Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

slm kızlarr ılk defa buraya yazıyorum baktım guzel fıkır alıs verıslerı yapmıssınız opuyorumnanaktan
daha once konusuldumu bılmıyorum ama sormak ıstedım
ben ceyızıme teflon cınsı yemek takımı almadım kı herkesde zararlı oldugunu soyluyo
neyse artık dokum tencereler cıkmıs teflonlara gore cokk daha saglklı oldugu soylenıyo CADIARZU
aranızda alan kullanan varmı? ve tabı goruslerınız neler
turkıyede daha yenı yenı yaylıganlısıyomus yurt dısı artık hep onu kullanırmıs dıye okumustum ne kadar dogru bılmyıorum bilmiyorumkismile

ilginc gercekten ben 4 tencere almistim ilgili kampanyadan..

canim ben de cok merak ediyorum o tencereleri essede varmis sanirim..ben de teflon almadim bekliyorum oylece..

teşekkür ederim duygusall ben de değiştirmemeye karar verdim görünüş olarakta gayet güzel kaliteli duruyo çevremdekiler de değiştirme dedi ben de vazgeçtim:)

döküm tencereler çok ağır kızlar ya
tanesi vardır herhalde 10 kilo falaln
ben almam onlardan
benim tost makinasının plakaları dökme demir sadece
bi de jumbo amboss aynı evet o fabrikada olmalı fabrika satış mağazası zaten orası

evtekstilibul.com dan alışveriş yapan var mı diye sormuştum...
ben ilk alışverişimi yaptım kızlar days in colours pikeli nevresim takımı aldım çift kişilik 91 tl ye kargo ücretsiz birde tek kişilik microfiber çarşaf hediye ettiler ve çok ilginç bir gün sonra elimde oldu siparişim...
ilgilenen olursa bilginize...

ha buarada kızlar
daha önce bahsetmişimdir
güvenlir bi site var
çoklu alım mantığıyla indirimi sağlıyor
mesela 50 kişi toplandığında en ucuz fiyata alınıyor
bu sitede özdilek ranforce nevresimler 49 lira şuan
ilgilenen lursa bakabilir
üst sınırdan fazla kişi almış
yani şuan alım yapsanız kesin olarak 49 liraya geliyor ürün

:: Firsatciyiz.com ::

ürünlerden biri bu
ilgilenen baksın derim

merhaba kıslarboshayallersmile
ben çeyizim için kek kalıbı almak istiyorum. silikon olanlar daha bi dikkatimi çekiyo. ama yine de güvenemiyorum. önereceğiniz bi marka var mı opuyorumnanaktan

kızlar bende jumbo nun bu kampanyasından aldım çatal bıçak takımımı 2 değil 4 tenceresi var ayrıca çay bardakları yerine 12 tane çay tabağı aldım daha önce çay tepsisi aldığım için onu bırakıp fark vererek çaydanlığı aldım (çok beğendim çünkü:) 2 adet cezve +kaşığı :lepi:

Allah Allah şu jumboya gitmek şart oldu desene. Teşekkürler arkadaşımmopuyorumnanaktan

Canım bende silikonlu kek kalıpları hakkında olumlu duyumlar aldım. Hatta bir konu açılmış dur linkini vereyim sana;

Burada da yorumlar var okuyabilirsin. Bana daha mantıklı geldi. Yanma, yapışma derdi yok...

teşekkürler dduygusall opuyorumnanaktan

Amboss jumbo nun ürünüymüş kızlar zemuszemus
hisar ın eminönü mağazasında 89 parça çatal bıçak takımı optima venüs ve star modelleri 220 tl outlet ürünleri de bulabilirsiniz burada opuyorumnanaktan ben venüs modelini aldım :lepi:

220 mi:1shok:
normalde hisarın çatak bıçak fiyatları jumboninkine yakın. vay be.
ya ben jumbo istiyorum çatal bıçak takımımı aslında ama . kaç senedir aynı modelleri var. herkeste var nerdeyse o modellerden
yeni çıkarsalar ne güzel olur:jeyyar:

canim neresinde bu eminonunun bi de venus modelini ve star modeline baktim bulamadim nette, benim gunluk ç.k.b takimi almam lazim..

buldum modeli...venuss

star..

canim sen bayaga iyi almiisn piyasada 400 e yakin fiyatlari..

evet canım normalde 437 tl fiyatı ama bu modeller için 220 tl optima markası hisarın yan ürünü ama garanti şartları hisar markalı olanla aynı zemuszemus
misafir için olanları bende jumbo dan aldım hep aynı modeller ama yine de güzel eskitmiyolar modelleri delikafadulden :roflol:

canim neresinde bu eminonunun bi de venus modelini ve star modeline baktim bulamadim nette, benim gunluk ç.k.b takimi almam lazim..

prof. cemil birsel cad.Nezihbey iş hanı n:26 tel :513 37 61
yeni caminin önünden eyüp tarafına giderken hasırcılar tahta eşyalar satan dükkanları geçince geniş bi cadde var yukarı çıkarken sağ tarafta cumartesi 2 ye kadar açık bu cadde aynı zaman beyazıt ta çıkıyor -tatlicadiarzu-
umarım anlatabilmişimdir hihoyyyt opuyorumnanaktan

tiskurler canim...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…