Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

arkadaşlar kesinlikle karaca almayın. karaca alacağınıza ar-yıldız alın çok kaliteli hiç tavisye etmiyorum karacayı. ben jumbodan alacağım bi tanıdığımız jumboda çalışıyor da indirimli olacak.kaydirigubbakcemile5

kızlar belki saçma olacak ama merak ediyorumda çeyiz taşırken nevresimlerinizi açmadan poşetinde mi yeni evinize götürüyorsunuz yoksa önceden baba evinde bütün nevresimleri poşetten çıkarıp yıkayıp ütüleyip sonra hurcun içine koyup mu götürüyorsunuz.ben biraz pimpirikliyimde önceden herşeyin yıkanıp ütülenmesini istiyorum bir yandan da bu durumda erkek tarafı laf yaparsa.

Benim kuzenim herşeyi yıkayıp öyle götürmüştü... Teyzem de yıkamadan... Sanırım bu tercih meselesi... Ama bence de herşeyin yıkanıp ütülenip öyle gitmesi gerek. Yani ben böyle yapacağım. Erkek tarafı neden bunu sorun etsinler ki? Zaten onlar önceden gelip bakarlar sen merak etme canım.

paketli gotururdum heralde, biz de erkek kiz tarafi yok da lülülülülülü kafamiza gore yapiyoruz her seyi nisanlimla kimse karismio:lepi:

şu aralar bir çok markada kampanyalar var.güralda 232 parça 49 ekran lcd hediyeli 1800 tl içinde tencere seti falan da var.bernardo ortalama 1600 tl ama tencere yok.schafeer var tvde çok gördüğümüz ama hiç bilmiyorum nasıldır.ar yıldız da fena değil.benim aradığım çok pahalı olmayacak ve de kötü de olmayacak.bunlardan kullanan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

neden digital saatli fırınlı ocak iyi değilki canım merak ettim çünkü bende digital saatli alacam

zeppe ben de bayağı kararsız kalmıştım ama en sonunda aryıldızın çeyiz setinde karar kıldım ve aldım. karaca ve scaheffer çin malı ve çelikleri iyi değil diye duydum. bir de hisar var iyi diye bildiğim ama fiyatı yüksek geldi bana. ve ar yıldız aldım 50 yılda garantisi var kararma paslanma vs.. için yani. setin içindeki porselenlerimde kütahya porselen. 1400 idi fiyatı ne istersen var setin içinde

aryıldızı tek geçerim çok kaliteli kesinlikle... bende aryıldızdan aldım çatal bıcak takımımı :))

ya kızlar ben bir de vitrin içi için vitrin takımı almak istiyorum. ama hangisini alacağım kararsızım doğrusu. yeni modellerin fiyatı almış başını gidiyo. önerilerinizi bekliyorum...kaydirigubbakcemile5

vitrin takımı derken neyi kastettin canım anlamadım benkafamçokkarıştışu süslü bardak takımları mı?

schafer aldım ben fiyatı uygun diye.modelleri klasik.bi kaç modelini beğendim pasta tabağı ve çorba tenceresindeki ile yemek tabağı vs biraz farklı.çatal bıçak takımı da mat olanlardan.aslında mat istemedim ama seçebilceğim yoktu başka.schafer alman malı die biliyorum.biraz araştırdım pek kullanan duymadım duyduklarımdan da çok olumsuz bişi çıkmadı.ama karaca için olumsuz şeyler duydum.umarım schafer almakla iyi etmişimdir.fisfisfis

hayırlı olsun zeppecim, güzel günlerinde kullanırsın inşallah. Benimkide bi duyumdu zaten. tekrar hayırlı olsun güle güle kullan

çeyiz setimi karacadan aldım ve aldıkdan sonra burda hiç olumlu tepkile okumadım umarım güzel çıkar günlük yemek takımımı gürel porselenden aldım günlük çatal bıçaklarım almanyadan geldi yatak örtülerim uyku setleri ve battaniyeler falan yataşdan onun yanında birsürü ufak tefek birsürü bişiler var hepsi değişiyo marka marka ha bide seksi iç çamaşırlarım var onlarda nbb falan

bende daha başlamadım ve nerden başlıcamı hiç bilmiyorum ya 1 senede yapabilirmiyim acaba çeyizimi gerçi kk sayesinde neyi nerden alacağıma kaarar verdim ama yinede endişeliyim

bende daha başlamadım ve nerden başlıcamı hiç bilmiyorum ya 1 senede yapabilirmiyim acaba çeyizimi gerçi kk sayesinde neyi nerden alacağıma kaarar verdim ama yinede endişeliyim

Arkadaşım sana tavsiyem öncelikle bir çeyiz listesi hazırla kendine. İnternette hazırlanmış olanlar var dilersen onlardan birini döktürüp üstünde ilave yada çıkartmalar yapabilirsin.
Aldıklarını işaretler unutmazsın. Benim de 2 ay sonra düğünüm var ve bu şekilde yaptım.
Gerçekten çok işe yarıyor.. Tavsiyem çok fazla tabak çanak alma. Çünkü evlenip gittiğinde ev görmeye gelenler fazlasıyla bardak tabak borcam tarzı eşyalar getiriyorlar...

Slm kızlar yardımıza ihtiyacım var.Çeyizime yemek takımımla kullanmak için şu kadehli bardak takımlarından alıcam. Birkaç yere sordum çoğu 37 parça 50 parça 6 kişilik ama ben 12 kişilik olsun istiyorum. Düşünsenize 6 kişi değilde 7 kişiye sofra kurucam 1 tanesinin tabağı filan aynı bardakları farklı ne kötü bir görüntü ama iki takımda alacak kadar param yok bu takımların güzel olanlarının tabi 12 kişiliği yokmu ya bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…