• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

Slm kızlar yardımıza ihtiyacım var.Çeyizime yemek takımımla kullanmak için şu kadehli bardak takımlarından alıcam. Birkaç yere sordum çoğu 37 parça 50 parça 6 kişilik ama ben 12 kişilik olsun istiyorum. Düşünsenize 6 kişi değilde 7 kişiye sofra kurucam 1 tanesinin tabağı filan aynı bardakları farklı ne kötü bir görüntü :( ama iki takımda alacak kadar param yok:( bu takımların güzel olanlarının tabi 12 kişiliği yokmu ya bilmiyorumkismile

bende aynı dertten muzdaribim daha hangi takımı akacağıma bile karar vermedim. uygun ve güzel olsun istiyorum, sen hangi marka alacaksınnnnhihoyyyt

bende aynı dertten muzdaribim daha hangi takımı akacağıma bile karar vermedim. uygun ve güzel olsun istiyorum, sen hangi marka alacaksınnnnhihoyyyt

bende hala yemek takımı cbk takımı almadadım günlük yemek takımıda alıcam onlar renkli olsun istiyorum kütahyadan oluşturabilirim.işte belli degil daha püfffff.herşeyim az çok belli kap çanak hariç işte yavas yavas tekstilimi tamamladım.elektroniği en sona bırakıyorum onlarda az çok belli tek belirsizlik.yemek takımı çbk takımı.

bu arada diğer topiklere yazdım buradakilere de bilgi vereyim.arçelik mikrodalga..16/17 nisan tarihlerinde 79 tllll..worl ve paro puan sahiplerine.ama bazı bayiler eldende alıyor..bilginize

Eklentiler

• $39431618_arcelik-md-565-s.webp
    $39431618_arcelik-md-565-s.webp
    614 bayt · Görüntüleme: 51
didoss canım daha bulamadım ama açıkcası paşabahçe filan gibi diretmiycem hangi markanın güzel ve 12 kişilik takımını bulursam onu alıcam:) hem herşey marka oldu zaten bardaklarda olmayıversin. Hem kim bardağın altını çevirip bakacak bakanın kafasını kırarım olur biter :) Amannnn çeyiz olmasa yemek takımı gibi şeyleri bile marka almamya neyse ;)

didoss canım daha bulamadım ama açıkcası paşabahçe filan gibi diretmiycem hangi markanın güzel ve 12 kişilik takımını bulursam onu alıcam:) hem herşey marka oldu zaten bardaklarda olmayıversin. Hem kim bardağın altını çevirip bakacak bakanın kafasını kırarım olur biter :) Amannnn çeyiz olmasa yemek takımı gibi şeyleri bile marka almamya neyse ;)

marka dememin sebebi ben sadece karaca nın bardk takımını görüm başka da bulamadım nette o yüzden canım... netten sadece çaybardağı ve çay tabağı 12 kişilik diğer bardklr 6 kiişilik olan bi takım gördüm ama garip geldi. olunca hepsi tam olsun tani:lepi:

bende hala yemek takımı cbk takımı almadadım günlük yemek takımıda alıcam onlar renkli olsun istiyorum kütahyadan oluşturabilirim.işte belli degil daha püfffff.herşeyim az çok belli kap çanak hariç işte yavas yavas tekstilimi tamamladım.elektroniği en sona bırakıyorum onlarda az çok belli tek belirsizlik.yemek takımı çbk takımı.

canım ben aryıldızın bi kkampanyası vardı oradan kütahyanın yemek takımı, 4 tencere, 2 tava, 3lü cezve seti düdüklü, çkb seti ve kütahyanın kahvaltı tkmını 1700e aldım, borcamlar, bardaklar bornozlar vss aldım şimdilik. şimdi kafayı el blendr taktımm. büyük bi robot almaktansa ufak parçalı alacağım..
ayyyy ne zor iş bu al al bitmiyoo:teytey::teytey::teytey:

didoss

marka dememin sebebi ben sadece karaca nın bardk takımını görüm başka da bulamadım nette o yüzden canım... netten sadece çaybardağı ve çay tabağı 12 kişilik diğer bardklr 6 kiişilik olan bi takım gördüm ama garip geldi. olunca hepsi tam olsun tani

cnm ben netten baktım yetmedi evkur vb. alışveriş mağazalarını gezdim sadece 1 takımın 12 kişiliğini buldum ve çok şıktı yalnız oradaki görevliye bu üzerindeki desenler dökülürmü kesme desenli 12 kişilik yokmu dedim oda dökülmez dedi ve uygulamalı gösterecektiki parmak ucuyla itiştirdiği desen hemen çıktı bende kalsın dedim :) yani ben aldımmı sağlam olsun 2 gün sonra dökülüp bozulmasın zırt pırt onas verecek kadar param yok. O yüzden o takımı almadım markasınıda bilmiyorum İks alış veriş merkezlerinden birinde sordum. Ve sanırım bizden başka kimsenin bardak takımlarıyla ilgili sorunu yok :)

evet ya sadece bi almak istiyoruz galibaaa. kesme takımlarda var onlar hem daha uygun hemde makinada rahatlıkla yıkanabiliyor ilk çıkan modellerden biri eskiye mi kaçar acaba? acaba onlardan mı alsam .. ayyyy aklım karıştı yaaaaCADIARZU

ya kizlar annem bana bayaga eskiden bornoz takimi almis ama markasi falan yok,nasi bi urun gormedim bile...Acaba ben de mi alsam,onu misafirlik kullanamam ama di me misafire havlu olur...:uhm:

ya kizlar annem bana bayaga eskiden bornoz takimi almis ama markasi falan yok,nasi bi urun gormedim bile...Acaba ben de mi alsam,onu misafirlik kullanamam ama di me misafire havlu olur...:uhm:

canım bence varsa almana gerek yok. ama misafir için havlun yoksa olanı kullanıp kendine istediğini alabilirsin. bu benim fikrimm canım :jeyyar:

canım benım annemde eski den almıs özdilek ama modeli pek begenmesem de kullancam.. sonra kendın alırsın birtane daha nasılsa.. madem alınmış kullan derim..

bu arada kızlar birşey sorcam günlük çatal bıçak takımı arıyorum.. 16 kişilik gunluk yemek takımım var ..yemek takımımın sayısına göre nerden alabilirim.. cüzzi fiyatlarda?
birde vakumlu kaplar ve fanuslar var.içine sebze vs konuluyor.. almak lazım mı?braun un blendır setinin birinde de vakumlu kap vs vardı.. bu vakumlu şeyler ne işe yarar bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?:sinifsinif:

bu arada kızlar birşey sorcam günlük çatal bıçak takımı arıyorum.. 16 kişilik gunluk yemek takımım var ..yemek takımımın sayısına göre nerden alabilirim.. cüzzi fiyatlarda?
birde vakumlu kaplar ve fanuslar var.içine sebze vs konuluyor.. almak lazım mı?braun un blendır setinin birinde de vakumlu kap vs vardı.. bu vakumlu şeyler ne işe yarar bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?:sinifsinif:[/I][/QUOTE]

Vakumlu kaplar normal saklama kabı gibi ama gıdaları normal saklama kabından daha uzun süre taze tutuyor alıp almamak tercih meselesi sen bilirsin

hanımlar babanem 10 sene falan önce ilk emekli maaşıyla bana tencere takımı almış markası BOZSAN bildiğin ağır çeliklerden sizce nasıldır????

kızlar bardak takımlarıyla bende ilgileniorum ama bende istediğim gibi bulamadım bulursanız bizimde haberimiz olsun:)

kızlar bardak takımlarıyla bende ilgileniorum ama bende istediğim gibi bulamadım bulursanız bizimde haberimiz olsun:)
tatlım esseye mudoya porlanda ve paşabahçeye bak ben çeyizimi hep buralardan aldım..
hanımlar babanem 10 sene falan önce ilk emekli maaşıyla bana tencere takımı almış markası BOZSAN bildiğin ağır çeliklerden sizce nasıldır????
valla tatlım hiç bilmiyorum..sağolsun düşünüp almış..başka tenceren varsa beğenmiosan arkadaşlarına tek tek hediye edebilirsin..ben bazı şeyleri öle yapıorum vallasempatiksalakcinni..haa beğendisende kullanırsın tencere işte..

birde vakumlu kaplar ve fanuslar var.içine sebze vs konuluyor.. almak lazım mı?braun un blendır setinin birinde de vakumlu kap vs vardı.. bu vakumlu şeyler ne işe yarar bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?:sinifsinif:[/I]
narin die bir marka var uygun birde ıkeaya bak derim..günlük bende ıkeadan aldım.ankarada ıkea yok netten beğenip arkadaşıma getirttimeyvahedigeldismilesaklama kaplarında en iiside tupperware tr siteside var...ben tüm saklama kaplarımı burdan aldım..vakumlu oldukları için gıdaları daha uzun süre taze saklıo...ve diğer kaplardan daha şıklar....öle çok çeşitleri renkleri varki hayran kalıcaksın.biz evde de kullanıoruz heeeeç bişi olmuo harikalarkaydirigubbakcemile3

aynısını kaynanam yaptı..markası var 2 yıl önce almış..ama bilindik bişi deel düz bir bornoz takımı...ben bornoz kullanıyorum ama nişanlım kullanmıo..ben daha cicibici bişi istemiştim..o ikili takım dursun dedik misafire çıkartırım..kendimede istediğim gibi şirin bişi aldım..nişanlımada boy havlusu çözüldü:)la senzada şık şeyler var tavsiye ederima.s.

Slm kızlar yardımıza ihtiyacım var.Çeyizime yemek takımımla kullanmak için şu kadehli bardak takımlarından alıcam. Birkaç yere sordum çoğu 37 parça 50 parça 6 kişilik ama ben 12 kişilik olsun istiyorum. Düşünsenize 6 kişi değilde 7 kişiye sofra kurucam 1 tanesinin tabağı filan aynı bardakları farklı ne kötü bir görüntü :( ama iki takımda alacak kadar param yok:( bu takımların güzel olanlarının tabi 12 kişiliği yokmu ya bilmiyorumkismile

valla tatlım mudoda ve paşabahçede indirimli ürünler oluyor...3al 2 kampanyaları oluo..ben hep tek tek aldım bunları 12 almadım dediğin gibi 6 az 12 çok gelio hep 10 aldım..bir anda 12 kişide gelemicene göre......boşa yer kaplıo..haa çok beğendiklerimi 12 aldım çünkü bunun birde kırılma payı var...mudoda gördüğün bişi bir daha kolay kolay gelmio..tek tek satılıolar..git bak eminim kesene göre bulursun..indirimlerini sitelerinde de duyuruolar

Back
X