tubiS hisarın hangi magazasında var ?defolar bariz diil dimi?
arkadaşlar birde ütü ve düdüklü tencereyı karar veremedım onu hangısını alayım
burcuözge aynı kaselerden bendede var canım gule gule kullan:)
ütümü henüz almadım ama TEFAL PROGRAM 8 almayı düşünüyorum çünkü; araştırmalarımın sonucu bu yönde :1rolleyes:
düdüklüyü ise eğer almaya gücün yeterse TEfAL CLİPSO CONTROL al derim
( ama ben KORKMAZ aldım düdüklümü biraz ekonomik olsun die 75 ytl idi )
kızlar tezgah üstü bıçak seti alıcam.hisar ya da tefal düşünüyorum.tefalin resmini ekliyorum.hisarın ki de sitesinde var.buraya ekleyemedim.görüşlerinizi bekliyorum.şikayetim var da hisarın bıçak setinin güzel olmadığını yazmışlar.tefal nasıl acaba?fikri olanlar yardımcı olurmusunuz
Cumartesi pzarından bu btki demliğini aldım. ben çok fazla bitki çayı yeşil çay ıhlamır kek mekik kaynatır içerim ha bire:)) annemle görür görmez aldık. öbür türlü demlendir başka bardağa söz derdi oluyordu. çokda sevimli... 5 ytl yr aldım:)))Ayrıca resimde görünmemiş ama içinde kendine ait süzgeçi var...
Cumartesi pzarından bu btki demliğini aldım. ben çok fazla bitki çayı yeşil çay ıhlamır kek mekik kaynatır içerim ha bire:)) annemle görür görmez aldık. öbür türlü demlendir başka bardağa söz derdi oluyordu. çokda sevimli... 5 ytl yr aldım:)))Ayrıca resimde görünmemiş ama içinde kendine ait süzgeçi var...
ben nerden bulabilirim yaa çok hoşuma gitti. güle güle kullanman dileğiyle :)
canım beğenmene çok sevindim :1hug: semt pazarlarına git bak... sengözlerimebaksanab
kimisi pazarları küçümsüyor ama bazen çok cici şirin şeyler oluyor. hihoyyyt muhakkak bulurusn. çünkü kalp kenarında sosluğu olan tabaklardan almıştım yine pazardan. istanbulda arkadaşım çok beğendi pazara gitti oda bulmuş.. hemen hemen aynı şeyler oluyora.s
Yaaa ben de istiyoruuuum hihoyyyt Ben de yesil cayı cok yaparım kısın da ıhlamur fln bu çok cici gercekten. Hemen ben de pazar arayısına cıkıyorum :dance: Bu da cok hos burcucum zevkli hatunsun vesselam kaydirigubbakcemile5
pike takımın Özdilek
kahvalti takımım...karaca..
banyo setim...
çatal kaşık setim...karaca...
cezve setim
tencere takımım bu model karaca
yemek takımım da karaca
şimdilik bu kadar...almaya devam ...
silikon kek kalıbı sıcaklıkta bir şey olmuyormu?
silikon kek kalıbım arkadaşlar.
bunlarda migros mamülleri kaydirigubbakcemile3 vede son olarak yumurtalıklarım
burcucum bunu kaça aldığını yazarmısın pazardan, dışarda çok pahalı oluyo çünkü bu tür şeyler, sanırım benimde hemen pazara çıkmam gerekecek :))
burcuözgecım bu kavonozlardan bende alcaktım ama ozaman param yoktu
asık olmustum gorunce acaba kalmısmıdır kı yenımı aldın tatlım sen:?
gule gule kullan buarada canım
Burcu teşekkrüler paylaşımın için ...sadece plastikten silikon olunca sadece saglıklı olurmu dıye dusundum acıkcası gercı çoğu şeye dıkkat etmıyoruz
bu yumurtalıklardan bende alıcaktım ama 2-3 tane vardı ve kutuları açılmıştı bende almaktan vazgeçtim, şimdi pişman oldum teşekkür ederim:çok üzgünüm:lülülülülülü
ve işte sadede geldikkk...
aşkımın aldığı kavanozlarımm:sm_cool:
bunlarda migros mamülleri kaydirigubbakcemile3 vede son olarak yumurtalıklarım
canikom ben çay,süt tozu nescafe olarak düşündüm. şekerde olabilir ama ben şekersiz içtiğim için gerek duymadım. çayı çok tüketenlerin güzüne küçük gelebilir ama zaten çayı sadece sabahları içen bir çift olucaz oda 1 bardak. henüz ben baharat takımı almadım beğenemiyorum bir türlü :çok üzgünüm:dün dondurma kaselerini almaya gittigimde
aynı yumurtalıklardan bende aldım cok tatlilar hihoyyyt
kavanozlardada gözüm kaldi ama baharat takımım oldugu icin almadim
onlara ne koyukurki :uhm: