Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım yaaaa Şeniz ay çok güldümmmm:roflol: şekerimm sorularının hepsinin cevabını verdim. telaş ve heycan yapma kuzucuğum... a.s ay allah iyiliğini versin emi :1hug: azar etme ne olur ara ara seninde olur Şeniz

çıkışta migrosa gidiyorum ve iş yerime 5 durak mesafede ee bide geri dönüşü...bide eve gitme zamanı sanırım bu akşam fırçayı yicem ah burcuözge ah yaktın beni:roflol:
haftasonuna bırakıyım diyorum ama ya kalmazsa:1shok:aman allahm gidiyim cepde parada yok..ben biraz gidiyimde muhasebeciye avans için yağ yakmaya başlaymsırnaşık şey

ayyy canım yaaa çok tatlısınnn.... :roflol: vallahi bak burda ki miggosta geldiği gibi bitiyor ürünler... istersen yorulma onca yol... ay kıyamam yaa... :roflol: eklemeseydim keşke kaydirigubbakcemile3

burcuözge yumurtalıklar ve kavanozlar çok hoşşş güle güle kullan.demliği de çok beğendim.

ayyy canım yaaa çok tatlısınnn.... :roflol: vallahi bak burda ki miggosta geldiği gibi bitiyor ürünler... istersen yorulma onca yol... ay kıyamam yaa... :roflol: eklemeseydim keşke kaydirigubbakcemile3

olurmu cnm iiki ekledin çok saool...şimdiden huzur mutluluk içinde kullanmanı dilerim...sen böyle güzel şeyler paylaşki bizde ne var blelim..bitersede şansa artık:1hug:

olurmu cnm iiki ekledin çok saool...şimdiden huzur mutluluk içinde kullanmanı dilerim...sen böyle güzel şeyler paylaşki bizde ne var blelim..bitersede şansa artık:1hug:

bir arada tabak çanakla ilgili cicilerimi dökerim ortaya o zaman yerimseniben bu günlük bu kadar kalp krizi yeter:roflol: beğenmene gerçekten çok çok sevindim canım. umarım hepimiz ciccilerimizle dolu evlerimizde huzur içinde yaşlanırız...:teytey: abarttım mı ne:roflol:

bıçak takımını hangi marka alsam acaba yazdım ya işte o soruya cevap alamadım.

üstteki tefal,alttaki tantitoni marka.acaba hangisi daha iyi olur ?

canım ben fikrim olmadığı için cevap yazmadım. tefal hakkında ön araştırmam vardı onun içn yazdım. ama tantitoni yi başta araştırmam lazım canım. bende almadım henüz. ama bu konuyu yarın araştırıcam. artık bende karar vermek istiyorum bıçak setime ki benim için önemli konu. kesmeyen bçaktan nefret ederim...

Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın çok güzel şeyler almşsınız yine :jeyyar:

Kişisel fikirlerim ve çevremde kullananlardan aldığım yorumlara dayanarak söylüyorum.Ben hem tefal hemde philips ütü kullanan biri olarak kesinlikle philips derim özellikle ionic serisi taban malzemesi çok kaliteli ve kat kat nevresim ütülenebiliyor ayrıca tabanı çizilmiyor kuzenim satışıyla uğraşmıştı bizzat kendisi tabanını çizme teşebbüslerinde bulunmuş ama çizilmemiş.Düdüklü tencerede ise en iyisi fissler ...

Güle Güle kulan burcuözgecim masllah ne kadar da cok nefresim takinin var hepside saten days in colurs harici. benim bitanecik pamuklu saten var onlari yorgana gecerip kulanacagim günü sabirla bekliyorum.
Kizlar o pamuklu saten nevresimlerin icine kaz tülü yorgan ne güzel olur yumsak yumsak uyunur :1hug:

canım teşekkür ederim... Şeniz
yalnız kaz tüyü yorganı var teyzemin vede yastığı ben alırken bana hiç tavsiye etmedi. dünya para verdim aldım 2. kışında böyle nevresimi yada yastık kılıfını bile delip delip kaz tüylerinin sert kısmı çıkıyormuş dışarı. vede batıyormuş... ben o yüzden silikon aldım.yastığımıda yorganımıda... haberiniz olsun kızlar :1hug:

canım kesinlikle senle aynı fkirdeyim bende philips azur serisinden iyonizer özerlikli aldım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…