Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

Aynen bende senin gibiydim tatlım ceyiz alanlarada böölee bakıyodumm ne meraklılar die ama öle olmuyo inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde biz aileleri tanıştırdık söz yapıcaz inş. ben güne girdim toplu para alıcam onunla artık çeyiz seti ve kalanıyla nevresim tak.filan alıcam canım sanada öneririm:80:

Ben ayrıca yatak odası felan içinde para biriktiriyorum, hayırlısı canım, sanada şimdiden mutluklar dilerim, ee darısı bana artık:97:

Ay yazdıklarım gelmemiş yaa :44: evet canım aldıkça alası geliyo insanın ben güne girdim toplu para alınca çeyiz seti artan paraylada nevresim tk.filan almayı düşünüyorum böle güzel oluyo hepsi bi anda çıkmış oluyo aradan bide yemek takımını ben sade istiyorum onların hiç modası geçmiyo güralda var mesela sadece beyaz kenarları sarı yada metal çizgili sanada inşallah nasip olur bende bi atlatsam şu sözü filan kıyafet arayışındayım

BU CEYIZliklere maas yetmez yetmet.. o kadar cok sey varki.. kücük ivir zivir gibi gözükenler bile dünya masraf oluyor

arkadaşlar sizce sahan seti gerekli mi? Kullanışlı oluyor mu? Normal tencere setim var ama sahan seti de almalı mıyım?

ben yeni nişanlandım ve çeyiz olarak sadece tabak kaşıklarım var nerden başlasam en önemli olarak ilk ne olsam bilmiyorum ha bide bütçe kısıtlı tabi :44:

terşekkür ederim. şimdilik almkatan vazgeçtim belki ileride alınabilir

bende sözlüyüm görümcem bulaşık makinelerinde az programlı olanlar daha temiz yıkıyor diyor ama tabi ne derece doğru of ya en çok bulaşık makinesinden korkuyorum iyi yıkasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…