• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın, hayırlı sabahlar

Allah bu gece ettiğimiz duaları kabul eder inşallah, kandiliniz mübarek olsun.

gülayım ne cabuk evlendın yaa valla bısey anlamadım bana hızlı dıolar senı hıc gören yok
yolun acık olsun cnm gerı donmenı beklıyoruz off ff bende ucmak ıstıyom yuvadan :gitme::gitme::gitme:

yawrım benim bişey anlamamam birasda bu kadar çabuk olmasından sanırım yani duyanda bişi var sancak halbuki 3 senedir bekliosunuz dedi babacıım daha neyi bekliceksiniz diip böle çabucak istedi bu düğünü oyyoyy ama bizim gibi sabırsızlarında ancak böle olabilirdi sewdiceğimde bende çok sıkıldık bu kadar kısa süre olmasına rağmen zemuszemusopuyorumnanaktan

off gulayım saol cok guzeldıde moralımız bozuk yaa
pazar gunu derneğımızın pıknığı varmış aksamda turnuva maçı ve abım kalecı gtmezse olmaz ve dayım dernek yonetıcı hem macta yer almak zorunda hemde pıknıkte olmalı bızım iş ptesıye kalabılır :delphin: ama bellı deıl canım cok sıkkın
aksam herkes evt derken bıgun sonra bahaneler sıralandı askımında canı sıkılıyo yemın ederım uzatmasınlar bıdaha senı göremezler dıo ben arada kaldım:sinifsinif:
o da haklı bız uzata uzata geldık pazar gunune tarh verdık sımdık erkek tarafı geldı hazr babam bıle ses cıkarmadı bıletını erken aldı gelıo ama yengemle ablam hep işi bozma pesınde neymış abım dayım olmazsa olmaz mı
yaa ozmn gtmesınler bu özel gunumde dedım bakalım nolcak

ayy 8 tanecık gunum kalmış ve ben hala çalışıyorum ev de yerleşmedı tam olarak allahım güç ver de bitsin su işlerrrrr:Saruboceq:

off gulayım saol cok guzeldıde moralımız bozuk yaa
pazar gunu derneğımızın pıknığı varmış aksamda turnuva maçı ve abım kalecı gtmezse olmaz ve dayım dernek yonetıcı hem macta yer almak zorunda hemde pıknıkte olmalı bızım iş ptesıye kalabılır :delphin: ama bellı deıl canım cok sıkkın
aksam herkes evt derken bıgun sonra bahaneler sıralandı askımında canı sıkılıyo yemın ederım uzatmasınlar bıdaha senı göremezler dıo ben arada kaldım:sinifsinif:
o da haklı bız uzata uzata geldık pazar gunune tarh verdık sımdık erkek tarafı geldı hazr babam bıle ses cıkarmadı bıletını erken aldı gelıo ama yengemle ablam hep işi bozma pesınde neymış abım dayım olmazsa olmaz mı
yaa ozmn gtmesınler bu özel gunumde dedım bakalım nolcak

offoff bana abla deme yani o kadar köstek olduki 3 yıl onun yüzünden bekledik yani Allahım akıl fikir versin akrabaların neyini beklicen yaa çekirdek ailen olsun yeter sanki işe yarıcakları zaman ihtiyacın varmı die soruolarda

dün bi akramız aramış kınada kırmızı örtüsü varmı die sormuş annem oooo çoktan aldık demiş yani düşün 3 gün var daha yeni soruolar babamın tarafını bi kaşıkta boğasım gelio sana bişi daha diim benim öz halam nikahıma gelmedi giycek kıyafetim yok die şimdi ben boğmayımda napiim konuşulcak okadar çok şey varki susuorus işte :kızgın::kızgın:

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan morçilek senin 8 günün kalmış ben ne yapıyım yarın izne ayrılıyorum hala yoğun bir şekilde çalışmaya devam dün işlerden fırsat bulup siteye giremedim:olmaz:

offoff bana abla deme yani o kadar köstek olduki 3 yıl onun yüzünden bekledik yani Allahım akıl fikir versin akrabaların neyini beklicen yaa çekirdek ailen olsun yeter sanki işe yarıcakları zaman ihtiyacın varmı die soruolarda

dün bi akramız aramış kınada kırmızı örtüsü varmı die sormuş annem oooo çoktan aldık demiş yani düşün 3 gün var daha yeni soruolar babamın tarafını bi kaşıkta boğasım gelio sana bişi daha diim benim öz halam nikahıma gelmedi giycek kıyafetim yok die şimdi ben boğmayımda napiim konuşulcak okadar çok şey varki susuorus işte :kızgın::kızgın:

cok cnm sıkkın cok:gitme:askıma dıom yuzume bak bakamam yoksa ağlarım dayanamıyorum dıomafoldumben bende dokunsan ağlıycak gıbıyım
aılemı demıyom ablam ve yengemı anlamıyorum yaa
kucuk yengem ı derken oda aksam onların tarafına gectı
düşün benım askım sureklı yolda 1 haftalık programı ona gore yaptılar bız bu gun gelcez dedıler bızde ok dedık babam tek laf etmıyo gelıyo annem etmıyo ama yengem ve ablamm:mymeka:ya
delırcem düşün askım dıo bı o yuzuk gecsın parmağımıza gorcek onlar dıo neden aılem kendıleınden bu kadr nefret ettrmekten hoşlanıyo bende aılemı savunuyom ama nereye kadr napcam bılmıyomm

gülaycım sen canını sıkma benim düğünüm de olmayacak sadece nikah olduğu halde sevgili öz mü öz halam kaplıcalardan 27 sine rezervasyon yaptırmışlarda gitmek zorundalarmış ama gönülleri benimleymiş sizin gönlünüzün canı cehenneme dedim kötükedihüso bugün bana yarın size hiiiç mi hiiççç umrumda değil dostumu düşmanımı nikahımda görecem :umursamaz:

hadı ya canım benım allah kolaylık versın.
an böle zamanlarda iş düşünemıo ama
zorla çalışmak yok mu en zoru da bu oluyo :(

evet kuşum sana göre hızlı olmuşum ecük:)delikafadulden sen kaç doğumluydun?

1985 :kedi: kartladım eccük

buket bilmukabele 8 ylll

ohh meaşallahhh :içelim:

kız halan çıplakmı dolaşıomuş. amaan neyse takma kafanaa

Back