Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

rasıba ı gunlerde kullan cnm gercekten pahalıymış sende takıntılısın herhal aldığın hersey ılla takım olcak

fuşya rengi mutfak masa örtüm,runner,peçete,eldiven,tutaç,tencere altı,önlük

begoo sen nereden aldın seti bilgi verirmisin.
Birde Hisar da seri sonu ürünler satılıyor tepsi, kaşık çatal falan ihtiyacı olan varsa bakabilir. Tepsi aldım 20 ytl alt kısımınd açzik var diye defoya ayırmışlar aynı tepsi 90 ytl ye satılıyor.

kızlar slm aldığım ürünler elime ulaştı aran home nevresim takımı hariç o bugün gelecek kısmetse ürünlerin kalitesi güzel özellikle oranj battaniyeli nevresim takımını almış olduğuma çok sevindim çünkü battaniyesi çok kaliyeli nevresim takımımda gelsin size yazarım

pıtırcık hadı sanada hayrlı olsun burdada amma reklam oluyo bı ürün demı

ezel senınkılerde hayrlı olsun cnm battanıye guzelse nevresımde guzeldr hayrlı gunlerde kullan

biraz evvel nevresim takımımda geldi arkadaşlar oda çok güzel renkler çok canlı bilginiz olsun sevgiler...

arkadaşım düdüklü tencere olarak tefal ütü olarak philips almanı öneririm.benim düdüklüm hisarın.tencere takımıyla almıştım.otomatik açılanlardan.inşallah güzel çıkar.ütüyü de philips almayı düşünüyorum.ön sayfalarda çok araştırma yaptım.philipsi önerdi arkadaşlar.buhar hazneli olanlardan alıcam

canımm bu takım çok güzelmiş, hangi markanın acaba?

iyi günlerde mutlulukla kullan :asigim:

Tesekkürler canim daha güzelleri senin olur insallah, :1hug: markasini bilmiyorum belki de markasi yoktur :uhm: mobilyacida bu hosuma gitti bunu aldik, ama karar vermek gercekten zor bir sürü güzel seyler var cünki ama bide bütceyi unutmamak gerek. Tahtasinin ve camin rengini de secebiliyorsun mesela ahsabi beyaz olsun icindeki cami da siyah olsun diye biliyorsun yada daha koyu bir ahsap rengi secme sansin var... ben bunda karar kildim, modasi gecmicek bir renk diye düsündüm abartili degil düz sade ve kulanisli. Insallah allah hayirli günlerde kulanmayi nasip eder :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

canım fiyatı nedir_?

hey millet sonunda salata kurutucu buldum,vatana millete hayırlı olsun,dia dan 11,90a aldım:)

yeşil renklisi benimkinden.

Canım nerden aldığını yazarmısın özelden gerçi ben istanbuldayım ama belki büyük marketten aldıysan buralarda bulabilirim diye düşündüm.

Teşekkürler.

Kızlar birde peynir dilimleyicisi arıyorum alan varsa nerden temin ettiğini yazabilirmi bana:dance:

dia'dan aldım canım.

canım bende büyük mutfk robotu almak istiyordum fakat kimse tavsiye etmedi
herkez cok kullanışsız diyor..
cubuk setler daha kullanışlı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…