nikah şekeri yerine lavanta benimde çok hoşuma gidio çok güzel bi hatıra ayrıca da kibar bi çiçek olmuş hayırlı olsun cnm
Kol düğmelerindede harika zamanlama bende sevgililer gününde aldım kulakları çınlasın esra karadeniz almıştı nişanlısına onun sayesinde bende aldım düğünde takacak inşallah opuyorumnanaktan
amin canım inşallah.çok teşekkür ederim. bu dizayn bana ait diyim :d deniz yıldızı da çiçeklerde farklı şekerlerdeydi ben biraraya getirttim güzelde olmuş :lepi:
evet sevgililer gününde burdan yaptıranlar vardı ama ben yaptıramamıştım düğüne kısmet oldu şükür opuyorumnanaktan
ayy benn cok beğendım yaa şeker yerıne lavantada süperzemuszemus cok beğendım cnm nıkah sekerlerını
kol düğmesı bende yaptrcam nışan için gule gule taksın enıstemıs
tşk ederim canım darısı sana inşallah. şekeri açıp yiyince güzelliği bozuluyor diye yaptırmadım.lavanta her daim mis gibi kokuyor. inşallah canım müstakbel eşim beğenir kol düğmelerini daha söylemedim.sürpriz yapıcam inşallah.darısı size canım kaydirigubbakcemile5
böcüğüm buarada başınız sağolsun...
müebbet, hayırlısı olsun şekerim.
tşk ederim canım çok sağol darısı tüm bekarlara ve düğün arefesinde olanlara opuyorumnanaktan