havlu, perde, banyo halısı gibi) birlikte çok hoş olabilir bence...
bende birinciyi çok beğendim cnm bulmuşken kaçırmak istemiyorum ama yukardada bahsettiğin gibi ev tutulmadan almanın sakıncaları olabilir banyom ne renklerde olack bilmiyorum siyah olabilir kahverengi olabilir bu takımlar uymaz diye korkuyorum
cnm ya diger topiclerin gibi bu da süperr cok faydalı okumaya başladım hepsinii bakalımm eksik var hala fikrim oluo sayendee :) ellerine saglık....
cnm ya bende banyo seti almak istiyorum hatta konu bile açtım kimse benim beğendiğim takımları beğenmedi heralde herkes daha renkli cıvıl cıvıl şeyler al demiş ama ben evimi tam olmasada country tarzına yakın döşemek istiyorum seninde yorumlarını bekliyorum sence hangi takım daha şık
Eki Görüntüle 586288
Eki Görüntüle 586289
Eki Görüntüle 586290
Eki Görüntüle 586292
Eki Görüntüle 586294
Eki Görüntüle 586295
saol tatlım biliorumm :) soruorum daaa en güzel şekilde cevaplandırıosunn cok saoll
yaa aklımbnm elektrik süpürgesinde almıştım ama firma tedarik edemdi acaba modeli değiştirsem mi bilemedim rowenta silence extreme di senin tavsiye nedir??
Bilgilerinizden çok faydalandım teşekkür ederek başlamak istiyorum
Benimde bir sorum olacak 5 ay sonra evlenicem allah nasip ederse belli değil tam olarak
ama benim sorum şu ev tutulduktan sonra alınması gereken şeyler nelerdir acaba?
banyo aksesuarlarından konu açılınca gereksiz masraf etmiyim dedim?
canım düdüklü tencerede hangı markayı önerırsin?
düdüklüyle ilgili anım var benım çok komık
bır gün mağazaya gırdım araştırma yapıyorum düdüklülerle ilgili.:) o zamanda bılmıyorum tam olarak düdüklü tencerenın işlevını sordumiştiği zaman bıze haber veren ses çıkarıp alarm gibi öten tencere olsun dedim.Satış elemanı benı dikkatlıce dınleyerek:) var efendım öyle bır ürünümüz demesinmi koptum gülmekten:) meğersem tefalın uzaktan kumandalı öten tenceresı varmış tabıı ben bılmıyorum.O halımı hiç unutmam:)
şimdiii suvvehır arkadaşımız bıze bakalım hangısını önerecek?
merhaba kızlar
souvvenirim emeklerine saglık
ben katı meyve sıkcagı almak istiyorum. fakat annem gereksiz yıkamasıyla ugrasamazsın diyor. kafam karıstı philips begenmiştim hala almadım ceyizime. suan baska almam gerekenler de var.
sebze suyu ve meyve suyu hem bize hem de ileride evladımız olursa ona faydalı olur diye düsünüyorum.
evlendikten sonra belki ona bütce ayıramam diye de endisem var.
--
birde banyo takımlarınızı nerden aldın?
ben koctas,baumax gibi yerleri gezdim ama hosuma giden olmadı.
ve fiyatları uçuk geldi kimisinin.
tesekkürler
souvvenir perde-tül konusu kapanmadan fikrini almak istediğim bir nokta var,benim durummda olan başka arkadaşlar da yorum yapabilirler.
biz de evlendiğimizde sizin gibi kiraya çıkacağız,ancak 1-2 yıl sonra da tayin isteyeceğimizden mecburi ev değiştireceğiz.
hoş kiracı olunca her zaman ev değiştirme ihtimali var.
şu perdelere çok titizlenmemiz gerekir mi?
ev değiştirince o perdeleri-tülleri rahatlıkla kullancağımız bir ev kiralayabileceğimiz ne malum?
sonra uyumlu olmazsa pencelere bi köşede kalırlar diye tereddüt ediyorum.
Perde bana göre evin en önemli aksesuarlarından biri.
Mobilyaları ve evi tam bütünleyen birşey.
Tabii ki titizlenmek derken tam olarak neyi kast ettiğini anlayamadım.
Bütçe olarak diyorsan eğer, inan uygun fiyata bulabileceğin çok sayıda perde var.
Dediğin gibi, kiracı olduktan sonra 1-2 yılda ev değiştirilmeyeceği belirsizlik oluyor.
Hele ki sizde tayin durumu varken, ama bu risk her zaman vardır.
Benden tavsiye, eğer tereddütlü isen ve çok fazla para harcamak istemiyorsan bir çok perdeciyi gez.
Fazla perde göz çıkartmaz inan bana, illa bir ihtiyacını görecektir...
Ama bende aşırı para harcanmasından yana değilim.
Fakat mobilyalara uymayan, fazla özenilmemiş perdelerle de evlenilmesine içim rahat olmaz.
Benim öyle oldu, şimdi çok üzülüyorum perdelerimin mobilyalarımla uyum yakalamamasından dolayı.
Daha evleneli 3 ay oldu, fakat perdelerimi değiştireceğim en kısa zamanda.
O yüzden sizde böyle birşey yaşamamak için iyi araştırın.
Fiyat skalası çok geniş, o yüzden uygun olabileceğini düşündüğünüz yerlere muhakkak bakın.
İstanbul'da olanlar için tavsiye edebileceğim yerler Zeytinburnu ve Eminönü.