Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar elinde hazır cv şablonu olan varmı?
günaydın kızlar herkese hayırlı kandiller. Dualarınızda KK kızlarınıda unutmayın
günaydın güzelleropuyorumnanaktan
hepinize hayırlı kandiller
gülay sendemi hızlı evlenenlerdensin... biz kaplumbağa hızındayızda.10 yıl bitti anca işte kaydirigubbakcemile3
off gulayım saol cok guzeldıde moralımız bozuk yaa
pazar gunu derneğımızın pıknığı varmış aksamda turnuva maçı ve abım kalecı gtmezse olmaz ve dayım dernek yonetıcı hem macta yer almak zorunda hemde pıknıkte olmalı bızım iş ptesıye kalabılırama bellı deıl canım cok sıkkın
aksam herkes evt derken bıgun sonra bahaneler sıralandı askımında canı sıkılıyo yemın ederım uzatmasınlar bıdaha senı göremezler dıo ben arada kaldım:sinifsinif:
o da haklı bız uzata uzata geldık pazar gunune tarh verdık sımdık erkek tarafı geldı hazr babam bıle ses cıkarmadı bıletını erken aldı gelıo ama yengemle ablam hep işi bozma pesınde neymış abım dayım olmazsa olmaz mı
yaa ozmn gtmesınler bu özel gunumde dedım bakalım nolcak
offoff bana abla deme yani o kadar köstek olduki 3 yıl onun yüzünden bekledik yani Allahım akıl fikir versin akrabaların neyini beklicen yaa çekirdek ailen olsun yeter sanki işe yarıcakları zaman ihtiyacın varmı die soruolarda
dün bi akramız aramış kınada kırmızı örtüsü varmı die sormuş annem oooo çoktan aldık demiş yani düşün 3 gün var daha yeni soruolar babamın tarafını bi kaşıkta boğasım gelio sana bişi daha diim benim öz halam nikahıma gelmedi giycek kıyafetim yok die şimdi ben boğmayımda napiim konuşulcak okadar çok şey varki susuorus işte![]()
offoff bana abla deme yani o kadar köstek olduki 3 yıl onun yüzünden bekledik yani Allahım akıl fikir versin akrabaların neyini beklicen yaa çekirdek ailen olsun yeter sanki işe yarıcakları zaman ihtiyacın varmı die soruolarda
dün bi akramız aramış kınada kırmızı örtüsü varmı die sormuş annem oooo çoktan aldık demiş yani düşün 3 gün var daha yeni soruolar babamın tarafını bi kaşıkta boğasım gelio sana bişi daha diim benim öz halam nikahıma gelmedi giycek kıyafetim yok die şimdi ben boğmayımda napiim konuşulcak okadar çok şey varki susuorus işte![]()
evet kuşum sana göre hızlı olmuşum ecük:)delikafadulden sen kaç doğumluydun?
buket bilmukabele 8 ylll