Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

Ben çok kararsızım Korkmaz mı almalı tencere takımını :/

Ben çok kararsızım Korkmaz mı almalı tencere takımını :/
Bence korkmaz alabilirsin, çok olumlu yorumlar var kullanan kişilerden, ben aynı markanın çaydanlığını aldım, çeliğini çok kaliteli buldum, keşke çelik tencere takımımı da korkmazdan alsaydım diye üzüldüm hatta

Tşk ederim canım dugun setleri en avantajlısı sanırım

Tşk ederim canım dugun setleri en avantajlısı sanırım
Ben senin yerinde olsam set halinde almazdım, her markanın belli ürünleri güzel çünkü, korkmaz'ın çelik tencerelerini, çatal kaşık bıçak takımını alıp tabak için başka markalara bakardım. Çelikte jumbo da düşünebilirsin. Düdüklü tenceremi tefal ya da fissler alırdım. İnşallah güzel seçimler yaparsın

aslında dogru soyluyorsun
ceyız paketlerınde secenek cok
3-5 secenegın oluyor ve ekeonomık buldum ama karısıgım

bu arada ev ev home urunlerı nasıl acaba bılen var mı ?

Zamanın varsa acele etme, beğendikçe al, uzun süreli kullanılacak ürünler çünkü iyice içine sinsin
Ev ev home ürünlerini bilmiyorum canım, belki bilenler yorum yapar

Zamanın varsa acele etme, beğendikçe al, uzun süreli kullanılacak ürünler çünkü iyice içine sinsin
her bi yerlere yazdım haklısın canım kararsızlıkla mukemmelliyetcı tavrım bırlesınce boyle bı sonuc ortaya cıktı bide begenıp daha ıyısı ya varsa dusuncesı

senın eşyaların cok hos gule gule agız tadı ıle kullanırsın ıns cnm

Çok teşekkür ederim kuzum inşallah, daha güzelleri senin olsun İyi yapmışsın, araştırmakta fayda var Ben biraz araştırıp beğendikçe aldım, çok fazla kafa yorunca eğlenceli bir iş eziyete dönüşebiliyor benim için...

heh aynen benım ıcınde eziyet gibi oldu acaba bu mu su mu DD

Merhaba eğer trendyolda açılan ev&ev home butiginden bahsediyorsaniz satılan ürünlerin markasi eponj home bu isimle aratırsanız arama motoruna daha çok yoruma ulaşırsınız. Ancak benim okuduklarım genel olarak olumsuz..

Evet o desenleri çok güzel fikir ıcın tşk ederim
Hangi markaya bakmalıyım sizce hanımlar :)

Evet o desenleri çok güzel fikir ıcın tşk ederim
Hangi markaya bakmalıyım sizce hanımlar :)
Benide çok cezbetti gercekten çok modern desen ve renkler ama hepsiburada ve forumda güzel yorum pek yok, fiyat performans ürünü açıkçası çeyiz için ben almak istemedim. Forumda en çok sarev tavsiye ediliyor bildigim kadarıyla.. Ben her markadan begendigimi aldım açıkcası linens, taç, karaca.. Az ama öz olsunuz derseniz pamuk saten tercih edin derim. Tam çeyizlik nevresim olsun derseniz de chakra, dantela vita ve issimo home da nakisli çok modern nevresimler var.. Fiyat olarak yüksek ama incelerseniz değecek ürünler ben limitimi aştığım için alamadım gözüm kaldı

Dionee Rica ederim. Alyansını çift renkli alabilirsin, sarı-beyaz, rose-beyaz gibi, tektaşın beyaz olursa uyumlu olur. Aslında canım bu senin zevkine bağlı biraz, nasıl gözüne hoş geliyorsa öyle seçmelisin. Setin ne renk olacak, sürekli takacak mısın kolye,küpe ona göre de karar verebilirsin.Susma nolcak fikir paylaşıyoruz

Hı doğru oyle bi model seçilebilir
Ben takarım ya severim takip yakıştırmayı

Netten baktım bulamadım gönlüme göre

Sonunda karar verip aldığım mutfak terazim :)

Beurer KS 51
Tasarım mutfak terazisi

➚ Fırçalanmış paslanmaz çelikten tartma yüzeyi

➚ Parmak izi önleyen tasarım: Kolay temizlenen, kaplamalı yüzey

Modern, sensörlü tuşlarla kullanım
Çok ince: sadece 15 mm
Siyah arka ışıklandırmalı ekran
Taşıma kapasitesi: 5 kg
Ölçeklendirme: 1 g
g, oz, ml seçeneği
Daralı tartma işlevi
Otomatik kapanma, aşırı yük göstergesi

Son düzenleme:
Şey yanlış anlamayın da hep bu terazısıyi gereksiz bulurdum ama herkeste var gerekli mi arkadaslarımda almış :) güle güle kullan Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin eşyaların çok güzel

Şey yanlış anlamayın da hep bu terazısıyi gereksiz bulurdum ama herkeste var gerekli mi arkadaslarımda almış :) güle güle kullan Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin eşyaların çok güzel
Teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun canım Herkes umarım gönlünce çeyiz hazırlığı yapar. Tariflerde yer alan ölçüleri tam olarak ayarlamak için aldım, özellikle yeni denediğim tariflerde kötü sürprizlerle karşılaşmamak için. Bu tartılar özel beslenme programlarında porsiyonları doğru şekilde hazırlamak için de yardımcı oluyor, çok şükür kilo problemim hiç olmadı, ilerde olursa gram gram tartar yemeklerimi yerim artık :) Kesinlikle yanlış anlamadım, gereksiz gördüğün hiçbir şeyi alma bence. İhtiyaçlarına göre alacaklarını belirle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…