Slm kızlar yardımıza ihtiyacım var.Çeyizime yemek takımımla kullanmak için şu kadehli bardak takımlarından alıcam. Birkaç yere sordum çoğu 37 parça 50 parça 6 kişilik ama ben 12 kişilik olsun istiyorum. Düşünsenize 6 kişi değilde 7 kişiye sofra kurucam 1 tanesinin tabağı filan aynı bardakları farklı ne kötü bir görüntüama iki takımda alacak kadar param yok bu takımların güzel olanlarının tabi 12 kişiliği yokmu ya bilmiyorumkismile
bende aynı dertten muzdaribim daha hangi takımı akacağıma bile karar vermedim. uygun ve güzel olsun istiyorum, sen hangi marka alacaksınnnnhihoyyyt
didoss canım daha bulamadım ama açıkcası paşabahçe filan gibi diretmiycem hangi markanın güzel ve 12 kişilik takımını bulursam onu alıcam:) hem herşey marka oldu zaten bardaklarda olmayıversin. Hem kim bardağın altını çevirip bakacak bakanın kafasını kırarım olur biter :) Amannnn çeyiz olmasa yemek takımı gibi şeyleri bile marka almamya neyse
bende hala yemek takımı cbk takımı almadadım günlük yemek takımıda alıcam onlar renkli olsun istiyorum kütahyadan oluşturabilirim.işte belli degil daha püfffff.herşeyim az çok belli kap çanak hariç işte yavas yavas tekstilimi tamamladım.elektroniği en sona bırakıyorum onlarda az çok belli tek belirsizlik.yemek takımı çbk takımı.
ya kizlar annem bana bayaga eskiden bornoz takimi almis ama markasi falan yok,nasi bi urun gormedim bile...Acaba ben de mi alsam,onu misafirlik kullanamam ama di me misafire havlu olur...:uhm:
ya kizlar annem bana bayaga eskiden bornoz takimi almis ama markasi falan yok,nasi bi urun gormedim bile...Acaba ben de mi alsam,onu misafirlik kullanamam ama di me misafire havlu olur...:uhm:
tatlım esseye mudoya porlanda ve paşabahçeye bak ben çeyizimi hep buralardan aldım..kızlar bardak takımlarıyla bende ilgileniorum ama bende istediğim gibi bulamadım bulursanız bizimde haberimiz olsun:)
valla tatlım hiç bilmiyorum..sağolsun düşünüp almış..başka tenceren varsa beğenmiosan arkadaşlarına tek tek hediye edebilirsin..ben bazı şeyleri öle yapıorum vallasempatiksalakcinni..haa beğendisende kullanırsın tencere işte..hanımlar babanem 10 sene falan önce ilk emekli maaşıyla bana tencere takımı almış markası BOZSAN bildiğin ağır çeliklerden sizce nasıldır????
narin die bir marka var uygun birde ıkeaya bak derim..günlük bende ıkeadan aldım.ankarada ıkea yok netten beğenip arkadaşıma getirttimeyvahedigeldismilesaklama kaplarında en iiside tupperware tr siteside var...ben tüm saklama kaplarımı burdan aldım..vakumlu oldukları için gıdaları daha uzun süre taze saklıo...ve diğer kaplardan daha şıklar....öle çok çeşitleri renkleri varki hayran kalıcaksın.biz evde de kullanıoruz heeeeç bişi olmuo harikalarkaydirigubbakcemile3bu arada kızlar birşey sorcam günlük çatal bıçak takımı arıyorum.. 16 kişilik gunluk yemek takımım var ..yemek takımımın sayısına göre nerden alabilirim.. cüzzi fiyatlarda?
birde vakumlu kaplar ve fanuslar var.içine sebze vs konuluyor.. almak lazım mı?braun un blendır setinin birinde de vakumlu kap vs vardı.. bu vakumlu şeyler ne işe yarar bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?:sinifsinif:[/I]
Slm kızlar yardımıza ihtiyacım var.Çeyizime yemek takımımla kullanmak için şu kadehli bardak takımlarından alıcam. Birkaç yere sordum çoğu 37 parça 50 parça 6 kişilik ama ben 12 kişilik olsun istiyorum. Düşünsenize 6 kişi değilde 7 kişiye sofra kurucam 1 tanesinin tabağı filan aynı bardakları farklı ne kötü bir görüntüama iki takımda alacak kadar param yok bu takımların güzel olanlarının tabi 12 kişiliği yokmu ya bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?