Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vallahi o hevesle yaptım...:roflol:
aslında üzerine dövülmüş fındık falanda süper olurdu a.s
inşalah bulursun canım eğer bulamazsan ben burdan alır yollarım sana tabi kalmışsaŞeniz

canım buldum dondurma kaseleri ve hemen aldım gercekten cok güseller bunlari normalde puding fln icin bile kullanabiliriz çünkü bayaa geniş icleri

gitmisken masrafa girmeden durmadim
makarna süzgeci, kesme tahtası ve yumurtalık aldım
migrosta cok güzel orjinal seyler var arasıra gidip incelemek lazim
tekrar cok sagol walla Şeniz

mugeyavas arkadaşım karıştırma kabını nerden aldın?gerçekten çok iyi düşünülmüş.bende almak istiyorum

kızlar bugün koçtaşa gittim ve aşağıdakileri aldım

çift kişilik kaz tüyü yorgan 2 yastığı ile birlikte 99,90 ytl

muge çift kişilik kaz tüyü yorgan ve yastık 99,90 mıı, çok iyi almışsın canım ya, acaba ısıtma oranı ne baktın mı ona, merak ettim :uhm:

kıs evin içinde paspas olur mu! delüüüü! :))))))

bu arada neden erken aldın dıye düşünenlere cvp verım

ıstedığım yenı bı model gelıncede değiştrme ımkanına sahıbım ustelık aldığım kurduğum zmn garantısı baslayıp 7 yıl sürcek

böcük ve minilya hayırlı olsun güle güle kullanın.ben anca düğüne alırım bunları.kayseriden ankaraya götürmek zor olacak onun için ankaradan alacağım inşallah.

uğur böcüğü ve mınılya hayırlı olsun kızlar gule gule kullanırsınız ınsallah
bocukcum hakkaten kırmızı rondon cok tatlıymıs

Güle güle kullan cnm agız tadıyla inş
sevdigin insanla hayırlısıylaaaa Şeniz

kırmızı sette cok güzelmiş böcügüm yaaaaaaaa..........
aaa minilyadamı aldıı sende güle güle kullan cnm hayırlı olsun

hepınıze cok tskler kızlar bende cok beğendım zaten otrdum tam karşımda gozlerımı aldı herhalde kucuk ev aletlerımı set yapcam kırmızı ıle blenderıda yedek kullanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…