- 26 Temmuz 2012
- 2.168
- 1
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHepimize konumuz hayırlı uğurlu olsun........Souvvenier sen var ya tatlım san diyecek lafım yok ya böyle sanal bir ortamda hiç bir beklenti ve çıkarı olmadan bu kadar düşünceli birini ben göremiyorum...Melek misin sen.yardım meleğimiz Nişanlı ve hiççç bişeyi olmayan ben için yüzde yüz hergün okumam gereken bir konu oldu seni seviyoruz allah razı olsun emeğine ellerine yüreğine sağlık kuzum
hisarın sitesine şöyle bir baktım, daha sonra ayrıntılı da bakacağım;
benim gördüğüm 3 farklı fiyatta çeyiz seti vardı..ilgilenenler için..
ama daha öncede bahsettiğim gibi evlilik fuarında eğer bu markalar da yer alırsa
nasıl bir imkan ve fırsatları olur? o yüzden acele etmek istemiyorum açıkçası.
souvvenırcım , mutlaka değineceksin bardak takımlarına da merakla bekliyorum..
zira ben o şatafatlı takımlardan hiç hoşlanmıyorum..içki alışkanlığım yok, o takımdaki çoğu bardak gereksiz
geliyor bana.kendi takımımızı oluşturma hakkında ne dersin bu konuda?
hisarın sitesine şöyle bir baktım, daha sonra ayrıntılı da bakacağım;
benim gördüğüm 3 farklı fiyatta çeyiz seti vardı..ilgilenenler için..
ama daha öncede bahsettiğim gibi evlilik fuarında eğer bu markalar da yer alırsa
nasıl bir imkan ve fırsatları olur? o yüzden acele etmek istemiyorum açıkçası.
souvvenırcım , mutlaka değineceksin bardak takımlarına da merakla bekliyorum..
zira ben o şatafatlı takımlardan hiç hoşlanmıyorum..içki alışkanlığım yok, o takımdaki çoğu bardak gereksiz
geliyor bana.kendi takımımızı oluşturma hakkında ne dersin bu konuda?
souvvenier ben bilmeden hisardan aldım setyemek takımım bone china,çkb hisar exelance çelik grubu hisar ve kahvaltı ile günlük yemek takımım noble life
üyelik şartları neler? bir ara araştırmıştım ama bana çok zor gelmişti şartlar. geliş ve satış fiyatları arasında çok fark var mı?
souvvehircim aklımdayken bır şey danışmak istıyorum sana:)
şimmdi ben şehır dışına gelın gıdeceğım.Bulunduğum yerden taksıtle aldığım elektronık eşyaların garantılerını daha başlatmadım.Satış elemanına sordum düğün olunca gıtığınız yerdekı şubesınden garantıyı başlatabılırsın dediler.Sence arada uzun bır zaman dılımı olursa sorun olurmu?
Canım, elektronik eşyalar derken ne tür elektronik eşyalardan bahsediyorsun?
Eğer satış elemanı seni bu şekilde yönlendirdiyse sıkıntı yoktur tahminimce. Fakat sen yine de kendini garantiye almak istiyorsan ve gideceğin yer belli ise, gideceğin şehirdeki şubeyi internetten araştır (veya işin kolayına kaçarak aldığın şubeden yardım isteyebilirsin bu konuda), onları arayarak bir sor. Teyid almış olursun ve için rahat eder. Çeyiz ürünlerinde en önemli şeylerden bir tanesi zaten garanti kapsamları. Sonuçta alınan ürünler 1 günlük değil, herkes aldığı ürünü maksimum sürede kullanmak istiyor.Sanırım verebileceğim en iyi tavsiye bu olur.
Eğer elektronik eşyalar olarak beyaz eşyalardan bahsediyorsan, garanti kapsamları kurulum itibari ile başlıyor.
Kurulumu kendi yetkili servisi (Arçelik ise arçeliğin, Bosch ise onun, x marka ise onun servisi) sağlar.
Muhakkak beyaz eşyalarda özellikle kurulumu kendi servisleri yapsın, aksi halde garanti kapsamlarında sorun yaşayabilirsiniz.
son yazın tam benim için olmuş çooooook teşekkür ederim.
düşüncelerimi okumuşsun gibi oldu,ben de sade cam paşabahçeden takım yapmayı düşünmüştüm,buna yönelik araştırmalarım olacak.
bu bardak olayını merak ediyordum canım eline , emeğine sağlık..
bir blog açmayı düşündün mü hiç?çeyiz ve ev dekorasyonu falan olabilir...dilin çok akıcı ve bilgisilin, naçizane düşüncem.
ben takım almayı düşünmüyorum , bu dediklerinle sanırım pekişti..ama olurda beniz cezbeden bir şey olursa ve uygun bulursam aladabilirim..
bazen avm lerde cam eşyalar çok uygun oluyor.günlük için takımımı bu şekilde almıştım..sonra çay bardakları için renkli camdan yapılmış
çok hoş altlıklar bulmuştum.o şekilde çeşitlendirdim..
bu arada farklı bir soru daha..
eşyalar şunlar bunlar da peki ya süs eşyaları ve tablolar,biblolar hakkında bilgi de alacak mıyız?
teşekkürler canım tekrar..
Canım benim ya, sağolasın...
Evet öyle gerçekten, eğer 12 kişilik takım mevcutsa, sadece mutfakta ve dolaplarda ekstra takımlar fazlalık yaratacaktır.
Eğer günlük takımı bile 12 kişiliğe tamamlandıysa, kahvaltıda kullanılabilir bence...
souvvenircim dün bskn arkadasımız benim ceyiz sayfamda bu soruyu sana yöneltmiş .. onu da cevaplar mısın ? tesekkürler
pamukllu satenler hakkında bende birşey sorabilir miyimmmm :26:
benim pamuk satenimi annemler kumaş alıp diktiler. ilk hafta onu kullandım. ama her sabah kalktığımda çıldıracak gibi oluyordum, özellikle yattıpımız kısımlarda büzüş büzüş oluyordu. sinir oldum değiştirdim
acaba senin pamuk satenlerde öyle bir durum söz konusu mu? yoksa ben mi çok piskopatım bu konuda :18::18: veya biz mi çok sağa sola dönüyoruzda çarşaf çok kırışıyor?
:26: