• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatcım çikolatan çok hoş görünüo..benim epey çoktu çikolatam dağat dağat bitmedi inan.şimdi olsa yerim hepsini:))
herkez cicilerini güle güle kullansın kızlar...
kaçıyorum.

sulfatcım çikolatan çok hoş görünüo..benim epey çoktu çikolatam dağat dağat bitmedi inan.şimdi olsa yerim hepsini:))
herkez cicilerini güle güle kullansın kızlar...
kaçıyorum.

Teşekkür ederim canım, benim de üstü kalpli ama altı yaprak çikolata olduğundan bi sürü almıştı içi ama hepsini canavar kardeşlerim yediler :mymeka:

banada askımm dogum gunumdeee 12 tanecıkk gul almıstı bı tanesııı beyaz güldüü ilk dogum gunumm onlaa kutladıgımmmm

Canımm çok beğendimm opuyorumnanaktan Sonunda bulmuşsun istediğin gibi hayırlı olsun ayaklarını acıtmasınn hiçç opuyorumnanaktan

ayy çok şükür glsnum benim.dolaş dolaş mahvoldum bugün. ama sonunda rahat mı rahat buldum işte.hiç topuklu gibi değil o kadar rahat ki. inan çok sevindim.direk aldım. çok teşekkür ederim canım. darısı sana dicem ama hallettin sen zemuszemus

ayy çok şükür glsnum benim.dolaş dolaş mahvoldum bugün. ama sonunda rahat mı rahat buldum işte.hiç topuklu gibi değil o kadar rahat ki. inan çok sevindim.direk aldım. çok teşekkür ederim canım. darısı sana dicem ama hallettin sen zemuszemus

Mutlu mutluu giyelimmm o zamann zemuszemus Çok güze rahat görünüyorr belli zaten yerimseniben

inşallah canım. önemli olan rahatlığı idi benim için. birde spor ayakkabısı alacam bugün onu da beğendim adidas inşallah onu da aldım mı bi kına kalıyor zemuszemus

Ben çok kısa giyeceğim için sorun olmucak ama benim düğün olsaydı kesin converslerimi giyerdim kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hayırlı kandiller

Son düzenleme:
Back