- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fuşya rengi mutfak masa örtüm,runner,peçete,eldiven,tutaç,tencere altı,önlük
iiiiiiii günlerde aşkla mutlulukla kullan böcük :asigim: :asigim: :asigim:
storway battaniyeli nevresim takımı 123,12 ytl oranj aldım
aran home nevresim takımı 33,48 ytl
laguna marka yatak örtüm 82,00 ytl
aran home uyku setim 74,52 ytl
storway pike takımım 33,48 ytl
veeeee bıçak setinden bende aldım 29,98 ytl cik dün sipariş verdim henüz tedarik sürecinde bakalım gelsinler düşüncelerimi yine paylaşırım kızlar
canımm bu takım çok güzelmiş, hangi markanın acaba?
iyi günlerde mutlulukla kullan :asigim:
Tesekkürler canim daha güzelleri senin olur insallah, :1hug: markasini bilmiyorum belki de markasi yoktur :uhm: mobilyacida bu hosuma gitti bunu bunu aldik, ama karar vermek gercekten zor bir sürü güzel seyler var cünki ama bide bütceyi unutmamak gerek. Tahtasinin ve camin rengini de secebiliyorsun mesela ben ahsabi beyaz olsun icindeki cami da siyah olsun diyle biliyorsun yada daha koyu bir ahsap rengi secme sansin var... ben bunuda karar kildim, modasi gecmicek bir renk diye düsündüm abartili degil düz sade ve kulanisli. Insallah allah hayirli günlerde kulanmayi nasip eder :ecrin_bebek:
hey millet sonunda salata kurutucu buldum,vatana millete hayırlı olsun,dia dan 11,90a aldım:)
yeşil renklisi benimkinden.
Kızlar birde peynir dilimleyicisi arıyorum alan varsa nerden temin ettiğini yazabilirmi bana:dance:
canım fiyatı nedir_?
dia'dan aldım canım.Canım nerden aldığını yazarmısın özelden gerçi ben istanbuldayım ama belki büyük marketten aldıysan buralarda bulabilirim diye düşündüm.
Teşekkürler.
Kızlar birde peynir dilimleyicisi arıyorum alan varsa nerden temin ettiğini yazabilirmi bana:dance:
Delikli kızartma kapağı kullanan var mı?
el blender seti kenwood
özelikleri:
400 W
Paslanmaz çelik ayak, bıçaklar ve karıştırıcı
0,5 lt doğrayıcı hazne ve bıçakları
0.7 lt karıştırma kabı
2 hız ayarı ve pulse
Aparatları üzerinde muhafaza edebilme
fıyatı 189.90 yazıyr bole bır sey mı almalı buyuk bır mutfak robotumu sızce kenwood nasıl?
Evet kızlar cumartesi günü 12 adet şu gördüğünüz kaselerden aldım
Ayy bayıldım bunlara burcucuuum, güle güle kullan şekerciiim delikafadulden
Delikli kızartma kapağı kullanan var mı?