- 10 Kasım 2007
- 11.953
- 2
- 39
burcu özge
1 kaça aldın bunları
2 ne zaman adın
3 bende alcam ama kalmışmıdır
bu üç soruma cvp istiyorum kafayı yemek üzereyimdelikafaduldendelikafadulden
çok beğendim çok kek laıbınıda çok beğendim senin aldığın bi çereslik vardı yine böle yanında sos koymak için yeride vardı onu hala bulamadımklava:
kız bak demedi deme sen böle alıyosun koyuyosun ben ara ara bulamıyorum kıskançlığımdan kuduryorum bak getirtme beni oraya nan:mymeka:
özdilek bornoz çeyiz paketinden almıştım ama nette resımını bulamadım sırtında dantellı olan modelıydı
canım yaaaa Şeniz ay çok güldümmmm:roflol: şekerimm sorularının hepsinin cevabını verdim. telaş ve heycan yapma kuzucuğum... a.s ay allah iyiliğini versin emi :1hug: azar etme ne olur ara ara seninde olur Şeniz
çıkışta migrosa gidiyorum ve iş yerime 5 durak mesafede ee bide geri dönüşü...bide eve gitme zamanı sanırım bu akşam fırçayı yicem ah burcuözge ah yaktın beni:roflol:
haftasonuna bırakıyım diyorum ama ya kalmazsa:1shok:aman allahm gidiyim cepde parada yok..ben biraz gidiyimde muhasebeciye avans için yağ yakmaya başlaymsırnaşık şey
özdilek bornoz çeyiz paketinden almıştım ama nette resımını bulamadım sırtında dantellı olan modelıydı
burcuözge yumurtalıklar ve kavanozlar çok hoşşş güle güle kullan.demliği de çok beğendim.
ayyy canım yaaa çok tatlısınnn.... :roflol: vallahi bak burda ki miggosta geldiği gibi bitiyor ürünler... istersen yorulma onca yol... ay kıyamam yaa... :roflol: eklemeseydim keşke kaydirigubbakcemile3
bak zevklerimiz birmiş :1hug:taç ın sol anahtarlı nevresiminden aynı renk bende sipariş verdim bekliyorum canım.
ayyyyy şimdi de ben sorularıma cevap alamadım ama kızlarrrrrrrrrrr
işte kızlar yatak odaın kağılarını açtım size...:))))
burcuuuu yeşil olana bayıldımmmmmmm :asigim:
olurmu cnm iiki ekledin çok saool...şimdiden huzur mutluluk içinde kullanmanı dilerim...sen böyle güzel şeyler paylaşki bizde ne var blelim..bitersede şansa artık:1hug:
bak zevklerimiz birmiş :1hug:
hang soruna cevap alamadın kuzum?
bıçak takımını hangi marka alsam acaba yazdım ya işte o soruya cevap alamadım.
üstteki tefal,alttaki tantitoni marka.acaba hangisi daha iyi olur ?
days in colurs ın örme batteniyeli nevresimi...
diğerlerinin hepsini Taç dan aldım. tek yere taksidim olsun diye...
saten nevresim takımım...
nevresim takımlarım bu kadar. bir tane saf saten hariç hepsini pamuklu saten aldım umarım pişman olmam... şimdi uyku setim...
Güle Güle kulan burcuözgecim masllah ne kadar da cok nefresim takinin var hepside saten days in colurs harici. benim bitanecik pamuklu saten var onlari yorgana gecerip kulanacagim günü sabirla bekliyorum.
Kizlar o pamuklu saten nevresimlerin icine kaz tülü yorgan ne güzel olur yumsak yumsak uyunur :1hug:
Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın çok güzel şeyler almşsınız yine :jeyyar:
Kişisel fikirlerim ve çevremde kullananlardan aldığım yorumlara dayanarak söylüyorum.Ben hem tefal hemde philips ütü kullanan biri olarak kesinlikle philips derim özellikle ionic serisi taban malzemesi çok kaliteli ve kat kat nevresim ütülenebiliyor ayrıca tabanı çizilmiyor kuzenim satışıyla uğraşmıştı bizzat kendisi tabanını çizme teşebbüslerinde bulunmuş ama çizilmemiş.Düdüklü tencerede ise en iyisi fissler ...