• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

akşam sessizmişsiniz kızlar burda iyice telaşlara sardık desenize hazırlık bende dün eşyalarımı hurçladım, çeyizleri koliledim mutfak kırlıcak banyo falan diye hep yazdık üstüne evdede mutfak yerleşirken atçam mak.yıkansın yerleşsin . perdeleri hallettik bu arada çok şükür.

yaptığım bütün alıntılar gitmiş :))
aklımda kaldığı kadarıyla söyliyeyim;

Betaa, yastıklar, kurdelalar, bohçalar falan maşallah ne güzel görünüyordu öyle a.s. :nazar:

MüebbetS., ayakkabını çok beğendim, çok zarif, güle güle giy a.s.

Sulfat çikolatan çok güzel görünüyordu cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Dünden alıntı yaptığım da sanırım bunebunun nişan çiçeği meselesi vardı. Birkaç dalı olan orkide eklemişti galiba resim olarak, acayip hoşuma gitti benim:lepi: neticede kuru bir dal değildi, güzel yerleşmiş birkaç orkide vardı ve çok hafif süslenmişti galiba, ben olsam çok beğenirdim heralde öyle bişeyle gelseler. Ama tabi bir kucak dolusu beyaz veya kırmızı güle de hayır demem, bana kalsa hep papatya isterim ben ama çok hafif kalır heralde o da.

Bir de cümleten Günaydınlar olsun a.s.

Bir de hayırlı kandiller olsun inş., Rabbim dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı kılsın inş. :Saruboceq:

Parpalm perdelerin hayırlı olsun :1hug:

Günaydın Herkese...

Müebbet sevdam ayakkabılarına bayıldım topuğu çok rahat gözüküo ve çok kibar
Sulfat çikolatandan kaldımı? kaydirigubbakcemile3
Parpalm çeyiz işinin en sıkıntılı yanı onları kolilemek.en heyecanlı yanıda o kolileri açıp tek tek dizmek. perdeleri nasıl seçtin???
Bende dün bütün çeyizi evime taşıdım. istifledik bi kenera. yarın yada öbürgün gelecek mobilyalar ve yerleştiricez inşallah opuyorumnanaktan

Günaydın ,
dün bütün aksilikler üst üste geldi,
babam napmış biliyo musunuz?
annem ve babamın dağıtacağı davetiyelerin üzerini yazıp ayırmıştım,
bir kutuda da bizim arkadaşlarımız için ayırdığımız 50-70 civarı boş davetiye vardı,
sen evde boş davetiyelerin olduğu kutuyu bul, hepsine yeniden isim yaz götür arkadaşlarına dağıt,
aynı isimlere ikişer davetiye yazılmış oldu yani kafamçokkarıştı
şu an elimizde hiç boş davetiye kalmadı, yeniden bastırsak kartın gelmesi falan bir haftayı buluyormuş ve haftaya düğün var napıcam ben? :gitme:

Günaydın ,
bir kutuda da bizim arkadaşlarımız için ayırdığımız 50-70 civarı boş davetiye vardı,
sen evde boş davetiyelerin olduğu kutuyu bul, hepsine yeniden isim yaz götür arkadaşlarına dağıt,
şu an elimizde hiç boş davetiye kalmadı, yeniden bastırsak kartın gelmesi falan bir haftayı buluyormuş ve haftaya düğün var napıcam ben? :gitme:
canım davetiyeyi aldığın yerle görüş hemen ve 50 tane boş zarf iste, yeni zarflara sen de arkadaşlarının isimlerini yaz kaydirigubbakcemile5 nasılsa sendekilerin içindeki davetiyeler sağlam duruyor değil mi?

Çanakkale ıçinde Aynalı Çarsı,
Ana Ben Gidiyom Düşmana Karsı.
Of Gençliğim Eyvah.

Çanakkale ıçinde Bir Uzun Selvi,
Kimimiz Nişanlı Kimimiz Evli.
Of Gençliğim Eyvah.

Çanakkale Üstünü Duman Bürüdü,
On Üçüncü Fırka Yürüdü.
Of Gençliğim Eyvah.

Çanakkale ıçinde Bir Dolu Testi,
Analar Babalar Mektubu Kesti.
Of Gençliğim Eyvah.

Bugün Çanakkale'deyizde içimden geldi...

Günaydın ,

şansızlık olmuş cnm ya zarfından bulmaya çalış okadar adet.yada bilmiyorum biliyormusun ama beyaz etiket gibi olur kargo yaparken adres yazması kolay olsun diye onu kullanırız. ismin üstüne onu yapıştır kendi yazcağını yaz yada yerimseniben

bu arada isimler zarfa yazıldı dimi davetiyeye direk yazılmamıştır diye düşündüm ben ama

GÜNAYDINLAR OLSUNNNN
HERKEZE HAYIRLI KANDILLER OLSUN KANDıLLERı ıYı DEĞERLENDIRMEYı NASıP ETSıN" ALLAH "hepımızı

gunaydın kandılımz mubarek olsun ınş hayrlara vesıle olurr

ayy gec kaldım askımlan kahvaltı ettıydımm

glcnnn cnm uzuldugun seye bak zarf al bitanem

damladinçer çiçekadasımmısısn hehehehe
muabbet sevdam ayakkabıların cok hoş cicimmmm

Back