• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nikah şekeri yerine lavanta benimde çok hoşuma gidio çok güzel bi hatıra ayrıca da kibar bi çiçek olmuş hayırlı olsun cnm
Kol düğmelerindede harika zamanlama bende sevgililer gününde aldım kulakları çınlasın esra karadeniz almıştı nişanlısına onun sayesinde bende aldım düğünde takacak inşallah
opuyorumnanaktan

amin canım inşallah.çok teşekkür ederim. bu dizayn bana ait diyim :d deniz yıldızı da çiçeklerde farklı şekerlerdeydi ben biraraya getirttim güzelde olmuş :lepi:
evet sevgililer gününde burdan yaptıranlar vardı ama ben yaptıramamıştım düğüne kısmet oldu şükür opuyorumnanaktan

ayy benn cok beğendım yaa şeker yerıne lavantada süperzemuszemus cok beğendım cnm nıkah sekerlerını
kol düğmesı bende yaptrcam nışan için gule gule taksın enıstemıs

tşk ederim canım darısı sana inşallah. şekeri açıp yiyince güzelliği bozuluyor diye yaptırmadım.lavanta her daim mis gibi kokuyor. inşallah canım müstakbel eşim beğenir kol düğmelerini daha söylemedim.sürpriz yapıcam inşallah.darısı size canım kaydirigubbakcemile5
böcüğüm buarada başınız sağolsun...

müebbet, hayırlısı olsun şekerim.
tşk ederim canım çok sağol darısı tüm bekarlara ve düğün arefesinde olanlara opuyorumnanaktan

tskler cnm

kımse yokk:1ninca:
yaz geldı düğünler basladı
kımı tatıl yapar kımı dısarda gezer kımı düğün telası kımı sevgılısıyle gezer kımıde ben gıbı yemek yemeden kk koşar:roflol: ne varsa

Hemşomm bakmaa öylee alttan alttann gell bakimmm nerdesin senn :mymeka:

Çiçek ve çikolatalarınıza bakıyordum. Kıskandım ben de eklicem birazdan :dilcikar:

Saçlarımı boyatıcamm ama çevremdekiler elletme diyor ama bende ısrarla boyatmak istiyorum saç tonum koyu biraz daha açık renk istiyorum nikahta topuzda şık durur dedi kuaförümm napimm yaa kafam karıştıı :uhm:kafamçokkarıştı

Boyat tabii yaa, ben de istiyorum ya seninkini görcem yerimseniben

mezun oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tebrik ederim canım Şeniz

kızlar nikah şekerim ve davetiyem bunlar olcak sade şeyleri çok sevdiğimden bunları tercih ettim
opuyorumnanaktan

İkisi de çok şık canım :nazar:

Benim kayınbabam yok :çok üzgünüm:

adszvmg.jpg

inşallah becerebilmişimdir bu sefer

Çok hoş görünüyor canım :1rolleyes:

kızlar fıstıklar şekerler ben kaçar cnm çiğkögte ıstedım ağzım suılandı yaaa

Gel bize vereyim sana çiğköfte ama etsiz kaydirigubbakcemile3

Pashmina senin için doğtaşa gittim bugün, özelden yazıcam birazda yerimseniben

Nihal tebrik ederim canım. Betaaaa neydi onlar öylee 18 yastık nereye koycan kaydirigubbakcemile3 Reyhan güle gülekullan hoşmuş Sülfat netin hayırlı olsun hihoyyyt Esma senin çiçeğin aynısındann gçene sene doğum günümde nişanlım yollamıştı adam imza attırcak bana ama ben şaşkınlıktan 2 saat imza atamadım :1shok: Yaa ben hiç çikolataların resmini çekmedimm çiçekleriminde :1no2: İstemede 1 Nişanda 2 tane çikolata geldi biri tepside biri gondolda çiçeğimde böyle ağaç gibi bişi beyazzz yaa çok istioym resmini eklemeyi ama resmi yok ilerde bi çekerim opuyorumnanaktan ....

sulfat isteme çikolatan bayatlamadan yiyelim kız.cokacimcoook..benim çikolata o gün bitmişti...:bbo:

Benimki de bitti canım, bu sadece anı olarak fotoğraflarda kaldı kaydirigubbakcemile3. Haaa tabii hatıra diye sakladığım kalpli ve tülle süslenmiş olan birer çikolatayı saymazsak :roflol:

[B]sULfatcım mesaj için teşşkür edrim çokkk

internetin olmsaı süper valla ayrı kalmıycaz senden[/B]

Rica ederm tatlım Şeniz Evet netim var ama nişanlım kızdı bana bugün kk yı sana yasaklıcam diye. :mymeka: Sebep o mobilyacılarla uğraşıyordu evde bense sizi okuyordum kaydirigubbakcemile3

Back