Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

Kızlar misafir yemek takımım var. Günlük yemek takımım 12 kişilik. Günlük için 6 kişilik bir yemek takımı daha almama gerek var mı sizce? Bulaşık makinesi kullanınca bol tabak iyi oluyor çünkü.

Canim yerinde olsam simdi almam, gercekten cok mutfak esyan oldu, evin esyalarin netlessin baktin yetmiyo ozaman alirsin. 6 kisilik Gunluk yemek takimi ozamanda butceni zorlamaz bence, simdiden kalanalik ypma derim

Canim yerinde olsam simdi almam, gercekten cok mutfak esyan oldu, evin esyalarin netlessin baktin yetmiyo ozaman alirsin. 6 kisilik Gunluk yemek takimi ozamanda butceni zorlamaz bence, simdiden kalanalik ypma derim
Haklısın kuzum sonradan alınabilir ihtiyaca göre Düz desensiz bembeyaz porselenleri beğenmeye başladım,üzerinde çiçek, böcek olmayan, almak için kendime bahane yaratmaya çalışıyorum sanırım. Günlük yemek takımı zaten sık kullanılacağı için 4-5 yılda eskir, kırılır, yenilerken düz alırım.

Özdilek saf ipek kese, daha önce kullanmadım, suni keselere göre çok iyiymiş

Özdilek renkli ayak havluları, altı kaydırmazlı değil, özellikle böyle aldım

Paşabahçe kapaklı cam kase, 4 tane vardı, iki tane daha aldım, puding gibi tatlıları buzdolabında saklamak için iyi oluyor. Kipada tanesi 1 lira, almak isteyenler için yazdım.

Lav, derin çay tabağı

Lav, zen çay bardağı, büyük hacimli olmasını çok sevdim, çaykolik bir aileyiz zaten, 12'li takım yaptım. Derin modelinin çay bardaklarını beğenmediğim için bu modeli seçtim.

Gule gule kullan canim bende o kapakli camlara recel koyuyorum pratik oluyo. Ayak havlunun aynindan bendede vardi bak simdi hatirladim, neden alti kaydirmaz olanlardan ozellkle almadm dedin, hic kullanmadim kullanissizmi oluo onlar?

Gule gule kullan canim bende o kapakli camlara recel koyuyorum pratik oluyo. Ayak havlunun aynindan bendede vardi bak simdi hatirladim, neden alti kaydirmaz olanlardan ozellkle almadm dedin, hic kullanmadim kullanissizmi oluo onlar?
Teşekkür ederim kuzum. Altı kaydırmazlı olanlar bir süre sonra bozuluyor, malum havlular sık yıkanıyor, sıcaklıkta yüksek tutulursa altlarındaki plastikler pul pul dökülüyor, o nedenle tercih etmedim. Günlük olarak kullanacağım banyo paspas takımımı da böyle aldım.

mavibeyazz tchibo'dan bu mutfak tartılarını buldum, sence hangisi? Ben en çok ilkini beğendim, 1,5 lt hazneli, ikincisi 3 lt hazneli, üçüncüyü kullanmak zor olur gibi geldi.

Başka markalardan kullanıp memnun olanlar varsa tavsiye alabilirim

Kizlar ben 3 diyorum, cok sık kullaniyorum tartimi, elimdeki karistirma kabi neyse onu tartinin ustune koyuyorum, mesela yagi ekledm, tartip hic kaldirmadan darasini aliyorum (tara tusuna basiyorum sifirliyo) ustune unu koyuyorum direk, tekrar darasini alip sekeri ekliyorum bu boyle gidiyo. Hazneli olursa ekstra bi bulasik cikaricak bana, hemde yer kaplayacak, o yuzden tercih etmemistim alirken, secim sizin

Kuzucum çok teşekkürler, zaten bende bolca karıştırma kabı var, bu durumda üçüncüyü almak daha mantıklı, hem fiyatı da daha uygun

Senin mutfak tartın da cam mı canım? Cam olması kullanışlı olur mu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…