evet sadece 2 tencere. kadın söyleyince şaka yapıyor sandım. sadece bu iki tencereyi almak istesem fiyatı ne kadar diye sordum. kampanya harici olduğu için 800 küsür dedi. içimden derin bi yuhhhh çekip iyi günler dileyip çıktım.
slm kızlarr ılk defa buraya yazıyorum baktım guzel fıkır alıs verıslerı yapmıssınız opuyorumnanaktan
daha once konusuldumu bılmıyorum ama sormak ıstedım
ben ceyızıme teflon cınsı yemek takımı almadım kı herkesde zararlı oldugunu soyluyo
neyse artık dokum tencereler cıkmıs teflonlara gore cokk daha saglklı oldugu soylenıyo CADIARZU
aranızda alan kullanan varmı? ve tabı goruslerınız neler
turkıyede daha yenı yenı yaylıganlısıyomus yurt dısı artık hep onu kullanırmıs dıye okumustum ne kadar dogru bılmyıorum bilmiyorumkismile
Canım bende silikonlu kek kalıpları hakkında olumlu duyumlar aldım. Hatta bir konu açılmış dur linkini vereyim sana;
Burada da yorumlar var okuyabilirsin. Bana daha mantıklı geldi. Yanma, yapışma derdi yok...
Amboss jumbo nun ürünüymüş kızlar zemuszemus
hisar ın eminönü mağazasında 89 parça çatal bıçak takımı optima venüs ve star modelleri 220 tl outlet ürünleri de bulabilirsiniz burada opuyorumnanaktan ben venüs modelini aldım :lepi:
Amboss jumbo nun ürünüymüş kızlar zemuszemus
hisar ın eminönü mağazasında 89 parça çatal bıçak takımı optima venüs ve star modelleri 220 tl outlet ürünleri de bulabilirsiniz burada opuyorumnanaktan ben venüs modelini aldım :lepi:
220 mi:1shok:
normalde hisarın çatak bıçak fiyatları jumboninkine yakın. vay be.
ya ben jumbo istiyorum çatal bıçak takımımı aslında ama . kaç senedir aynı modelleri var. herkeste var nerdeyse o modellerden
yeni çıkarsalar ne güzel olur:jeyyar:
canim neresinde bu eminonunun bi de venus modelini ve star modeline baktim bulamadim nette, benim gunluk ç.k.b takimi almam lazim..
prof. cemil birsel cad.Nezihbey iş hanı n:26 tel :513 37 61
yeni caminin önünden eyüp tarafına giderken hasırcılar tahta eşyalar satan dükkanları geçince geniş bi cadde var yukarı çıkarken sağ tarafta cumartesi 2 ye kadar açık bu cadde aynı zaman beyazıt ta çıkıyor -tatlicadiarzu-
umarım anlatabilmişimdir hihoyyyt opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?