beyaz eşya birazzda şans işi bende bosch aldım çeyizime bir arakdaşımda aldı o evelenli 1 yıl oldu makinesini 2 kere tamire gönderdi bosh bence dolayı bazı markalar çok pahalı çok ii olduklarında değil
kaydirigubbakcemile3 Borcamlarım var Allahtan. Sen gece rüyalarında da çeyiz görüyorsundurkaydirigubbakcemile3Çeyizle bozcam kafayı tövbe tövvvvbe gecenin üçünde bile çeyiz topiklerinde dolaşıyorum yaww. Hh borcamsız çeyiz olmaz olmamalı başkada bişey gelmedi aklıma şimdilik:roflol:
Bak bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Bakalım önümüzdeki ay alacağız beyaz eşyaları. Annem arçelik al diyor. Bende bosch. Biraz daha ayrıntılı araştırma yapmam gerekecek...o bahsettiğin makina alman boschudur da ondan 2 defa gitmiştir tamire cnm
eskiden almanyadan ithal ediliyodu
şimdi bosch siemens ve profilo çerkezköyde aynı fabrikada üretiliyo..
bende siemens aldım herşeyimi..
Eccem cim modeline göre değişiyor sanırım. Son sistemleri de öyle değildir inşallah...yalnız kızlar benim bi arkadaşım evlendi 8 ay oldu bütün beyaz eşyaları bosh bulaşık makinası hariç hepsinde memnun
bulaşıkları nerdeyse tertemiz koyuyorum ufacık bi lekeyi bile temizlemiyor diyo ve bardaklarının hepsi çizilmiş sanki yıllardır kullanılmış gibi
kaydirigubbakcemile3 Borcamlarım var Allahtan. Sen gece rüyalarında da çeyiz görüyorsundurkaydirigubbakcemile3
Bak bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Bakalım önümüzdeki ay alacağız beyaz eşyaları. Annem arçelik al diyor. Bende bosch. Biraz daha ayrıntılı araştırma yapmam gerekecek...
Eccem cim modeline göre değişiyor sanırım. Son sistemleri de öyle değildir inşallah...
Bende öyle ufak tefek eşyaları en sona bırakıyorum. Şimdi ağırlık büyük eşyalarda...
Önümde 5 ayım kaldı. Nasıl hepsi yetişecek onu da bilmiyorum. Çeyiz anlamında çok yoksunum vallahi:)
Bu yaşımıza kadar çalışıp kazandığımızı hep yedik... Giyimdi, gezmeydi...
Evlilik çıkınca birden ne kadar yanlış yaptığımı anladım. Halbuki azar azar birşeyleri alıp koysaydım kenara hiç bu kadar sıkışmazdım...
ben bir öneri ile başlayayım canım
beyaz eşyada siemens veya bosch u şiddetle tavsiye ederim
diğer markalar için gezmeye bile gerek yok
:hulya:
yalnız kızlar benim bi arkadaşım evlendi 8 ay oldu bütün beyaz eşyaları bosh bulaşık makinası hariç hepsinde memnun
bulaşıkları nerdeyse tertemiz koyuyorum ufacık bi lekeyi bile temizlemiyor diyo ve bardaklarının hepsi çizilmiş sanki yıllardır kullanılmış gibi
katılıyorummm...a.sben bir öneri ile başlayayım canım
beyaz eşyada siemens veya bosch u şiddetle tavsiye ederim
diğer markalar için gezmeye bile gerek yok
:hulya:
katılıyorummm...a.s
ben şey soracamm çatal kaşık takımı sandıklı istiyorum yeni.
hangisini tavsiye edersiniz??
jumboyu bende seviyorum da birde ar yıldızın bi modeli hoşuma gitti geçende.Hoşgeldin derinima.s. Jumboyu kesinlikle tavsiye ederim evde kullanıyoruz yıllardır... Sandıklısı var mı onu bilmem ama hakikaten çok kaliteliler. Ben çeyizime karaca alacağım sanırım. Çünkü jumbo çok pahalıakannehir Karacanın da güzel modelleri var hem sandıklı onlar. Dur bakayım beğendiğim bir modeli vardı ekleyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?