Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duygu cum öncelikle yopiğin hayırlı olsunopuyorumnanaktan beyaz eşya bence biraz şans işi ama ben araştırma yaptığımda 2008 yılında bosch sıemesn ve arçelik dediler bizde arçelik kullanan yok teyzem aldı aynı yııl içinde makinasj bozuldu dediğim gibi şans işi araştırmalarıma göre bi sıralama yaptım
1.sıraya bosch u koydum zaten bende bosch aldım sıemens le aynı fabrikada üretiliyomuş avrupa da daha çok gidiyomuş sıemesn görüntüsüde o tarafı anımsatıyo zaten tabii tamamen zevke kalmış
2.sıemens bosch almasaydım sıemens tercih ederdim
3.arçelik hiç düşünmedim bile kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardır muhakkak ama çevremdede çok kullanan olmayınca boscha yöneldim zaten nişanlımın fikri bu yöndeydi
alırken nelere dikkat ettim
1.buzdolabı içinin kullanımına dış görüntüsüne inanın sırf gösterge dışarda diye bile acayip fiyat farkı oluyo renkdede beyazı tercih ettim adı üstünde beyaz eşya renkden de fiyat oynuyo no-frost aldım en önemlisi hepsi A sınıfı bide buzluğu altta olanları pek sevemedim nedense sanki ters çevirmişler dolabı ohaoldumsmileilla eyilip alcam sebzeleri
2.fırınım 4 gözlü ocağı var bi gözü wow denilen 2 tane iç içe şeklinde yeri var dıgıtal saatli tercih etmedim zaten aldığım yerde önermedi turbo özelliğide var
3.bulaşık makinem o da 4 programlı tek sepet yıkama özelliği ve elektrik tasarrufluymuş alıken öyle dediler 2008 de aldık tam detyaı aklımda kalmadı açıkcası
4.çamaşır makinam o da 7 kilo kapasiteli
işte böyle kızlar çok konuştum dimi bakalım kısmetse haziran ayında kullanmaya başlicam eşyalarımı inşallah bi sorunla karşılaşmam hiç kimseninde karşılaşmasını istemem şimdiden herkes cicilerini güle güle kullansın
şu aralar bir çok markada kampanyalar var.güralda 232 parça 49 ekran lcd hediyeli 1800 tl içinde tencere seti falan da var.bernardo ortalama 1600 tl ama tencere yok.schafeer var tvde çok gördüğümüz ama hiç bilmiyorum nasıldır.ar yıldız da fena değil.benim aradığım çok pahalı olmayacak ve de kötü de olmayacak.bunlardan kullanan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
vitrin takımı derken neyi kastettin canım anlamadım benkafamçokkarıştışu süslü bardak takımları mı?
zeppe ben de bayağı kararsız kalmıştım ama en sonunda aryıldızın çeyiz setinde karar kıldım ve aldım. karaca ve scaheffer çin malı ve çelikleri iyi değil diye duydum. bir de hisar var iyi diye bildiğim ama fiyatı yüksek geldi bana. ve ar yıldız aldım 50 yılda garantisi var kararma paslanma vs.. için yani. setin içindeki porselenlerimde kütahya porselen.1400 idi fiyatı ne istersen var setin içinde
schafer aldım ben fiyatı uygun diye.modelleri klasik.bi kaç modelini beğendim pasta tabağı ve çorba tenceresindeki ile yemek tabağı vs biraz farklı.çatal bıçak takımı da mat olanlardan.aslında mat istemedim ama seçebilceğim yoktu başka.schafer alman malı die biliyorum.biraz araştırdım pek kullanan duymadım duyduklarımdan da çok olumsuz bişi çıkmadı.ama karaca için olumsuz şeyler duydum.umarım schafer almakla iyi etmişimdir.fisfisfis
hayırlı olsun zeppecim, güzel günlerinde kullanırsın inşallah. Benimkide bi duyumdu zaten. tekrar hayırlı olsun güle güle kullan![]()
bende daha başlamadım ve nerden başlıcamı hiç bilmiyorum ya 1 senede yapabilirmiyim acaba çeyizimi gerçi kk sayesinde neyi nerden alacağıma kaarar verdim ama yinede endişeliyim