Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

benim birtane bakır cezvem var cezve almak istiyorum hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz
jumbonun son modelini beyeniyoum ama kulanışlımı acaba bilen varmı :uhm:

ben de güzel bi bakır cezve alıcam :)))
cezvede yuvarlak modelleri tavsiye etmem çok döküyor marka vs hakkında fikrim yok cezve cezvedir sağlık ve kullanış açısından dikkat etmen yeterli bence

mutfakta kullanılan ıvır zıvırları almayı unutmamak gerekiyor zamanı gelince lazım oluyor

Son düzenleme:
balca ilki güzelmiş diğerini beğenmedim :)

kızlar teflon tencere alıcam ama hangi marka karar veremedim tefaller çok pahalı schafferda beğendim ama karar veremedim iyimidir kötümüdür ?Yoksa cem ya da mehtap mı alsam?

çok sağolun arkadaşlar fikirleriniz için

buanbuan bana yakın yerde bi yer var sipariş vericem getirirse alıcam.

2.cisi bilndik model ama birinciside çok renksiz geliyo gözüme
ilk 2.nci yi çok beğenmiştim

canım teflon için kesinlikle tefal,
biz hem cem hem mehtap kullandık en iyisi tefal
teyzemde aynı şeyi söylüyor
mesela cem ve mehtap bulaşık makinesinde çizilmiş
onun ama tefal hiç çizilmemiş

2.cisi bilndik model ama birinciside çok renksiz geliyo gözüme
ilk 2.nci yi çok beğenmiştim

bende 1.beğendim
ikincisi kaba geldi gözüme kocaman güller sevmiyorum
başka bak istersen canım
english home da görmüştüm renkliler vardı

Kızlar pierre cardin nevresim takımları ındırıme gırıyor mu bi bilgisi olan var mı?

kızlar hobby nin saten neveresim takımı nasıldır acaba?
birde saten nevresim takımlarının kutusunda pamuk saten diye yazıyor mu?

kızlar 4 mevsim nevresim takımı alan yada kullanan varmı kullanışlımı ayrıca fiyatı ne kadar ben ecobella da baktım 220 tl dediler uygunmu sizce cevaplarsanız sevinirim

Merhaba kızlar bende çeyizlerimi almaya başlamak istiyorum sözüm olucak aralıkta ama hala bişeyim yok annemin 4 5 sene önce aldıklarını beğenmiyorum kendi zevkine göre canım benim beni düşünmüş almış ama çeyizlik olmaz onlardan şimdi bu çeyiz setleri varya her markanın gidiyorum porselenleri zar zor beğensemde tencere setleri çok kötü oluyor ya birinin bi takımını mutlaka beğenmiyorum.Tek tekte pahalıyamı gelir sizce bi öneride bulunun siz nasıl aldınız.

Çeyiz setlerin hepsine baktınmı canım, belki içlerinde içine sinenler olur. Tek tek almaya çalışsan biraz fiyat farkı olabilir tabi. Bunun için bir araştırma yap önceden, ona göre karar vermelisin. Bende zamanında çeyizime, porselen takımı, tencere seti felan almıştım..Şimdi sadece çatal bıçak takımı, teflon seti felan alacağım. Tencere setim Hisar'dan çok pahalıya almıştım, fakat porselenim Kütahya'nın çok eski serisi, yinede yenisini almayacağım, dünya para valla, kullanacağım ben onları

Walla okadar eksik varki bende çatal bıçak setini anneme vermesemiydim bile diyorum :26: aslında bende seyiz seti almak istiyorum canım uygun çünkü tekrar tekrar bakıcam artık baktığım yerler; berbardo,kütahya,karaca,evkur walla zor bu işler Allah herkese yardım etsin eksik çok Ben çalışıyorum ama şimdiye kadar hiç çeyiz düşünmedim hatta anneme kızıyodum sürekli söylüyo diye yumurta topuğa dayandı şimdi tabi:26:

Birde zamanla modası geçiyor, eskiden alıp koysakda sonradan beğenmeyebilirsin Schfaer, Emsan, Biev, Esse birde bunlarada bak canım, eminim içlerinde beğendiklerin olacaktır. Ben daha bornoz takımı, nevresim felan onlarıda alacağım, bende kendimden ümidi kesmiştim, evlenmem diyordum, o yüzden çeyiz almayı bırakmıştım :90: şimdi çeyiz almaya başlamak hem hoşuma gidiyor, hemde inşallah devamı gelir, bir sorun olmasın diyede korkuyorum
Ciddi bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…